Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola přinesl největší přestřelku víkendu i emotivní situace na lavičkách


Branky


27

Petřínská rezerva měla před sebou výzvu v podobě návratu na průběžné první místo krajského přeboru. Vejprnice totiž o den dříve ztratily dva body, a tak o prvenství mohly přijít. Jenže po hodině hry to vypadalo spíše na nejvyšší debakl za poslední léta, který mohl dospělý tým z Petřína obdržet. Ale...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov vstoupil do utkání na své půdě velmi dobře a už v 17. minutě vedl o dvě branky, když se nejprve prosadil Jakub Krystl, který hraje poslední zápasy ve velmi dobré formě, a o dvě minuty později Jiří Šmíd, jenž se touto brankou usadil na vedoucí pozici v tabulce střelců. Hosté ne že by se nedostávali do šancí, ale velmi dobře chytající Zach za svá záda ani jednu střelu nepustil. A tak se v kabině mohli velké pohodě těšit domácí fotbalisté. Jenže je čekala ještě velká bitva ve druhé půli, jelikož do druhé poloviny utkání naskočila hned čtveřice hráčů, kteří byli u dopolední výhry divizního áčka v Příbrami.

 

Mohutné střídání hned úspěch nepřineslo, naopak právě Holýšov navýšil vedení v 51. minutě, když se podruhé v zápase prosadil Jakub Krystl. Zdálo se být hotovo a možná k tomu i domácí hráči tak přistoupili, což bylo velmi špatně. Už zkušenost z prvního kola v Horní Bříze měla být velikým semaforem v hlavách hráčů, že ještě není rozhodnuto, ani za tříbrankového vedení. A právě hosté zařadili druhý stupeň rychlosti a bylo jen otázkou, kdy dokáží poprvé skŕovat.

 

Jenže než se k tomu dostalo, přerušilo tempo zápasu, krátce po třetí brance, emotivní vystoupení hostující lavičky směrem k rozhodčím a místním fanouškům. A co této situaci předcházelo? Na druhé straně hřiště od střídaček dojel Radu domácí Šmíd, který následně byl ošetřován. Sudí Pena jej potrestal žlutou kartou, stejně jako hrubě protestujícího Maxu v petřínském dresu. Na místo byl k ošetření přivolán hostující realizační tým, kam se dostavil trenér Vodrážka s vedoucím Alešem Radou, kteří za následnou kritiku rozhodčího viděli u zraněného hráče žlutou kartu. Následovala pak situace s trenérem Levým, který obdržel rovnou červenou kartu. Rozhodčí Pena do zápisu o utkání k červené kartě napsal: Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, Urážka diváka - pohádal se s ním a zařval "ty jdi taky do prdele". Po udělení ČK začal urážet i rozhodčí - řekl mimo jiné:"zmrdi zasraní"

 

Nicméně jakoby právě tato situace dala impulz petřínským hráčům, a více energie do žil. Krátce po hodině hry se prosadil Dominik Tříska a domácí znervózněli. Petřín se tlačil každou minutou blíž a blíž další brance. Domácí obránci spolu se Zachem v bráně odvraceli jeden útok za druhým, ale v 80. minutě už nestačili. Na rozdíl jedné branky snížil Josef Hájek. A hosté zkušení ze závěrečného tlaku například z Radnic, kde v oslabení podobně srovnávali v závěru, tak i zde v 89. minutě po rohovém kopu urval alespoň jeden bod Dominik Tříska.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Vedli jsme v utkání s Petřínem 3:0 a věřil jsem, že to do konce zápasu nějak uhrajeme, i když hosté do druhé poloviny ještě posílili o hráče, kteří přijeli ze zápasu áčka. Věřil jsem, že takový náskok si pohlídáme. Jenže my jsme pak měli problém udržet balón vepředu, valilo se to pak na nás a nedohrávali jsme hráče před naším pokutovým územím. Takže tam lítal jeden balón za druhým a ani v pokutovém území jsme nebyli dost důslední. Dva góly jsme dostali z dorážky a třetí gól po rohovém kopu. Takže z tohoto jsem zklamaný, i když bych před zápasem bod bral. Takto jsem zklamaný. I přes tři obdržené branky ale musím pochválit Míru Zacha, který podal výborný výkon. Za branky nemohl a navíc chytil plno věcí, které měly být góly. K situaci kolem karet na lavičku Petřína... Trenér Vodrážka s vedoucím mužstva dostali žluté karty za nemístné poznámky na rozhodčího, když ošetřovali jejich hráče a do toho trenér Levý nadával rozhodčímu a pak se začal hádat ještě s diváky, takže dostal rovnou červenou.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Začnu asi tím fotbalovějším, a zároveň rovnou pochválím soupeře za srdnatý a takticky vyspělý výkon. Do zápasu jsme kvůli termínové kolizi se zápasem A týmu v Příbrami zasáhli se čtyřmi mladíky v základní sestavě. Na rozdíl od předchozích zápasů však naše mladá krev na soupeře nezabrala, kluci se zápasu spíše trochu zalekli. Soupeři jsme naší hloupou chybou darovali vedení a když po naší neproměněné šanci z následného brejku, přesně v duchu "nedáš, dostaneš", odskočil na 2:0, začali jsme spřádat plány, co zásadně změnit do druhé půle, abychom ještě mohli pomýšlet na nějaký úspěch. Rozhodli jsme se pro čtverné střídání a to se ukázalo jako správný tah. Nejprve sice soupeř, po dalším skvěle zahraném brejku, udeřil potřetí, ale zbytek zápasu jsme měli pod kontrolou my a bylo jen otázkou, zda konečně dostaneme tu kulatou věc do domácí svatyně. To se nám nakonec podařilo hned 3x a dokázali jsme ze skoro ztraceného zápasu ještě vydolovat bod, což je skvělá zpráva a kluci si za přístup a bojovnost v druhé půli zaslouží absolutorium. K dalším událostem, byť jsem se chtěl původně rozpovídat více, bych jen poznamenal, že dostat červenou kartu za urážku diváka, který na nás od začátku zápasu řve jednu urážku za druhou, považuji za absolutní vrchol nespravedlnosti a hlouposti! Ať si to každý ze zúčastněných přebere po svém...



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] (93. D. Hájek [-] ) , R. Kokoška [-] (80. T. Syrovátka [-] ) , R. Kraus [-] (80. V. Šperl [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , J. Valachovič [-] , V. Křeš [-] , J. Šmíd [-] , J. Krystl [-] (80. R. Haidlmayer [-] ) , D. Zavadil [-]

SK Petřín Plzeň B
J. Vytisk [-] - M. Trojovský [-] , F. Nový [-] (46. M. Vanc [-] ) , D. Tříska [-] , M. Brož [-] , J. Kaňák [-] (46. J. Flachs [-] ) , E. Kasík [-] (46. L. Maxa [-] ) , M. Jandoš [-] (46. J. Treml [-] ) , J. Tětek [-] , A. Rada [-] (57. D. Lajbl [-] ) , J. Hájek [-]

ŽK: 53. J. Šmíd , 63. M. Manowetz , 76. M. Zach - 53. L. Maxa , 64. M. Vanc , 76. M. Trojovský , 84. J. Flachs .
Hráči zápasu: M. Zach - D. Tříska .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 00:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 15:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 09:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 17:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 12:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:42

Tip: výhra domácích