2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dostat dva góly ze zbytečných dvou rohů, to je trestuhodné, hodnotil po zápase Dejmek


Branky


31

Holýšov se po předchozí ztrátě mohl vyškrábnout na dvacetibodovou hranici, ale i když dvakrát vedl, skolila ho nedůslednost při obranných standardkách. A tak si z horké půdy Nepomuku odvezl pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se pro Holýšov vyvíjel dobře. Když běžela dvacátá minuta, tak celek pod vedením Milana Dejmka vedl o jednu branku, kterou zpoza vápna napálil Jakub Krystl. Výstavní branka k tyči ale zůstala bez další gólové odezvy a v poslední minutě prvního poločasu dostali domácí možnost zahrávat rohový kop. První zakončení Viktory ještě Zach dokázal vytěsnit, ale na dorážku Michala Barana už byl krátký.

 

Po výměně stran byl opět Holýšov více na míči a po zásluze byl odměněn další povedenou brankou. Po ztrátě balónu domácích hráčů na půlce hřiště se v 60. minutě napřáhl ze zhruba 20 metrů Jiří Šmíd, míč nejen že poslal obránci mezi nohama, ale brankář Větrovec nedokázal prudkou střelu vytěsnit a tak skončila za tyčí. Když už se zdálo, že hosté udrží jednogólový náskok, naskytla se, podobně jako v první půli, "zadarmo" možnost zahrávání rohového kopu pro domácí celek. A Nepomuk je ve standardkách velice silný, což ukázal nabíhající Tomáš Voráček, který hlavičkou z malého vápna nedal Zachovi šanci. Zápas byl kromě čtyř gólů výživný i na karetní tresty. Rozhodčí Bogdan ukázal žlutou kartu hned devíti hráčům, přičemž domácí v této statistice "vyhráli" 5:4.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Bod je asi zasloužený i když ne náhodou jsou hosté v tabulce nahoře. Hrají dobře, mají dobré mužstvo. V poli byli hosté lepší, kombinačně na tom byli určitě lépe než my. Povedly se jim dvě výstavní brány, ale to je naše chyba, že proti střelcům nevystoupíme. Střely to byly pěkné, ale naopak byli "hloupí", že nedokázali uhlídat naše dva rohy. Myslím si tedy, že bod byl spravedlivý.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Bod z venku je vždycky bod z venku. Akorát jsem ale byl už rozčílený do běla, protože dostat gól v 45. minutě ze zbytečného rohu, kdy pak nechám volného hráče na malém vápně, to je trestuhodné. Pak vedeme 1:2 a pět minut před koncem zase zbytečný roh, neobsazený hráč v nebezpečném prostoru, který vyrovnává na 2:2. Takže já jsem byl naštvaný z tohoto hlediska a také proto, že jsme dali pěkné góly a pak tato hloupě inkasujeme, ale na druhou stranu ten bod z venku beru.



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - M. Urbánek [-] (63. L. Sládek [-] ) , J. Nový [-] , T. Voráček [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (90. M. Berkovec [-] ) , M. Skala [-] , D. Jára [-] (63. J. Kalabza [-] ) , M. Kašpar [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] , M. Manowetz [-] , D. Hájek [-] (46. D. Vojta [-] ) , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , M. Žižka [-] (77. M. Pok [-] ) , J. Šmíd [-] (90. J. Kadar [-] ) , J. Krystl [-] , T. Syrovátka [-] (64. V. Šperl [-] ) , D. Zavadil [-]

ŽK: 11. J. Kozák , 42. M. Baran , 45. A. Viktora , 55. T. Voráček , 75. Z. Větrovec - 45. D. Hájek , 66. M. Žižka , 89. M. Zach , 90. V. Křeš .
Hráči zápasu: T. Voráček - M. Manowetz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích