1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotíkov se konečně rozstřílel, schytaly to Radnice


Branky


81. Š. Huttr - 10. P. Kolesa , 28. P. Kolesa , 70. D. Míka
31

Radnice byly do tohoto zápasu nejlepším domácím týmem soutěže. Bod si odtud odvezla pouze petřínská rezerva, která ho vybojovala až v poslední minutě zápasu a změnit to chtěl právě tým pod vedením Petra Kučery.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté na svého soupeře od začátku vlétli, ale nedokázali se dostat k finální přihrávce, a tak se jednalo spíše o snahu hned na začátku udeřit. Když se k tomu přidala nepřesnost v přihrávkách, pomalé zpracování a kvalitní blok Chotíkova, nemohlo dojít k úspěchu. Na druhé straně se hosté dostávali k ohrožení pouze ze standardek, přičemž hned druhý rohový kop hostům vyšel. Kučera kopl kroucený míč přes celou bránu, Benedikt na hraně pravidel podržel domácího brankáře a Petr Kolesa tak mohl v klidu hlavičkoval do odkryté sítě. Hra se srovnala, domácí chtěli hned srovnat, ale centry sbíral Šampalík, kterému pomáhala stoperská dvojice Denk - Vlk. Navíc se i hosté dostali do jejich ideální herní pohody a pomalu přebírali aktivitu na míči, což vyústilo i v povedený centr z obranu od kapitána Míky a následného zakončení zblízka Petra Kolesy. Radnice změnily rozestavení a brzy mohlo být sníženo. Michal Krč pálil zpoza vápna těsně vedle šibenice a Huttr z přímého kopu z 18 metrů napálil břevno (zachyceno v galerii), na což se hostující brankář jen díval. Do šaten se tak odcházelo za dvoubrankového vedení hostů.

 

Radnicím rychle utíkal ve druhém dějství čas. Hosté se vědomi si svého vedení hráli účelně a chytře. Když to bylo nutné, kouskovali hru, naopak se ale snažili rychlými akcemi či ze standardek rozhodnout. Domácí mohl vyslat v naděj Polášek, ale Šampalík byl na zemi včas. Bezzubé Radnice tak čekal trest z rohového kopu, který hosté strhli na přední tyč a za všemi se objevil nehlídaný kapitán David Míka, jenž dílo dokonal povedenou hlavičkou. Sokol střídal a právě noví muži na place byli u následné branky domácích. Janata na středu dobře rozehrál, Vaščákům centr vracel přes celou bránu Habr a Šimon Huttr uklízel jasnou tutovku. Deset minut zbývalo, ale pro domácí to bylo málo. Chotíkov zodpovědně bránil a výsledek 1:3 je nakonec zcela zasloužený.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: V úvodu utkání jsme vsadili na sestavu a rozestavení, které nám přineslo tři body na Rapidu, kde zahrálo mužstvo opravdu dobře. Bohužel na Chotíkov to nestačilo, soupeř působil celistvě a celkově věděl co hraje. Nám hra od začátku nešla, chybovali jsme v základní rozehře, chyběla návaznost hry, větší euforie do hry, atd. Zlepšení nepomohla ani změna rozestavení a postové přesuny hráčů. Chotíkov se na nás výborně připravil, vyhrál zaslouženě a já mu gratuluji. My se z porážky nehroutíme, do dalších utkání půjdeme určitě naplno. Společně vyhráváme, společně prohráváme.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Výborný zápas s těžkým soupeřem, který ví co hraje, výborným koučem a před dobrou kulisou. Takovou můžeme v Chotíkově pouze závidět. Pro nás další překvapivé 3 body, na kterých mi těší nejvíce to, že jsou zasloužené. Šli jsme do zápasu s nějakým úmyslem a ten se nám podařilo splnit. Důležité bylo, že jsem dali první branku. Opět jsme se opřeli o jistotu v bráně, výbornou práci defenzivní linie a zbytek hráčů předvedl týmový, disciplinovaný a bojovný výkon ze kterého jsem viděl hlad po třech bodech. Opět jsme se prosadili po standardkách, a tak se ze slabiny konečně stává naše přednost. Pochválit musím všechny hráče i naše mladíky, kteří byli dlouho trpěliví, neurazili se a teď sklízejí ovoce. Tentokrát musím pochválit i celou trojici rozhodčích, která vedla zápas velmi jistě.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - M. Krč [-] , F. Polášek [-] - L. Brož [-] , D. Krč [-] (77. M. Habr [-] ) , P. Spěváček [-] , M. Svoboda [-] (77. K. Janata [-] ) , D. Rýdl [-] , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] - Š. Huttr [-]

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - Z. Pašek [-] (78. R. Vomáčka [-] ) , K. Klepal [-] , J. Benedikt [-] , B. Buchta [-] , P. Kolesa [-] (72. J. Vild [-] ) , D. Míka [-] , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] (90. Š. Kolesa [-] ) , T. Denk [-]

ŽK: 67. K. Klepal , 91. M. Šampalík .
Hráči zápasu: J. Vlk , P. Kolesa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - PENA Miroslav, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích