0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kdo dá první gól, ten vyhraje, hodnotil zápas trenér prohrávající Lhoty


Branky


31

Vyrovnaný zápas, shodli se trenéři na obou stranách barikády. Na branky to ale nakonec vyrovnané nebylo. O jediný zásah se postaral po změně stran střídající Ivan Kutlák, který zhruba čtvrt hodinu před koncem rozhodl o výhře Vejprnic. Lhotu kosí zranění a čeká je boj s týmy ze záchranářských pozic, které se na Lhotu ale začínají dotahovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Nebyl to špatný fotbal. Nemůžu nikomu upřít snahu, byl to podle mě tutovej remízovej zápas. Nebylo ani moc šancí. My jsme jen z rohu zakroutili míč do břevna a pak jednu zajímavou šanci měl Peterka, ale neprosadil se, na míč ideálně nedosáhl. Držení míče na půl, šancí podobně. Ale soupeř dal gól, my ne. Jednou jsme propadli na středu hřiště, když se Suda vydal na sprinterský souboj s mladým rychlým klukem, ale měl jej zastavit nějak tělem ještě v zárodku šance. Věřím, že kdybychom dali předtím gól my, tak vyhrajeme o tu branku my, ale soupeř byl v koncovce lepší. Teď nás čekají spíše týmy za námi v tabulce, tak jsem zvědav, jak proti nim obstojíme.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Před zápasem jsem byl zvědavý, jak nás poznamenají další 2 absence, ale ukázalo se, že mužstvo je v laufu. Celý týden jsme se připravovali na bránění standardních situací soupeře a ukázalo se to jako dobrá volba. Zápas to byl hodně vyrovnaný, šancí moc nebylo, spíše jen náznaky po standardkách. Myslím si však, že jsme měli o jednu šanci víc než soupeř a právě tu jsme proměnili. Jsem rád za další výhru, za prodloužení série, za nulu vzadu a taky za Matěje Kouřila, který si po minulém vzájemném zápase, pro něj nešťastném, hodně vyslechl a teď to může klukům ze Lhoty vrátit.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - J. Kohout [-] (8. A. Vlček [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Suda [-] , J. Petr [-] - J. Jaroušek [-] (63. R. Dyk [-] ) , T. Marek [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Peterka [-] - D. Křížek [-] (63. J. Horník [-] ) , M. Švehla [-] -

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Homolka [-] , A. Heller [-] (87. D. Křemenák [-] ) , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] (90. M. Kouřil [-] ) , R. Dvořák [-] , M. Majerčík [-] , D. Csambal [-] (74. I. Kutlák [-] ) , L. Rada [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 45. J. Šroubek - 70. M. Majerčík , 90. L. Rada .
Hráči zápasu: L. Rada , J. Vavrík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PETRŽELKA František, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů