4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2023 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Petřínská rezerva si pojistila první příčku po polovině soutěže


Branky


17. D. Heller , 60. J. Treml , 68. Z. Šimáně , 70. J. Treml - 22. P. Štych , 67. T. Hatina
20

Vedoucí tým tabulky to ale s Mýtem neměl vůbec snadné. Hosté dvakrát srovnali krok a proti Petřínu hrálo velmi dobrý fotbal, což ostatně ocenil i domácí trenér. Nicméně dravé mládí z Petřína nakonec dvěma góly nad rámec soupeřova průměru rozhodlo o třech bodech pro červené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Moc dobře jsme věděli o co hrajeme, zároveň jsme přitom zase nechtěli moc unavit kluky, kteří jeli coby náhradníci druhý den do Soběslavi a musím říct, že nám to klaplo. Pomohli nám zase kluci z dorostu a zvláště mužská premiéra brankáře Venci Veláta nám udělala radost. Musím ale konstatovat, že Mýto nám to rozhodně neudělalo lehké. Dvakrát srovnalo krok, což nebylo vůbec příjemné a k tomu ještě hrálo fakt dobrý fotbal. To, že jsou tam ostřílení a hlavně dobří, borci jako Vild, Štych, Hatina a Hereit jsme samozřejmě věděli, ale musím ocenit i jejich mladou enklávu, protože třeba výkon Jakuba Lenka mě opravdu překvapil. Každopádně náš tlak ke konci postupně sílil a hlavně dvojice Honza Treml a Zdeněk Šimáně hostům pořádně přitápěli. Konečná výhra byla naprosto zasloužená a teď se můžeme pár dní kochat pohledem na tabulku, protože je to fakt příjemný pohled. Není to zas tak dávno, co jsme o tohle usilovali s naším A týmem a když si vezmu, že jen ve statistice střelců a asistentů máme letos na podzim 31 jmen a těch, kteří se zapojili do hry našeho B-týmu je skoro 50, tak je to parádní vizitka celého Petřína.

TJ Slavoj Mýto
Pavel Kůrka, trenér: Kvalitu Petřína, nemá smysl rozebírat. Mají skvěle nacvičené náběhy za obranu a skvělý fyzický fond. I tak se nám je celkem dařilo vystavovat do ofsajdu. I když jsme prohráli, tak musím své mužstvo pochválit. Rozhodně jsme nebyli jednoduchým soupeřem, kluci makali a Petřín jsme potrápili.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Velát [-] - M. Jandoš [-] (78. J. Veselý [-] ) , J. Hájek [-] (46. D. Tříska [-] ) , L. Maxa [-] , O. Kolář [-] (46. J. Treml [-] ) , D. Hrdina [-] (46. Z. Šimáně [-] ) , D. Heller [-] , D. Voves [-] , A. Rada [-] , M. Trojovský [-] , M. Brož [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Hereit [-] (78. J. Otec [-] ) , J. Lenk [-] , T. Hatina [-] , M. Prach [-] (75. M. Fair [-] ) , P. Štych [-] , M. Mařík [-] , M. Lenk [-] (61. R. Lang [-] ) , M. Melka [-] , J. Melka [-] , R. Chvála [-]

Hráči zápasu: J. Treml , Z. Šimáně .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MOLEK Eduard - ADÁMEK Filip, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích