Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk si ze Stříbra odvezl tři body. Rozhodly chyby v obraně


25

Velké množství individuálních chyb v obraně Baníku zapříčinilo více obdržených branek, než je v zápase o důležité body zdrávo. Stříbro právě na své chyby doplatilo a z posledního podzimního utkání nebralo nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku nemuseli příznivci obou táborů dlouho čekat. Po ztrátě míče nepomuckým hráčem na středu hřiště se přes Haase dostal míč na Viktora Gontkoviče a ten proti Flanderovi obstál. Jenže do poločasové pauzy to bylo od domácích gólově vše. V 18. minutě se po rychlém přechodu dostal mezi obránce Vosyka, který vybídl na pravo přihrávkou Antonína Viktoru a ten střelou mezi nohy srovnal. Uběhlo šest minut a Pejřimovský lovil z brány další míč. Presovaný Bůžek mu vracel míč na velké vápno, Matyáš Kašpar nic nevypustil a domácí brankář pod tlakem zahrát míč hned netrefil. Nepomucký útočník tak uklízel do odkryté sítě, kam se brankář nestihl doklouzat. Aby toho pro Baník nebylo málo, tak Viktorův centr odrazil kapitán Vyšín jen do nohy Kašpara a ten se zakončením neměl problém. Po půl hodině to tedy bylo 1:3 a tento výsledek přetrval až do pauzy.

 

Po výměně stran se parádní ránou z 35 metrů prosadil domácí Adam Ferdinandy, ale radost ze snížení trvala jen jednu minutu. Pejřimovský totiž laškoval se statusem největšího smolaře kola, když po další přihrávce do vápna nepřesně nahrál, míč zachytil Vosyka, předložil před prázdnou Kašparovi a ten do prázdné uklidil. Hosté po jednom z rychlých protiútoků po hodině hry ještě navýšili na 2:5 zásluhou Viktory a tímto výsledkem taky zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Závěr podzimu byl takový součet našich výkonů a výsledků za celou tu dobu... To co nás provázelo celou podzimní část... V utkání od nás slušná hra na míči, určitě nechybělo nasazení u hráčů a bojovnost, ale jako celý podzim nás dolů dostávají individuální chyby, po kterých jsme okamžitě a vždy trestaní. A tak tomu bylo i v utkání s Nepomukem, bohužel.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Vyhráli jsme zaslouženě, i když jsme brzy prohrávali. Nám pak soupeř daroval svými chybami vzadu dva, tři góly. Spoustu míčů domácí obrana hrála přes brankáře, jednou při odkopu míč minul. Myslím, že se to zlomilo poté, co domácí dali druhý výstavní gól, slavili jak kdyby vyhráli mistrovství světa a krátce po rozehrávce nám opět brankář namazal na další gól. To musela být hrozná rána. Jinak si myslíme, že pokud kluci ze Stříbra vydrží takto pospolu, fotbalově vyrostou, tak to bude dobrý mančaft. Jinak za podzim jsme celkem spokojení, jelikož jsme i z venku udělali celkem deset bodů, což se nám v minulosti mockrát nepovedlo.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - D. Kasl [-] , J. Vacín [-] , D. Donate [-] , D. Tůma [-] (76. J. Kolena [-] ) , J. Janda [-] , T. Bůžek [-] , V. Gontkovič [-] (90. D. Čeček [-] ) , M. Haas [-] (76. F. Bláha [-] ) , M. Vyšín [-] , A. Ferdinandy [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (74. V. Hejpetr [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (81. J. Kohout [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] , J. Pittr [-] (59. J. Kozák [-] )

ŽK: 43. A. Ferdinandy - 27. A. Viktora , 39. M. Baran , 54. J. Pittr .
Hráči zápasu: A. Viktora , M. Kašpar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRŮS František - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů