1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:15

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Festival neproměněných šancí v Dobřanech dospěl do remízy


Branky


26

Dobřany i Tlučná střídají dobré vykony s těmi horšími. Nyní se tyto dva týmy setkaly. Nakonec z toho vzešla remíza. Blíže ke třem bodům ale měli domácí, kteří však své šance neproměnili, a tak berou z tohoto zápasu "jen" bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu spíše nudil. Nehrál se nijak rychlý a pohledný fotbal a oba týmy na vážnější situaci před brankou soupeře čekaly. To se změnilo po půl hodině hry, když domácí Hloušek. Jeho střílený centr mezi přední tyčkou a gólmanem ale nikdo netrefil, a míč tak prolétl nezištně vápnem. Ve 42. minutě se poprvé měnilo skóre. To otevřel Šimon Mertl. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí tým.

 

Druhý poločas byl spíše v režii domácích, kteří dá se říct přikovali soupeře na jeho obranné polovině. V dobré pozici se objevil Havlíček. Toho ale vychytal Mudra. Po chvíli se v neméně slibné pozici nacházel Tadeáš Mertl, který střílel slabě.

Poté se ale ozvali i hosté. A hned z toho byl gól. Z ojedinělé příležitosti srovnal Jaroslav Sadílek. Po inkasovaném gólu ale byli opět lepším týmem na hřišti domácí. Festival neproměněných šancí ale pokračoval. Mertl hlavou zblízka přestřelil, Fabiánovy volej z brzprostřední blízkosti nesedl. V 75. minutě se neuchytila ani hlavička Šnebergera a když chvíli před koncem vypadla z rukavic Mudrovi jednoduchá nepovedená přihrávka, mohl vystřelit domácím 3 body Hloušek. Ten ale trefil jen boční síť, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Domácí měli více ze hry. Byli více na balónu. My jsme hráli spíše ze zabezpečené obrany, ze které jsme chtěli přecházet do rychlých protiútoků, což se nám párkrát podařilo, akorát jsme to ve finální fázi nevyužili. Na konci poločasu nás domácí po naší chybě potrestali. Nicméně do druhého poločasu jsme si řekli, že zabojujeme a výsledkem nám bylo vyrovnání. Pak ke konci to už byl zápas nahoru dolů bez nějakých větších šancí, akorát domácí v závěru po naší hrubé chybě v defenzivě netrefili prázdnou bránu a tím pádem utkání skončilo 1:1. Za bod jsme rádi. Naše výkony jdou nahoru a teď máme doma první Smíchov, tak se ho pokusíme potrápit a urvat nějaký bod.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - T. Mertl [-] , L. Radič [-] , O. Havlíček [-] (79. P. Brabec [-] ) , A. Černý [-] , P. Hejhal [-] (64. J. Roubíček [-] ) , M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] , P. Smetana [-] , D. Hloušek [-] , M. Fabián [-] (71. J. Šneberger [-] )

TJ Tlučná
J. Mudra [-] - J. Saitz [-] , J. Sadílek [-] , J. Folk [-] (86. M. Kouřil [-] ) , O. Šafránek [-] , P. Soukup [-] , F. Veselý [-] , R. Novák [-] (64. T. Krapf [-] ) , M. Stehlík [-] , P. Hiťha [-] (75. A. Houdek [-] ) , L. Kouřil [-]

Počet diváků: 148. Rozhodčí: Bureš Jiří - BÍNA Roman, DUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou nováčků a zároveň sousedů z tabulky je těžké tipovat, ale věřím Dobřanům, kteří budou mit výhodu domácího prostředí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů