2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:15

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŠLÁGR KOLA: Vejprnice přišly o neporazitelnost, Petřín se dostal do vedení soutěže


Branky


29

Slavia Vejprnice neprohrála 13 utkání v řadě a ve šlágru kola na plzeňském Petříně musela brzy dohánět gólovou ztrátu z 10. minuty. Fotbal se hrál na obě strany kvalitní, ale na další gól si museli všichni přítomní počkat až do druhého poločasu. A opět do sítě hostů. Ti tak museli dotahovat stejnou ztrátu, jako jejich soupeř c minulém kole. Ale gól na 2:1 přišel pozdě a zbylé minuty už štěstí na kopačky ani hlavy vejprnických hráčů nepadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Možnost dostat se zpátky na první místo a zároveň uštědřit Vejprnicím první letošní porážku nás dost motivovalo a byl jsem moc zvědavý, jak to bude vypadat na hřišti. No a musím konstatovat, že to bylo dobré a kdyby se nehrálo na góly, tak možná i výborné! Po celý zápas jsme byli lepším týmem a na tutové šance jsme vyhráli tak 10:2 a to i přesto, že herně musím pochválit i Slávii. Jenže hlavně ve druhé půli jsme nedali fakt velké šance a i když jsme vedli 2:0 , mohlo nám tam klidně něco spadnout. No a když se to hostům po parádně zahraném trestňáku povedlo, bylo těch posledních cca 5 min ještě docela dost hektických. Fotbal je sice někdy prevít, ale nevyhrát takovýhle zápas by bylo pro nás silně nespravedlivé, takže jsme rádi, že to dopadlo jak mělo. Každopádně vedeme krajský přebor, to je skvělé, chceme ho vést i po celou zimní přestávku a k tomu nám chybí ještě porazit v pátek Mýto!

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Před zápasem jsme chtěli uhrát takový výsledek, který by nám uchoval vedení v tabulce, ale to se nestalo. Je to první prohra, jednou přijít musela a my se z ní nehroutíme. Hned po zápase jsem si vzpomněl na Michala Bublíka, který po zápase v Nýrsku říkal, že na lídra se chce každý vytáhnout, tak je lepší útočit ze zadní pozice. V zápase jsme měli v každém poločase slabších úvodních 10 minut, kdy jsme inkasovali po jednom gólu. Jinak to byl vyrovnaný zápas. Pravda, domácí měli několik šancí, kdy mohli vedení navýšit, ale i my jsme měli šance, které jsme bohužel také neproměnili a kontaktní gól přišel až moc pozdě. Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme ukázali, že i přes absence dokážeme hrát solidně i proti týmu, který byl posílen o hráče A mužstva. Ukázali jsme, že se právem pohybujeme v horních patrech tabulky.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - L. Nový [-] , L. Maxa [-] , J. Treml [-] , D. Tříska [-] , D. Heller [-] (90. J. Pleticha [-] ) , D. Voves [-] (46. J. Flachs [-] ) , J. Tětek [-] (46. J. Hájek [-] ) , A. Rada [-] (56. M. Jandoš [-] ) , M. Trojovský [-] , M. Brož [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - D. Křemenák [-] (78. I. Kutlák [-] ) , M. Homolka [-] , A. Heller [-] (67. R. Křen [-] ) , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , D. Csambal [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-]

ŽK: 60. M. Trojovský , 68. J. Flachs - 55. L. Rada , 58. D. Csambal .
Hráči zápasu: D. Tříska .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRŮS František - ŠÁLKOVÁ Helena, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích