Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínská rezerva rozhodla v první půli. Chotíkovský střelec se probudil pozdě


Branky


31

Trenér Chotíkova zřejmě našel dlouho hledaného střelce ve svém týmu, ten se mu ale gólově probral v tomto utkání až ve druhé půli, kdy se ještě domácí snažili tříbrankové manko dotáhnout a málem se to vydařilo. Jenže vedoucí tým soutěže i odtud odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když se jako první prosadili hosté už ve druhé minutě zápasu, mohlo tomu být úplně jinak. Půl minuty před inkasovanou brankou totiž po centru ze strany hlavičkoval domácí Cirok do břevna a z následné dorážky domácí pálili vedle. O to víc hráče v černo-žlutých dresech muselo mrzet, že krátce na to převzal před domácí šestnáctkou míč Václav Kolářík a projektilem k levé tyči prostřelil marně se natahujícího Bejdáka. Fotbal se poté hrál aktivně na obě strany, v permanenci byly obě obrany, ale pouze jedna neinkasovala, ta petřínská. V tutovce se před Bejdákem objevil Brandner, ale vysoko přestřelil. Takže "až" v 17. minutě padla další branka do sítě Chotíkova. Jan Flachs za sebe prodlužoval dlouhý aut, míč se k němu odrazil změt, nad ničím nepřemýšlel a z voleje mířil přesně pod břevno. Stejný hráč o pár minut později rozehrál rychlý protiútok, míč se k němu před Bejdákem vrátil a Flachs velmi dobře zakončil přes padajícího brankáře - 0:3. Mohlo být hůř, ale Jandoš těsně minul a na další prodloužený míč Brandner nedosáhl. Na druhé straně se jen dvakrát zažlutilo a šlo se do kabin.

 

V kabině domácích byl průvan a ten přinesl celkem svěží vítr na kopačky domácích. Už ve 48. minutě snížil Petr Kolesa, jenž vyskočil nejvýše na přetažený rohový kop a hlavou mířil přesně. Chotíkov ožil, jeho hráči byli aktivnější a na oplátku se k nim velmi často odrážel míč příhodně do nohy v těch nejsložitějších situacích. A když přežili Lajblem nastřelené břevno z uctivé vzdálenosti, dalo se tušit závěrečného tlaku. V 74. minutě střídal do hry Huml a hned po pár sekundách hry měl na hlavě srovnání, ale mířil příliš do země, s čímž si brankář poradil. Na druhé straně se dvakrát vyznamenal Bejdák, aby v 80. minutě nacentroval do vápna Kučera, brankář Vytisk nevyrazil ideálně, míče se zhostil Petr Kolesa a nadvakrát jej procpal do brány. Jenže rozhodující gól zasadili hosté... Trojovského centr se ve vápně odrazil k Flachsovi, ten díky obětavým obráncům trefil jen tyč, ale dorážku už přesně nasměroval střídající Mikuláš Král. Domácí moc chtěli ještě srovnat krok, ale Petřín povzbuzen brankou už nedal ve vápně ani píď prostoru a naopak ještě mohl přidat pár gólů. Nakonec z toho byl jen jeden, když se 93. minutě z protiútoku prosadil Martin Brož.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas dvou poločasů. V prvním jsme nebyli Petřínu důstojným soupeřem, hráli jsme i přes slušnou přípravu a jasně dané úkoly příliš bojácně, bez nasazení a v poli velmi hloupě. Více si rozebereme v týdnu u videa. Výsledkem byl zasloužený příděl. V kabině pak proběhlo klasické bouření a ve druhém dějství se obraz hry změnil, pomohl nám rychlý gól a najednou nás bylo plné hřiště. V 80. minutě, kdy jsme snížili na 2:3, jsem byl přesvědčený, že i po tom fiasku v první půlce můžeme zápas ještě zremizovat, protože hlavně při našich rozích měl Petřín obrovské problémy a hráči makali na doraz. Nicméně jsme dostali po hrubici čtvrtý gól o pár minut později a ten zápas definitivně rozhodl. Každopádně pro nás je důležité, že jsme padli se vztyčenou hlavou a s letošním největším favoritem soutěže to není nakonec ostuda. Pro ztracené body si tak pojedeme ke kamarádům na Lopatárnu.

SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Do zápasu jsme vzhledem k souběžně hranému zápasu našeho “A” mužstva nastoupili ve velice kombinované sestavě, kdy více než polovina nominovaných byla ještě dorostenců z U19 a U18. Kluci se ovšem ničeho nezalekli a do zápasu vstoupili velice aktivně, kdy už ve 26. minutě to bylo 3:0 v náš prospěch. Soupeř často volil dlouhé nákopy za obranu, se kterými si naše obrana poradila a naopak jsme využívali našich rychlých protiútoků, se kterými měla obrana domácích obrovské problémy. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a nepřipustit žádné drama, ale inkasovaný gól nás přibrzdil. Domácí měli šance hlavně po standardních situacích a trošku se začala projevovat i nezkušenost našeho týmu, kdy jsme v některých situacích nezachovali klid a volili zbrklá řešení. V 80. minutě domácí snížili na rozdíl jediné branky. Ovšem těsně poté dal čtvrtou branku střídající Král, pojistku přidal Brož a my si zaslouženě odvezli 3 body. Obrovský kredit před celým týmem, jehož věkový průměr byl pod 19 let, že zvládli takhle těžký zápas na horké půdě v Chotíkově a podali výborný výkon všichni do jednoho. Vyzdvihnout za tento zápas bych chtěl ale jedno jméno. A to je Jakub Tětek - už několikátý zápas po sobě podal výborný výkon, navíc jako správný lídr řídí na hřišti naše dorostence, pomáhá jim s adaptací a svým přístupem jde absolutním příkladem.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - Z. Pašek [-] , K. Klepal [-] (33. J. Sluka [-] ) , J. Benedikt [-] , B. Buchta [-] (74. J. Huml [-] ) , P. Kolesa [-] , D. Míka [-] , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] (56. J. Vild [-] ) , T. Denk [-]

SK Petřín Plzeň B
J. Vytisk [-] - M. Brandner [-] (66. A. Hubený [-] ) , J. Flachs [-] , L. Trojan [-] (66. M. Král [-] ) , V. Kolářík [-] (54. D. Lajbl [-] ) , M. Jandoš [-] (75. J. Kaňák [-] ) , J. Tětek [-] , D. Tříska [-] , A. Rada [-] , M. Trojovský [-] , M. Brož [-]

ŽK: 43. P. Kučera , 45. P. Kolesa , 69. B. Buchta - 50. V. Kolářík , 65. M. Jandoš .
Hráči zápasu: P. Kolesa - A. Rada , J. Tětek , J. Flachs .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - SLADKÝ Stanislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:37

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 19:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:31

Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:13

Tip: výhra hostů