1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Knapp si otevřel na Smíchově střelecký účet, v nastavení rozhodl zápas proti Malesicím


Branky


6. M. Matas - 17. J. Marek , 92. T. Knapp
30

Když se naposledy potkaly Malesice se Smíchovem, skončilo to šťastnou výhrou hostů (tehdy Malesic) gólem v nastavení. Podobný scénář měl i tento zápas. Tentokrát ale byli šťastnější hosté ze Smíchova, kterým vystřelil vítězství obáváný střelec Knapp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měli lepší hráči domácích. Ti šli už v 6. minutě ddo vedení, když se trefil Martin Matas. Vedení ale domácím Malesicím nevydrželo nikterak dlouho. Už v 17. minutě bylo srovnáno. Dobrou formu na začátku sezóny potvrdil Jakub Marek, který skvělou individuální šancí a neméně kvalitním zakončením vyrovnal na 1:1. Zbytek prvního poločasu se hrál spíše mezi vápny s mírnou územní převahou domácích. Šancí ale nebylo moc, a tak se nikdo z přítomných nemohl divit, že poločas skončil 1:1.

 

Ve druhém poločase měly oba týmy po jedné větší šanci. Nejdříve hostující Černý přešel přes několik obránců - zakončení mu ale nevyšlo. Na druhé straně to byl Svoboda, který svůj samostatný únik gólem nezakončil. V 90. minutě viděl druhou žlutou domácí Kepka, chvíli poté, když už to vypadalo, že si týmy body rozdělí, se ve vápně objevil navrátilec ve smíchovském dresu Tomáš Knapp, který potvrdil pověst střelce a ve druhé minutě nastavení vystřelil hostům tři body.

 

Sestřih zápasu:



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Ondřej Pondělík, trenér: Do zápasu jsme vstoupili s jasnými instrukcemi a taktikou a 17 minut jsme vše perfektně dodržovali a soupeře prakticky zavřeli na jeho polovině. Jenže pak přijde něco, co nás prostě trápí v každém zápase již nějakou dobu, nekoncentrovanost, malé zaváhání a soupeř jedinou a první střelou trefil spodní levý roh a je srovnano. A takováto situace nás vždy rozhodí a místo, abychom se soustředili dal na svoji hru, zacneme kecat na rozhodčí, komentovat jeden druhého a je prakticky skoro předem dáno, jak to celé dopadne. Máme naprosto skvělý tým plný fotbalistů s divizní úrovni, jsme i úžasná parta, ale co nemáme je disciplína a dokud se nenaučíme na hřišti morálky a táhnout za jeden provaz, budeme prohrávat i držením míče 70:30, jako tomu bylo se Smíchovam. Druhý poločas jsme začali aktivně a opět soupeře zamáčkli kolem jejich vápna, ale bez většího úspěchu, jelikož chyběla střelba že střední vzdálenosti a přesnější centry do vápna. Důležitý moment byl cca v 80té minutě, kdy se naštval Jirka Svoboda a z vlastní poloviny přešel přes 4 hráče a upaloval sám na gólmana, bohužel ale zazmatkoval v koncovce a golman šanci zlikvidoval. A vzhledem k tomu, že po druhé žluté kartě opustil hřiště Kepka přišel trest, kdy v nastaveném čase došlo k jedné z mála akcí na naší bránu a opět končila golem. Nedá se nic dělat, celá sezóna je před námi, ale po zápase jsme si všichni sedli v šatně a řekli si, že se přístup na hřišti musí zlepšit. Na střídačce 8 hráčů, kádr plný skvělých fotbalistů a my jsme na chvostu tabulky.....tak snad si to kluci vezmou k srdci....

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Zápasy s Malesicema jsou vždy velmi náročné a jinak tomu nebylo ani dnes. Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně, byli jsme nepřesní, málo důrazní a v podstatě se to s námi vezlo většinu zápasu. Hned v úvodu jsme inkasovali z první vážnější šance. Poté po hezké individuální akci vyroval Marek, jinak moc vyložených šancí na obou stranách nebylo. Vizuálně byli Malesice určitě lepším týmem, ale na "šance" bych řekl, že byl zápas vyrovnaný.  Druhý poločas se nesl v podobném duchu, Malesice tlačili, ale k vážnějšímu ohrožení se až na výjimky, stejně jako my, nedostávali. Za zmínku stojí individuální akce Černého, který si asi ze šesti bránících hráčů Malesic udělal kuželky, ale z nadějné pozice minul a samostatný nájezd Svobody, který svou šanci  na rozhodnutí zápasu spláchl do záchoda. Dalším důležitým faktorem v tomto zápasu vidím velmi podrážděné chování Malesických, kteří měli tendenci komentovat každý výrok rozhodčího, který za mě odpískal dobré utkání a správně vyloučil domácího hráče, který si svými výlevy koledoval o vyloučení již delší dobu.  Posledních pár minut bylo vidět, že domácím dochází síly, což jsme využili v nastavení, kdy se staronová akvizice, Tomáš Knapp, prosadil a pečetil naše vítězství. V zápase jsme lepším týmem nebyli, zápasu by slušela spíše remíza, ale podobný zápas vyhráli Malesice u nás doma minulý rok, když v nastavení trefili haluzácký gól, rovněž na 2:1, takže jsme rádi, že jsme jim to mohli oplatit jejich vlastní medicínou.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - D. Krinke [-] (54. J. Svoboda [-] ) , M. Matas [-] , J. Havelka [-] (88. A. Boguševschi [-] ) , T. Gita [-] (77. D. Tichý [-] ) , P. Šmídl [-] , T. Kepka [-] , M. Maur [-] , K. Schleis [-] , M. Potoček [-] , L. Kružík [-] (54. M. Krásný [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , J. Marek [-] , D. Titlbach [-] , M. Fujan [-] , J. Krčál [-] , D. Bešta [-] , J. Černý [-] , F. Krejčí [-] (39. P. Karlíček [-] ) , T. Sládek [-] , D. Marval [-]

ŽK: 28. M. Matas , 44. K. Schleis , 63. T. Kepka , 76. M. Potoček - 63. J. Černý . ČK: 90. T. Kepka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pena Miroslav - ADÁMEK Filip, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: remíza

Tohle bude boj. Vidím to na fotbal nahoru dolu, který bude diváky bavit a nakonec skončí spravedlivou remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích