1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exdivizní důvr zápas v Dobrušce zvládl


Branky


9

Úvodní zápas krajského přeboru se odehrál v Dobrušce, kde domácí přivítali Dvůr Králové. Hosté si nakonec díky dvěma brankám Lukáše Trnky odvezli z Dobrušky všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se diváci načekali

Jako první zahrozili hosté. Z přímého kopu poslal pěkný centr do vápna Martin Hruška, ten si našel nabíhající Lukáš Trnka, ale svoji hlavičku neokázal usměrnit mezi tři tyče. Do další zajímavé šance se dostali opět hosté, křižný centr na levou stranu našel Martina Žábu, jeho střela ale nenadělala Effenberkovi žádné větší problémy.

 

Skóre se poprvé měnilo až ve 39. minutě. Hostující stoper David Vitebský, parádním centrem našel rozběhnutého Patrika Šťastného, který se dostal až do vápna, kde kolmou přihrávkou našel Lukáše Trnku, který bez problémů uklidil míč do síte. Další branky v první půli k vidění nebyly a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

Dobruška okázala v úvodu druhé půle srovnat

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a v 53. minutě se jim podařilo srovnat, když Denis Doucek našel pěknou přihrávkou nabíhajícího Jana Žahourka, který střelou na zadní tyč srovnal na 1:1. Poslední slovo však měli opět hosté. V 74. minutě si dobrušská obrana nepohlídala Lukáše Trnku a ten po přesném rohovém kopu hlavou vrátil Dvoru vedení. Hosté tento výsledek udrželi a mohli se tak radovat z úvodní výhry.



Ohlasy k zápasu



TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: Naše vítězství bylo vydřené, ale naprosto zasloužené. V zápase jsme si vypracovali více šancí, obzvláště první branka po nádherném pasu Vitebského na Šťastného, který pak našel skórujícího Trnku, byla ukázková. Nástup do druhého poločasu nám naopak nevyšel. Byli jsme nekoncentrovaní a ztráceli míče ve středu pole. Po sérii rohů o osudu zápasu rozhodl nekompromisně Trnka. Závěr jsme si již naštěstí pohlídali.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Vávrů [-] (74. A. Hašek [-] ) , K. Krištof [-] (69. J. Komůrka [-] ) , J. Žahourek [-] (81. L. Prostředník [-] ) , J. Moník [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] , D. Doucek [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - F. Horák [-] (63. T. Formánek [-] ) , T. Picha [-] , D. Sojka [-] - M. Hruška [-] , D. Žaba [-] (63. J. Rejl [-] ) , M. Janata [-] (82. Z. Hampl [-] ) , P. Šťastný [-] - F. Machač [-] , L. Trnka [-] , D. Vitebský [-] -

ŽK: 33. L. Světlík , 57. Z. Pago , 79. J. Žahourek - 42. D. Sojka , 72. D. Vitebský , 84. M. Hruška , 92. V. Matula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Michal Kos
Tip experta: výhra hostů

Dvůr Králové bude chtít napravit nepovedené jaro a lehce si dojde za vítězstvím.

Tip: výhra domácích