0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Malesicích rozhodl jediný gól, který vstřelili hosté z Chlumčan


Branky


26

Oba mančafty by se určitě rády viděly v tabulce výš. Boj o další 3 body zvládli lépe hosté, kteři jsou tak na dvanácti bodech. Sokol zůstáva na šesti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů, od kterých by se čekala ofenzivní smršť příliš vzruchu nenabídl. Se šancemi se šetřilo a hrálo se spíše mezi vápny. A jelikož to minimum, které oba útočící tábory měli k dispozici ke skórování nevedlo, skončila první půle bez branek 0:0.

 

Do druhé půle Chlumčany vystřídaly a poslaly do hry Jana Havlíčka. Střídání se povedlo na výbornou. Po minutě na hřišti se prosadil a poslal hosty v Malesicích do vedení. Domácí snahu ke srovnání měli, to jim asi nikdo neodpáře. Gólovou šanci si ale nevytvořili, a tak odjíždí Chlumčany s třemi body. Sokol si naopak nepřipisuje žádný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Soupeř k nám přijel fyzicky velmi dobře připravený a v náročném počasí jsme dnes bohužel tahali za kratší konec. Myslím, že během zápasu příliš šancí ani na jednom konci hřiště nevznikalo, ale herně byly Chlumčany určitě lepším týmem. Do vedení šly po nakopnutém míči za naši obranu, kdy se v důrazném souboji prosadil útočící hráč. Snahu o srovnání nám asi upřít nelze, ale kvalitou ani fyzicky jsme bohužel na víc dnes neměli.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Těžký zápas na úzkém hřišti, který jsme herně i takticky zvládli lépe. Jsou to vydřené 3 body, kterých si vážíme.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
L. Lecjaks [-] - D. Tichý [-] (70. D. Faltus [-] ) , M. Matas [-] , D. Krinke [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-] (81. L. Kružík [-] ) , K. Schleis [-] , M. Potoček [-] , J. Čech [-]

TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - M. Němeček [-] , V. Smola [-] (46. J. Havlíček [-] ) , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Šimána [-] , J. Hrdlička [-] , M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 12. M. Legát , 34. M. Matas , 39. T. Gita , 46. J. Čech , 85. K. Schleis , 92. L. Kružík - 51. D. Štolle , 60. M. Němeček , 95. J. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠÁLKOVÁ Helena, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Chlumčany v minulém kole zaválely, Malesice jim doma nenechají nic zadarmo a bude z toho remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích