3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice se odlepily ze dna tabulky, přehrály Mýto


Branky


31

Na dně tabulky se potácely hned tři tříbodové celky, které v tomto kole čekaly velice důležité zápasy, jak se říká, o šest bodů. A Černice toho využily beze zbytku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když od začátku zápasu byli více na míči, do koncovky se dostávali méně než hosté a ti jako první měnili stav skóre. Hereit v 17. minutě vybídnul do úniku napravo Hatinu, který se vyhnul ofsajdu díky zapomenuvšímu se Mlnaříkovi, zatáhl míč až do vápna a křižnou přihrávkou našel zakončujícího Petra Štycha. Černice ale rychle odpověděly. Ve 25. minutě z pravé strany centroval Toman a na zadní tyči se k hlavičce zblízka probil Ondřej Hlaváč, který srovnal. Zbytek poločasu se pak odehrával víceméně jen mezi šestnáctkami a z příležitostných standardních situací byli brankáři bez větší práce.

 

Po výměně stran bylo aktivnější Mýto, které se s bodem spokojit nechtělo. Ale proti byl Strejc, který svůj tým držel nad vodou, zejména když v 78. minutě vytáhl po dlouhém autu Hatinovu hlavičku parádním skokem na tyč, od které se k němu míč odrazil zpět do náruče. A jen o minutu později bylo rozhodnuto - nedáš, dostaneš. Linhart vyzval k náběhu za obranu Onceu, ten u šestnáctky centroval a Andrii Tsubera volejem překonal Vilda k tyči. V závěru místo tlaku ze strany Mýta došlo ke skrumáži právě v jejich vápně a neschopnost odkopnout míč pryč vedla až k odrazu míče k nohám Oleksandra Uchala, který střelou nad Vildovy rukavice stanovil konečné skóre na 3:1. Ani hostující brankář nemohl mít u této branky čisté svědomí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Pro nás důležité vítězství. V 1. poločase jsme měli více ze hry, drželi víc míč, měli šance, ale paradoxně jsme dostali první gól. Dokázali jsme do poločasu po pěkné akci ze strany vyrovnat. Druhý poločas nás Mýto zatlačilo, mělo šance, nás podržel v bráně David Strejc. Rozhodl gól na 2:1 po akci našich střídajících hráčů a pěkném voleji. Pochvala našim dorostencům, kteří se na tribuně starali o fandění.

TJ Slavoj Mýto
Pavel Kůrka, trenér: Tentokrát jsme bohužel prohráli jen díky našim neproměněným šancím. Soupeř v podstatě využil vše, co měl. Musíme se nad sebou zamyslet a přidat v důsledném zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] , M. Trnka [-] , F. Švejda [-] - P. Mlnařík [-] (62. D. Oncea [-] ) , M. Chvojka [-] , J. Pipaš [-] , V. Vránek [-] (74. A. Tsubera [-] ) , O. Hlaváč [-] (74. S. Basha [-] ) , O. Ukhal [-] - J. Linhart [-] (90. V. Kotěšovec [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Šmíd [-] (79. M. Lenk [-] ) , T. Hatina [-] (79. M. Mařík [-] ) , J. Lenk [-] , S. Mackovič [-] , M. Prach [-] , P. Štych [-] , M. Melka [-] (84. R. Lang [-] ) , J. Hereit [-] , J. Melka [-] , J. Mašek [-] (46. R. Chvála [-] )

ŽK: 35. J. Mašek , 77. J. Lenk .
Hráči zápasu: D. Strejc .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích