4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby po dvou remízách slaví výhru, odnesly to Kralovice


Branky


29

Kdyby se tento zápas hrál před několika měsíci, favorita bychom hledali spíše na straně hostů z Kralovic. Sokolu se ale nedaří podle představ. Luby ze tří zápasů s kvalitními soupeři získaly dva body, dobrou formu potvrdily v domácím zápase s Kralovicemi a dočkaly se i prvního vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci, kteří nestihli začátek zápasu si vlasy rvát nemuseli. V úvodní půl hodině se oba týmy spíše seznamovaly a zjišťovaly, co od sebe mohou očekávat. Kralovice nehrály podle svých očekávání a toho ve 32. minutě využili domácí hráči. Vojtěchovi Petrželkovi a Janu Holému se povedl už minulý zápas v Křimicích. A byli to znovu tito dva fotbalisté, kteří měli v úvodní brance zápasu. Petrželka prostrčil míč mezi obránci na nabíhajícího Jana Holého, který překonal Kozlera. Brankář Kralovic se musel chvíli před poločasem poroučet do kabin. Střelu jednoho z domácích hráčů totiž zneškodnil mimo šestnáctku, a hosté tak hráli od 40. minuty v 10. Náhradní brankář na lavici Sokolu nebyl, čili musel mezi třemi tyčemi zaskočit hráč z pole. Toho domácí ještě před koncem prvního dějství využít. Centr Lukáše Marka skončil nikým netečovaný až v kralovické bráně.

 

Hosté ale i přes početní nevýhodu a s provizorním brankářem v bráně neskládali zbraně a v úvodu druhé půle si vypracovali několik zajímavých možností ke snížení gólového deficitu. Žádná z nich se ale neujala, a tak to bylo dlouho stále 2:0. Tento stav platil až do 69. minuty, když Křížek vybídl Jiřího Matějku a útočník jeho kvalit se většinou v takových to situacích nemýlí. A nemýlil! Luby vedly 3:0 a byly blízko třem bodům. Za 2 minuty ale byl gólový rozdíl znovu dvougólový. Povedenou střelou do šibenice se prezentoval hostující Martin Pánek. Gólovou tečku za utkáním ale udělali znovu hosté. Luby rychle rozehrály přímý kop, míč se dostal až na Karla Křížka, a ten vstřelil čtvrtý gól Lub.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: V úvodních třiceti minutách se v utkání nic moc nedělo, hra byla vyrovnaná, oba týmy se snažily vytvořit si zajímavou gólovou příležitost, ale marně. Ve 32. minutě jsme se dostali do vedení, Vojta Petrželka prostrčil míč mezi stopery soupeře na nabíhajícího Honzu Holého, který z úrovně pokutového kopu už měl jednoduchou práci. Ve 40. minutě viděl domácí brankář červenou kartu po zásahu míče rukou mimo pokutové území a my tak získali početní převahu. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se po dobrém napadání celého týmu dostal k míči Lukáš Marek, který poslal do pokutového území nebezpečný centr, který skončil bez jakékoliv teči až v bráně, a tak jsme do kabin odcházeli s vedením 2:0. Do druhého poločasu hosté vstoupili velmi dobře a vypracovali si pár zajímavých šancí, které naštěstí nedokázali využít. Na 3:0 se nám povedlo zvýšit až v 69. minutě, po rychlé kombinaci vyslal Karel Křížek pěknou přihrávkou nabíhajícího Jirku Matějku, který bezpečně proměnil přízemní střelou na zadní tyč. Vedení o tři branky však trvalo pouze 2 minuty, hosté dokázali snížit po hezké střele do šibenice. Na konečných 4:1 upravil Karel Křížek v 84. minutě, který do prázdné brány uklízel po rychle rozehraném volném přímém kopu. Nutno říct, že soupeř nic nezabalil ani po červené kartě, naopak se snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat. My jsme rádi, že jsme si vedení pohlídali a získali tak velmi cenné a důležité 3 body.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Do zápasu jsme šli s odhodláním zvítězit a konečně rozjet nějakou šňůru vítězství. To že se jednalo o mylnou představu jsme zjistili zhruba od 25. minuty, kdy naše hra nedosahovala potřebné kvality ke vstřelení gólu ani přehrání soupeře. Soupeř naopak zvyšoval tlak a podařilo se mu v 32. minutě vstřelit první gol utkání. Ve 40. minutě jsme bohužel dostali červenou kartou. Nikoliv za hrubou hru, ale vyražení míče gólmanem mimo vápno. To se prostě stane… Jelikož jsme neměli druhého gólmana, musel jít střežit bránu hráč z pole. Do poločasu soupeř zvýšil na 2:0. V druhé polovině zápasu jsme měli šance na skórování ale šance proměněny nebyly. Naopak soupeř zvýšil na 3:0. Gól se nám podařila vstřelit až v 71. minutě kdy Martin Pánek obdržel precizní přihrávku od Martina Řenče a vymetl levou šibenici zpoza vápna. V 84. minutě vstřelil poslední gól utkání soupeř což znamenalo konečné skóre 4:1. Soupeř vyhrál utkání zaslouženě.



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - H. Pikhart [-] , K. Křížek [-] (86. D. Šalša [-] ) , J. Matějka [-] , P. Čipera [-] , J. Holý [-] , T. Partyngl [-] (86. D. Vozka [-] ) , Š. Tomaka [-] (58. V. Řeřicha [-] ) , L. Marek [-] , T. Blohmann [-] (78. A. Čížek [-] ) , V. Petrželka [-]

TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - O. Hurt [-] (68. M. Kůsa [-] ) , D. Běláč [-] (46. J. Lavička [-] ) , J. Vlk [-] (46. T. Kříž [-] ) , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Pánek [-] , M. Řenč [-] , J. Kulhánek [-] , P. Gažák [-] , L. Sládek [-]

ŽK: 14. Š. Tomaka , 51. T. Partyngl , 77. T. Blohmann - 23. J. Vlk , 64. T. Kříž , 80. M. Řenč . ČK: 40. O. Kozler .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Ruda Daniel - SCHNEIDER Josef, TYKAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: remíza

Od domácích očekávám typický bojovný výkon, který by jim proti favoritovi z Kralovic mohl při troše štěstí stačit i na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích