0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice zvítězily v Tlumačově a slaví pátou výhru v řadě


Branky


30

Tlumačov má Křimicím co závidět. Tým z Domažlicka se po sestupu trápí a disponuje druhou nejhorší ofenzivou. To naopak určitě nemusí trápit Křimice. Ty totiž mají Reného Kropáčka. Vytáhlý útočník byl po celý zápas bráněný osobně dokonce dvojící protihráčů. O to víc prostoru ale měli jeho protihráči, kteří i “bez něj” utkání zvládli, a Křimice zvítězily 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal altivitou hostů. Křimice chtěly tvořit, hledaly skulinky v konsolidované obraně Tlumačova. Domácí hráli v bloku a spoléhali na to, co jim jde nejlépe - standardní situace a brejky.

Ve 20. minutě se skóre měnilo poprvé. Dytrt našel Čejku, který poslal do vápna centr. Ten si ve vzduchu našel Václav Kuneš a hlavou v těžké pozici překonal Pomothyho. Po gólu se hrálo trochu vyrovnala. Domácí ale mohli hrozit pouze ze standardek. A ani z nich to nebylo bůhvíjaké. Moravec v bráně hostů se při řešení situací příliš nezapotil. Navíc do konce poločasu přidali hosté ještě jeden gól. Pavel Mariánus si ve vápně našel odražený míč, který z první napálil tak, že skončil až za gólmanovými zády.

 

Druhý poločas začali lehce pasivně. Čekali, co vymyslí soupeř. Tlumačov hrál aktivně, několikrát také Moravce prověřil. Zakončení ale bylo bídné, a tak nemohlo být divu, že dalšího gólu se dočkali právě hosté. V 70. minutě našel Čechurův dlouhý aut do vápna, kde si míč našel Mariánus. Ten se obtočil kolem obránce, předložil pod sebe Szedmákovi a ten i s dopomocí teče domácího obránce dopravil míč do brány. Gólovou tečku za utkáním pak udělal Jan Dytrt, který těžil z práce zas a opět Pavla Mariánuse. Ten rozehràl roh, míč se k němu vrátil, přešel přes obránce a předložil právě Dytrtovi, jež se nemýlil. Nic dalšího už se v Tlumačově neudálo, a tak si Křimice připisují další výhru.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Moc mě těší, že jsme nic nepodcenili a vyhráli. Samozřejmě při zápase byly věci, které jsme měli řešit lépe a máme dále na čem pracovat, ale v konečném důsledku jsme rádi za výhru, 0 inkasovaných gólů a 4 vstřelené pěkné branky. Děkuji tak celé kabině za sobotní zápas.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - O. Rottenborn [-] , K. Hamor [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , J. Pfeifer [-] (72. O. Sladký [-] ) , T. Šindelář [-] , T. Frček [-] (72. L. Svoboda [-] ) , . Tran [-] (81. A. Svoboda [-] ) , F. Šinál [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , R. Hřebík [-] (65. T. Lemák [-] ) - L. Čejka [-] (57. J. Szedmák [-] ) , M. Pinc [-] , P. Mariánus [-] , P. Grambal [-] - J. Dytrt [-] (83. D. Dmitrovič [-] ) , R. Kropáček [-] - Z. Bečka [-] , V. Kuneš [-]

ŽK: 77. K. Hamor - 89. V. Kuneš .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Ruda Daniel - KRAUS Jan, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kastl
Tip experta: výhra hostů

Tlumačov je dopředu slabý. Kropáček se jako nejlepší střelec soutěže opět prosadí a Křimice vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza