T. Partyngl 6. (vl.)
P. Soukup 82.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:15

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná má třetí výhru v řadě, skolila Luby


Branky


6. T. Partyngl (vl.) , 82. P. Soukup
27

Luby sbírají body v posledních zápasech spíše doma. Ve venkovních se týmu z Klatovska příliš nedaří a to potvrdily i v Tlučné, kde domácí vyhráli oba poločasy a po výhře 2:0 berou 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučná se dostala do vedení hned v 6. minutě. Po rohovém kopu domácích si smolně srazil míč do vlastní sítě Tomáš Partyngl. Domácí fotbalisté měli v první půli i další šance. Ty ale gólem neskončily a když se hosté žádnou větší šancí nepřipomněli, skončil úvodní poločas 1:0.

 

 

Do druhého poločasu ale nastoupily úplně jiné Luby, které svého soupeře zamkli na jeho polovině a vytvářely si mnoho příležitostí. Hosté ale za žádnou cenu nemohli vstřelit gól ať už kvůli dobře postavené brankové konstrukci nebo špatnému řešení ve finální fázi. Místo toho aby se výsledek za celý druhý poločas posunul minimálně na 1:1, bylo to v 82. minutě 2:0. Z protiútoku se trefil Pavel Soukup, který uklidnil domácí, a ti se tak mohli radovat ze 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Zápasu jsme začali dobře, dali jsme rychlý první gól. První poločas jsme měli víceméně pod kontrolou, mohli jsme přidat i další góly, bohužel se nám to nepovedlo. ve druhém poločase jsme se víc soustředila na obranu, že hry měli více hosté, ale my jsme dobře bránili a po jedné brejkové situaci jsme předali druhý gól na 2:0. Poté už jsme si to pohlídali.

TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Vstup do zápasu nám opět nevyšel, působili jsme ospalým dojmem a již v 6. minutě inkasovali po nešťastném odrazu z prvního rohového kopu zápasu v podání domácích. Soupeř byl v prvním poločase o něco lepší než my, vytvořil si více gólových příležitostí a proto poločasový výsledek 1:0 byl zasloužený. Druhý poločas se hra však úplně otočila a my soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. Vytvářeli jsme si velice zajímavé šance hned od úvodu druhé poloviny zápasu, ale bohužel jsme nedokázali ani jednu využít. Domácím pomohla jak branková konstrukce, tak naše neschopnost vyřešit poměrně jednoduché gólovky. V 82. minutě Tlučná zvýšila na 2:0 do otevřené obrany a potvrdila tak to, že tři body si do Lub neodvezeme.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - A. Houdek [-] (66. D. Černý [-] ) , L. Kouřil [-] (66. L. Polák [-] ) , J. Saitz [-] , R. Novák [-] (89. J. Saitz [-] ) , P. Soukup [-] (89. S. Polák [-] ) , M. Škoda [-] , J. Sadílek [-] (86. M. Kouřil [-] ) , O. Šafránek [-] , F. Veselý [-] , M. Stehlík [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , K. Křížek [-] , M. Pivoňka [-] , T. Partyngl [-] (73. V. Řeřicha [-] ) , L. Marek [-] (85. D. Beránek [-] ) , T. Blohmann [-] , D. Vozka [-] (73. Š. Tomaka [-] ) , H. Pikhart [-] , A. Čížek [-]

ŽK: 91. J. Sadílek - 71. M. Pivoňka , 76. J. Matějka , 90. A. Čížek , 91. D. Šít , 92. K. Křížek .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Ruda Daniel - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: David Běláč
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra hostů