3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby tentokrát pro Radnice! Mýto táhl Hatina


Branky


44. Š. Huttr , 67. D. Kroc , 72. L. Brož - 37. T. Hatina , 64. T. Hatina
30

Lokálními diváky očekávané okresní derby na Rokycansku v rámci krajského přeboru, mezi Radnicemi a Mýtem, nakonec dopadlo za tři body pro domácí celek. Ten sice dvakrát prohrával, ale rychlými brankami ve druhé půli vývoj zápasu otočil a nakonec ani obrovský tlak v závěru Mýtu k bodu nepomohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápasu předcházelo poděkování za pětileté služby brankáři Jakubu Volákovi, který se tímto zápasem loučil s radnickými fanoušky. Jeho spoluhráči chtěli pak hned v zárodku utkání klidně i rozhodnout, jenže v prvním úniku Spěváčka před šestnáctkou zastavil nedovoleně brankář Vild a hned v první minutě viděl žlutou kartu. O dvě minuty později se situace opakovala, tentokrát ale hostující kapitán a brankář v jedné osobě zůstal uvnitř šestnáctky a Spěváček si nešikovně předkopl míč moc daleko. Ještě zhruba patnáct minut byla hra na straně Radnic, ale když se ke gólu nedopracovaly, vzalo za to Mýto.

 

Ale ani hosté si z velmi dobrých pozic nedokázali srovnat mířidla a dlouho vše létalo kolem brány. Až ve 35. minutě se síť za Volákem rozvlnila, když Hatina prodloužil míč za sebe, hlavičkoval Štych a přeloboval brankáře. Štěstím pro Radnice byl zdvižený praporek asistenta na lajně. Jenže radničtí se neponaučili, mýtská útočná dvojice si role prohodila, Hatina na dlouhou nohou precizně zpracoval míč v šestnáctce a pálil mezi nohy brankáře. Fotbal nahoru dolu pak dokázali zužitkovat domácí, do úniku byl vyslán Huttr a ten už si s nájezdem poradil. Ve zbylé minutě mohli ještě domácí skóre otočit, ale ve skrumáži těl před mýtskou bránou nedokázali dostat míč do sítě.

 

Na rozbitém terénu se nadále bojovalo na obou frontách a byla jen otázka času, kdy a kam padne další gól. Štěstí se přiklonilo na stranu Mýta, když se po několika centrech dostali hosté k zakončení z malého vápna, to ještě brankář dokázal vyrazit nohou, ale k míči se následně nedokázal z rozbláceného brankoviště dostat a nebrankářsky pak zůstal stát před dorážejícím Hatinou. A pro Radnice mohlo být ještě hůře. O dvě minuty později se po střetu s brankářem uráčel k zemi Štych, rozhodčí Mudra oznámil faul, ale celou situaci zastavil praporek asistentky, který ukazoval postavení Štycha v ofsajdu.

 

A tak domácí přišli s rychlou odpovědí. Do úniku za obranu se dostal David Kroc a i ten si po vzoru svého spoluhráče střelou na zadní tyč s nájezdem poradil. Hosté reklamovali faul na polovině hřiště, ale sudí si byli svým rozhodnutím jistí, přestože přistrčení v jednom z předešlých vzdušných soubojů proběhlo. Radnice hnány fanoušky se dál cpaly do zakončení a v 72. minutě přišel obrat. Po centru na hranici vápna poslal do vápna hlavou Polášek domácí Kroce, ten stihl míč ještě na brankové čáře napravo od brankáře, vracel jej před bránu a míč nakonec prošel až k zadní tyči na dobíhajícího Lukáše Brože. Opět se zvedaly ruce, reklamující zřejmě náběh nahrávajícího Kroce, ale VAR ani tentokrát situaci nepřezkoumal. Hosté tak museli zbytek zápasu bušit do již zavřené obrany Radnic, která nakonec už nepovolila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Jakub Volák, brankář: Nechci asi ani moc hodnotit samotný zápas, jelikož mi moc mrzí, že ve svém posledním domácím zápase jsem podal výkon tak na třetí třídu. Nešlo mi to, možná nervozitou, abych něco nepokazil a nakonec právě to bylo špatně. Soupeř si zaslouží pochvalu, zejména Tomáš Hatina, který dělal ohromné problémy celé obraně.... Jinak děkuji klukům, že to v poli zvládli, že se naplno bodovalo a že jsem si pak s hlavou nahoře mohl plácnout se všemi fanoušky, kteří si nás zavolali k sobě. Děkuji trenérům za důvěru, kterou mi dávali po pěkných pět let a spoluhráčům za super partu a úspěchy, kterých jsme na možná nejskromnější klub v přeboru dosáhli. Věřím, že se i nadále budou Radnice držet v horních příčkách tabulky, zde to totiž rozhodně nebylo o brankáři.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Kroc [-] (89. M. Krč [-] ) - Š. Huttr [-] , L. Brož [-] (78. M. Habr [-] ) , D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , P. Spěváček [-] (78. M. Svoboda [-] ) , D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] - F. Polášek [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Prach [-] (89. M. Fair [-] ) , J. Melka [-] , P. Štych [-] , J. Lenk [-] , M. Mařík [-] (46. J. Šmíd [-] ) , M. Lenk [-] , M. Melka [-] , J. Hereit [-] , R. Chvála [-]

ŽK: 2. J. Vild , 54. J. Hereit , 70. J. Melka .
Hráči zápasu: D. Kroc - T. Hatina .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích