1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:15

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice vyloupily Horní Břízu, která selhala v tutovkách


Branky


81. D. Reindl - 11. L. Aubrecht , 34. M. Habr
29

Oba celky v minulém kole ztratily a i proto se chtěly svým fanouškům odvděčit bodovým ziskem. vyhrát mohl ale jen jeden a remíza byla pro oba celky málo. Jak to na hřišti probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné tutovky řádně potrestány

S ohledem na kvalitu domácích fotbalistů na míči hráli hosté od začátku v bloku, ale byli to oni, kteří jako první ohrozili Schimmerovu bránu, k čemuž pomáhal i silný vítr do jejich zad. Hostující brankář v 6. minutě vyslal dlouhý míč na Rýdla, který pláchl až k rohu velkého vápna, na dvou bránících hráčích se mu podařilo vybojovat míč, vyslal centr na šestnáctku a přibíhající Svoboda z voleje pálil nad bránu. Druhá šance ale už hostům dopadla. Na autové vhazování zaběhl za první bránící linii Michal Krč, z první poslal míč přes celé vápno a na zadní tyči uklízel v 11. minutě Lukáš Aubrecht. O dvě minuty později moh stejný hráč vedení navýšit, ale hlavičkoval vedle tyče.

 

První větší šanci měli domácí na konci 15. minuty, když špatně vykopl Volák, míč převzal Tung, vyslal do úniku Kocourka, ale Volák svou chybu ihned napravil, když nájezd domácího útočníka zlikvidoval. Po něm Koudele mířil daleko od tyče. Záhy se dostal do gólovky na druhé straně Huttr, ale i Schimmer byl tentokrát v pozoru. V miutě devatenácté přišla první tutovka domácích! Kraček zahrával standardku 25 metrů před bránou, volil povedený lob na zabíhajícího Rouse, který hlavičkou připravil gólovku pro Koudeleho i Kocourka, jenže první zmiňovaný se do míče vůbec neopřel a druhý už na něj díky teči nedosáhl. Před půl hodinkou hry hosté ztratili míč na půlce hřiště a do otevřené obrany byl vyslán Kocourek, ale opět na brankáři selhal. A když následně v další stoprocentní šanci selhal zkušený Paukner, který nezakončil Kračkovu příhru do malého vápna, musel přijít trest. Ve 34. minutě si dlouhý výkop od brány před šestnáctkou zpracoval do běhu pěkně mezi obránce Martin Habr, který se dostal až do zakončení. Dvakrát na Schimmerovi selhal, ale potřetí už míč pod břevno procpal. Domácí konečně volili, možná trochu z nouze, střelbu z poza vápna, ale ani jedna se i přes plachtění proti větru nakonec neujala. Do šaten tak odcházeli spokojenější Radnice.

 

Hosté přežili poločasový tlak domácích

Do té doby drobné prohřešky začaly ve druhé půli přidávat na intenzitě a sudí musel začít sahat častěji do kapsičky. Poprvé po faulu domácího Šimiceho na stopera Fencla. Aby záhy došlápl na druhé straně Svoboda na Schimmera a rovněž viděl žlutý kartónek. Hned na to vzplály emoce u šestnáctky hostů, když si Kocourek vymodlil faul se kterým radničtí hráči notně nesouhlasili. Sudí ale vše uklidnil, aby Kraček následně dvakrát mířil do připravené zdi. V 65. minutě se z úhlu dral do vápna Čeliš, ale místo přímého zakončení volil přihrávku na penaltu, se kterou si ale jeho spoluhráči pro zakončení nedošli. Na druhé straně se o chvilku později dostal do zakončení Huttr, ale trefil jen včas vyběhnutého Schimmera. Jenže po střetu s ním musel kvůli zranění střídat a hosty navíc čekalo krátké oslabení, než se náhradní Janata připraví náhle do hry. 

 

Po doplnění sil se do předních řad vrátil Habr, který se v 76. minutě mohl dostat do slibné šance, ale ležící Rous cestu jeho míče zastavil rukou, za což vidě žlutou kartu. Ze standardky nic nebylo a tak se do své práce opět pustili domácí a v 81. minutě se slavilo. Rous z 25 metrů napřáhnul, plachtící míč hostující brankář vyrazil jen vysoko před sebe, ale doběhnout jej nestihl, u míče byl dřívě Dominik Reindl, který nadvakrát dostal míč do sítě. Jen o minutu později se na břevno hostující brány snesl míč poté, co hlavičkoval Kocourek, který obstál v souboji proti Rýdlovi a Volákovi. Přesto mohli hosté dohrát mač v klidu. V 86. minutě si přišlápl míč na půlce Koudele, upadl, toho využil Habr a upaloval na domácí bránu. V cestě mu stál před šestnáctkou Schimmer, kterého posadil na zadek, ale tváří v tvář Pauknerovi, který za svého brankáře zaskakoval, se bohužel pro něj neprosadil. Poslední minuty zápasu byly tedy poznamenány mnoha emocemi po několika situacích, ze kterých nakonec hosté vyšli lépe, jelikož udrželi poločasový náskok až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Narazili jsme na dobře organizovaného a důrazně hrajícího soupeře, ale na soupeře, který byl určitě k poražení. Takže s výsledkem zápasu určitě nemůžu být spokojený. Předvedená hra totiž není vůbec špatná, ba naopak, ale opět, stejně jak v minulém kole, jsme ztroskotali přímo v samotné koncovce. Šancí si totiž v zápase dokážeme vytvořit dost, ale bohužel nám tam zase nic nespadlo. Všechny kluky chci určitě pochválit, že bojovali až do samotného konce. Naopak za hodně nezvládnutý konec vůbec nemůžu pochválit dva ze tří rozhodčích, kteří utkání řídili. Po hrubé chybě jednoho z pomezních a následné slovní výměně mezi hráči obou týmů s hlavním arbitrem byl za druhou žlutou kartu, za mě zcela neprávem, vyloučen jeden náš hráč. Veliká chyba. To už však nic nezměnilo na konečném výsledku utkání a my se tak musíme už teď soustředit na další velice těžký zápas, který nás čeká v pátek na hřišti lídra tabulky. Radnicím k výhře gratuluji.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Domácí mužstvo bylo asi zklamané, byli to oni, kdo měl herně navrch. Nám stav v kádru velel hrát z hlubšího bloku, ale určitě se nebát jít rychle nahoru a klidně ve větším počtu hráčů. První poločas nám to přineslo vedení 0:2, plus další neproměněné dobré příležitosti. Domácí měli dvě naprosté tutovky bez využití. Ve druhém poločase byla převaha Horní Břízy ještě výraznější, ale nám dobře fungovalo týmové pojetí hry s maximální obětavostí. Závěr byl trochu divočejší, nechyběly emoce, domácí snížili na 1:2, ale to bylo vše. Přes výrazné absence vezeme z ex-divizního hřiště 3 body a plně jsme nahradili domácí prohru s Chotíkovem, kdy nám utkáních vůbec nevyšlo.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , T. Koudele [-] , V. Šimice [-] (61. Z. Netáhlo [-] ) - M. Čeliš [-] , J. Kraček [-] , D. Šebek [-] , T. Do [-] (77. D. Reindl [-] ) , M. Paukner [-] - V. Kocourek [-] -

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - M. Krč [-] - L. Brož [-] , D. Fencl [-] , M. Habr [-] (89. D. Vaščák [-] ) , P. Spěváček [-] (89. P. Valenta [-] ) , M. Svoboda [-] (67. D. Krč [-] ) , D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] - Š. Huttr [-] (73. K. Janata [-] )

ŽK: 52. V. Šimice , 76. S. Rous - 52. M. Svoboda , 93. L. Brož . ČK: 93. S. Rous .
Hráči zápasu: D. Fencl .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KRŮS František - FILLINGER Miloš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 19:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 14:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 18:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:31

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:57

Tip: výhra domácích