Chodov stále stoprocentní: Na půdě Plané bral všechny body


Branky


10. A. Alexa , 85. M. Lorenz (vl.) - 1. D. Kobes , 6. J. Hanák , 67. D. Kobes
11

Výsledkově velmi vyrovnané utkání mezi Planou a Chodovem přineslo nejen poměrně velké množství zajímavých soubojů, ale i potvrzení bezchybných výkonů Chodova, který, jakkoli druhý v tabulce, stále drží neporazitelnost. Tímto privilegiem jsou obdařeny pouze tři týmy v tabulce. Kromě Chodova se jedná o Mrákov a Kdyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod jako v Indianapolis

S dovolením si vypůjčím tuto drobnou motoristickou paralelu, abych se pokusil co nejlépe demonstrovat úvod tohoto utkání. Jistě jste za svůj život každý viděl alespoň jeden motoristický závod. Toto utkání mělo ovšem start jako legendární Indy 500- třiatřicet formulí ženoucí se po oválu na plné pecky. Inu dokonalost.


Velmi podobné napětí a tenzi jsme zažili při tomto utkání. Již v první minutě se prosadil David Kobes, a v šesté minutě na něj navázal Jakub Hanák. Tedy upřímně řečeno… já tam nebyl, ale jsem přesvědčen, že na domácí střídačce se v tu chvíli zrodil Belzebub.


Na tuto bláznivou situaci ale domácí dokázali velmi rychle zareagovat, a v desáté minutě tak snížil Adam Alexa.


Třetí brankou v pořadí se tak oba celky uklidnily, a mohlo se pokračovat v o něco typičtějším duchu pro fotbal- tedy do konce první půle bez branek.

Druhá půle přinesla dvě branky hostů

Z nichž jedna byla vlastní- jen pro kontext. I do druhé poloviny utkání vstoupili lépe hosté, kteří si vzali zpět náskok dvou branek díky druhé brance Davida Kobese, který se prosadil v 67. minutě. O poslední branku utkání se rovněž postaral hostující hráč, radost ale měli domácí. V pětaosmdesáté minutě se neslavně prosadil Miroslav Lorenz, který tak zkorigoval na konečných 2:3 z pohledu domácího týmu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - KRAUS Jan, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů