1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas rozdílných poločasů zvládl lépe Holýšov. Radnice doma opět padly


Branky


34

Radnice v minulém kole napravily zaváhání ze souboje s Chotíkovem a vítězství chtěly přenést i před domácí fanoušky. Jenže ti se zejména první poločas moc nebavili a i hráči to od nich pocítili. Holýšov využil dvou branek z tohoto poločasu a ve druhém si vedení pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Emotivní první poločas a hrozný výkon Radnic

Domácí začali aktivně a nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté mohli být těžký oříšek. Jenže pak přišla proměněná standardní situace v 17. minutě a bylo to naopak. Ve vzdušném souboji Valachovič přetlačil soupeře a hlavou poslal míč k zadní tyči domácí branky. Následně se do útoku hnal Šmíd, který domácího brankáře obhozem překonal, ale dobíhající Valenta stihl odvrátit míč z malého vápna. Nepříjemné chvíle zhruba ve 25. minutě hry zažil domácí Spěváček, který byl na polovině hřiště nepříjemně faulován a bolestivě se svalil na zem. Domácímu Huttrovi se ale dostalo míče do samostatného úniku na Zacha, jenže... Rozhodčí Krůs gólovou výhodu bez pardónu neponechal a za faul neudělil ani žlutou kartu.

 

Informovali jsme, že v sobotním zápase Mýta s Nepomukem zkušený rozhodčí Mudra ponechal dohrát i penaltovou situaci, než do píšťalky zpětně fouknul. Takového rozhodnutí se žel domácí tým nedočkal a byl tak připraven o možnost vyrovnání. Navíc několik minut musel hrát v oslabení, než došlo k ošetření faulovaného hráče. Rozhodčí, který od začátku zápasu některé souboje pouštěl si tak na sebe upletl bič, jelikož následně nezvládal další situace na obou stranách, které volaly po kartách, nebo dokonce jen faulech bez možnosti hrát míč. Vzápětí totiž došlo k několika situacím kolem i uvnitř domácího vápna, ale sudí jen zvedal popadané hráče gestem ruky a následně si nechal nadávat ze všech stran. Schytal to kartou pouze domácí Rýdl, jelikož u holýšovských hráčů rozhodčí nevěděl, kdo na něj řval. 

 

Emoce na pochodu pokračovaly poločasem a nakonec dolehly na věčně okopávaného Spěváčka, který u střídaček zajel do soupeře a vykoledoval si žlutý trest - nutno dodat že za stejný faul, jaký byl učiněn předtím na něj. O pár minut později se urodila další gólovka pro hostující tým. Centr z levé strany nedokázala trojice obránců odvrátit a na zadní tyči tak pohodlně pod víko uklízel Jiří Šmíd.

 

Poláškovy nůžky na body nestačily

Radnice provedly změny v poli, které se ozvaly až po pěti minutách hry. Předtím totiž měli dvě možnosti možná i rozhodnout holýšovští. Nejdříve pod břevno nepříjemně střílel Kokoška a následně šel sám na bránu Šmíd, ale v obou případech si domácí brankář poradil. Následně hru převzali domácí, kteří jí zjednodušili a zejména střídající Polášek obraně zatápěl. A v 57. minutě jeho aktivita byla odměněna, když do závaru v šestnáctce vracel míč hlavou Rýdl a právě František Polášek se pověsil do vzduchu a nůžkami vystřelil Radnicím naději (zachyceno v galerii). 

 

Domácí pak do svého soupeře bušili a takřka 250 přítomných diváků je hnalo za další brankou. Ta ovšem po mnoha centrech, dlouhých autech, ani střelách nevyšla. Emoce na hřišti plály až do konce a nesmyslně se pak deset minut před koncem nechal vyloučit domácí Rýdl. Radnice vsadily na jednu kartu a hrnuly to stále dopředu, ale hosté využívali chytře každého zastaveného míče ke sbírání času a i když byl sudí vybízen v poslední čtvrt hodině k popohnání hostujících hráčů v rozehrávce, rozhodl se ke karetnímu trestu pro Valachoviče až v 90. minutě. Hosté si ale z rozhodčího udělali "dobrý den", potrestaný hráč od míče odešel, přišel k němu v klidu jiný, který si jej znovu postavil podle svého, zkontroloval chrániče a následně až poté míč vykopl. Nastavené 4 minuty pak utekly domácím rychleji, než by si přáli a další branky už se nedočkali. Potřetí za sebou tak na domácí půdě nedokázali vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Po Horní Bříze bylo hodnocení veselejší, po Holýšovu logicky ne, protože jsme podruhé doma odevzdali body. Začátek byl opatrný, ale po 15 minutách začalo být na hřišti jen jedno mužstvo a to byl Holýšov. Že dostaneme branku to se stát může, ale proč musíme dostat ve 45. minutě zbytečně druhou, to už moc nechápu. Do druhého poločasu jsme udělali několik změn, hra se zlepšila, snížili jsme na rozdíl jedné branky, ale pocitově to prostě nebylo ono. Od mužstva jsem prostě zvyklý na něco jiného, ale už podruhé se nám to doma nepodařilo rozbalit. Gratuluji Holýšovu a trenéru Milanu Dejmkovi.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: V první půli jsme byli lepší, vedli jsme zcela zaslouženě. Buď domácí byli tak špatní, nebo my byli tak dobří, to nedokážu posoudit. Ale přehrávali jsme je hlavně v brejkových situacích, kdy jsme chodili do volných prostorů a domácí to nedokázali zavírat. Takže zde si myslím, že to bylo zasloužené. Ve druhé půli jsme hned na začátku měli dvě velké šance, v jedné šel dokonce Šmíd sám na brankáře, ale ani jednou jsme neskórovali. A od té doby domácí hodně zjednodušili hru, Franta Polášek byl hodně nepříjemný a jak se začaly sypat centry do vápna, tak my jsme s tím měli problémy. Začali jsme se bát o výsledek, zbytečně jsme se zatáhli a neudrželi balóny. Byla otázkou času, kdy se udělá nějaká chyba. Tu jsme udělali a bylo to 1:2. Pak si myslím, že se David Rýdl úplně zbytečně nechal vyloučit, jako malej kluk, to byl nesmysl. Nicméně my jsme toho nevyužili, pořád jsme se bránili jak pominutí, ale nakonec jsme to nějak ubránili. Takže já ten výsledek beru, domácí si ten výsledek po první půli zavinili sami.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Kroc [-] (87. D. Krč [-] ) - Š. Huttr [-] , L. Brož [-] , D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , P. Spěváček [-] (46. F. Polášek [-] ) , M. Svoboda [-] (46. M. Habr [-] ) , D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] -

FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kokoška [-] (75. T. Syrovátka [-] ) , R. Kraus [-] (75. R. Haidlmayer [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , J. Valachovič [-] , V. Křeš [-] , M. Žižka [-] (79. D. Hájek [-] ) , J. Šmíd [-] (87. M. Pok [-] ) , J. Krystl [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 27. D. Rýdl , 42. P. Spěváček , 69. P. Valenta , 90. F. Polášek - 55. M. Manowetz , 66. J. Šmíd , 79. M. Zach , 90. J. Valachovič . ČK: 82. D. Rýdl .
Hráči zápasu: J. Valachovič .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: KRŮS František - PASTYŘÍK Tadeáš, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 19:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 19:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 14:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 14:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 13:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 20:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:31

Tip: výhra hostů