3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Holýšov koncovku zvládl, Chotíkov spílá sudímu Bogdanovi


Branky


3. R. Kraus , 17. J. Krystl , 34. V. Šperl - 39. D. Míka , 76. T. Denk
25

Domácí Holýšov chtěl uhájit svou čtvrtou pozici v přímém souboji s Chotíkovem. Ten by se výhrou mohl právě na bramborovou příčku vyšvihnout a posunout níže hned několik týmů, včetně Holýšova. Domácí ale byli proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov se brzy dostal do výrazného vedení, které nakonec bylo stejně jako v sobotním utkání mezi Zručí a Radnicemi rozhodující. Ve 34. minutě už to bylo po brankách Radka KrauseJakuba KrystlaVáclava Šperla 3:0 a vypadalo to, že se z toho hosté jen tak nevpamatují. Jenže právě o chvilku později dostali možnost zahrávat standardku, ze které se prosadil David Míka a nastartoval svůj tým na cestě za srovnáním.

 

Ve druhé půli pak byl na hřiští spíše jeden tým. Chotíkov dominoval a sázel jeden centr do vápna za druhým, střídal šanci za šancí, ale nakonec vykřesal jen jeden dle sudích regulérní gól, ten od Tomáše Denka. Holýšov tak mohl po velice povedeném podzimu slavit zasloužené čtvrté místo v průběžném pořadí krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Soupeř nám ten výsledek dost ulehčil. Myslím, že Chotíkov v první půli nehrál dobře, my jsme toho využili a vedli jsme 3:0. Potom jsme dostali blbý gól ze standardky a ve druhé půli, ač jsme měli být aktivní a nezalejzat, zase se stalo to, co se stalo s Petřínem. Zbytečně jsme zalezli, nakopli jsme soupeře, pak jsme dostali druhý gól po rohu a už to tam začalo létat a báli jsme se o výsledek. Ve druhé půli nejsem spokojený s výkonem, ale tři body bereme a podzim jsme zakončili úspěšně.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zajímavý zápas, alespoň pro diváka který se musel bavit jak napínavou hrou obou týmů tak divadelním představením hlavní sudího Bogdana. Začátek zápasu jsme tradičně i přes veškerou snahu nabudit hráče na první minutu zaspali. Dostali jsme hned z kraje jednoduchý gól po sérii našich nedorazů, pak jsem měl vyrovnat, ale loženku jsem přestřelil. Domácí hrozili z brejků do našich nezajištěných obránců a taky dobře dostupovali naše hráče uprostřed pole, z dalších třech šancí nám dali dva góly. To byl pro nás konečně budíček a troufnu si říct, že od cca 30. minuty jsme byli jednoznačně lepší my a pro domácí je tahle výhra asi tak šťastná, jako byla ta naše z minulého týdne s Břízou. Zápas řídil na naše domácí zápasy vetovaný katastrofální sudí Bogdan. Podle toho jakým stylem zápas řídil tak bylo evidentní, že si z nás chce dělat srandu a škodit jak jen je to možné. Některým jeho výrokům se smáli i domácí borci. Vymyšlené ofsajdy, neodpískané ruce kolem vápna, obrácené fauly, pouštěné fauly, neudělování jednoznačných žlutých karet, nesmyslně neuznaný regulérní gól po rohu, který si po uklouznutí srazil Míra Zach sám do branky, rozdávání karet za naše emoční výlevy, na které čekal a svou směšností nás k tomu nutil. Zřejmě neměl asi v soukromém životě nic zábavnějšího na práci a chtěl udělat z pár lidí blbce. Tak se mu to povedlo a musel odjíždět spokojený. Video nebylo, tak to vem čert. Dělat takový věci s klidným svědomím, s tím se musí už člověk prostě narodit.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kokoška [-] (62. T. Syrovátka [-] ) , R. Kraus [-] , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] (86. D. Hájek [-] ) , V. Křeš [-] , J. Kadar [-] (86. M. Pok [-] ) , J. Krystl [-] (35. J. Šmíd [-] ) , J. Valachovič [-] , D. Zavadil [-] (62. R. Haidlmayer [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Sluka [-] , M. Prais [-] , M. Lopata [-] (46. J. Vild [-] ) , J. Huml [-] (46. J. Benedikt [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , K. Klepal [-] (79. Z. Pašek [-] ) , T. Denk [-] , A. Cirok [-] (64. B. Buchta [-] ) , J. Kellner [-]

ŽK: 80. J. Šmíd , 82. V. Šperl - 21. P. Kučera , 68. J. Kellner , 82. T. Denk , 93. D. Míka .
Hráči zápasu: R. Kraus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KŘEN Jiří, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza