1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov v Nepomuku uhrál bod na poslední chvíli, ale zaslouženě


Branky


29

Důrazný fotbal s šancemi na obou stranách se odehrál na hřišti v Nepomuku. Domácí se zásluhou Kašpara dostali na konci prvního poločasu do vedení, ale hosté mohli po změně stran srovnat z penalty. Jenže trefili jen tyč a hrálo se dál za příznivého stavu pro domácí. V 80. minutě byl navíc vyloučen hostující Tichý a vypadalo to, že už se při oslabení ke gólu Kaznějov nedostane. Jenže o minutu později bylo Vinklerem srovnáno a závěr byl ještě dramatický. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že remíza to nakonec byla spravedlivá. Soupeř hrál s míčem lepší kombinační fotbal, zejména jeho střední záložníci byli hodně šikovní. My měli štěstí, že nedali penaltu, která byla tak prazvláštně kopnutá, ale vyrovnání i tak nakonec přišlo. Jak říkám, zasloužená dělba bodů.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Chtěli jsme konečně naplno bodovat a do utkání jsme vstoupili docela dobře. Herně kombinačně jsme byli lepším týmem a vytvořili jsme si i dvě šance, ale ty jsme bohužel neproměnili. Ještě jsme měli 3 velmi nebezpečné střely, které vychytal domácí brankář. Nepomuk spoléhal na rychlé brejky po nákopech a na standardky. Až na jednu výjimku jsme vše pohlídali, ale po jednom našem zaváhání měli domácí tutovku, ze které nastřelili břevno. Potom jsme ještě neohlídali poslední útok poločasu a domácí z něj vstřelili první gól. I ve Druhém poločase jsme byli lepším, aktivnějším týmem, ale ne a ne si vytvořit tutovku. Vysvobodit nás mohla penalta, kterou však Jakub Vondráček nedal. I nadále jsme dobývali domácí branku a štěstí se na nás usmálo po trestném kopu, kdy se hlavou trefil Vinkler. Potom to byl spíše boj a žádné z mužstev si již žádnou velkou šanci nevytvořilo. Z našeho pohledu nakonec asi bod dobrý, neboť jsme dohrávali o 10 a nedali jsme penaltu.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] , M. Kašpar [-] (81. J. Kohout [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (87. M. Urbánek [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] , J. Pittr [-] (81. D. Jára [-] )

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] (90. . Müller [-] ) , F. Rusňák [-] (65. D. Vinkler [-] ) , P. Domabyl [-] , J. Hyneš [-] (46. . Tran [-] ) , M. Tichý [-] , J. Buček [-] , T. Vaneš [-] , V. Višnovský [-]

ŽK: 55. J. Pittr - 12. J. Buček , 38. J. Vondráček , 47. M. Tichý , 58. F. Rusňák , 86. L. Filipec , 90. J. Vondráček . ČK: 80. M. Tichý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PAUR Roman, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích