J. Tětek 82. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2023 18:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŠLÁGR KOLA: Atraktivní fotbal nepřinesl gól ze hry. Rozhodla hrubka v obraně


Branky


82. J. Tětek (p.)
29

Petřínská rezerva má s Rapidem dlouhodobě negativní bilanci, zejména minulou sezónu ze dvou pokusů vyšla v obou případech naprázdno. To se mělo změnit nyní. Jenže opět Rapid byl po většinu zápasu blíže vstřelení branky, než hráči v červených dresech. Těm nakonec hostující obrana dala dárek na zlatém podnosu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas mezi šestnáctkami

V pátečním podvečeru se hrál aktivní kombinační fotbal od obou mužstev. Domácí chtěli přerušit nelíbivou statistikou, kterou právě s městským rivalem má, ale byl to Rapid, který byl směrem dopředu zajímavější. I když se na straně hostů brzy střídalo v obranných řadách, protože zraněného Řezníčka nahradil Michal Kořenek, nebylo to na hře znát. Vepředu pak byla brána Suchého v ohrožení zejména z centrů nebo standardních situací, ale obrana domácích rovněž držela. Přežila i po půl hodině největší šanci Rapidu, když Řehoř trefil roztahujícího se Suchého a míč skončil pouze vedle zadní týče. Petřín se do výrazné šance nedostal, a tak se odcházeli do šaten za bezbrankového stavu.

 

Fotbal nahoru dolů rozhodla chyba Kořenka

Chladivý podvečer již naplno pod umělým osvětlením přivedl na hřiště zpět obě mužstva a sudí Lapák zahájil druhý poločas za přítomnosti tří nových hráčů domácích na hřišti. Opět začal aktivněji Rapid a v 52. minutě vyslal Řehoř zajímavý pokus, který skončil půl metru od šibenice. Rapid měl ještě jednu šanci, ale zhruba na deset minut převzal otěže Petřín. Začalo to nedorozuměním mezi M. Kořenkem a Liškou při zpětné přihrávce, kterou naštěstí ještě hostující brankář tečoval mimo bránu. Následovalo několik standardek do jeho vápna, ale obrana byla s brankářem v pozoru. Na druhé straně mohl konečně skórovat Jílek, když Suchý neudržel míč, který mu padl na nohu, ale takřka z jasné šance netrefil ideálně. Následoval únik střídajícího Korandy, ale stíhajíc obráncem mířil špatně. A když i Jílek ze standardky netefil bránu, opět dostal druhý dech Petřín. Ale brankář Liška byl ve dvou největších příležitostech stoprocentní a držel bezbrankový stav.

 

Nastala ale opět smolná situace mezi Michalem Kořenkem a brankářem Liškou. Obránce tentokrát s razancí přihrávky ubral hodně, Frank mohl do úniku, ale ve vápně do něj i s míčem zajel brankář Liška. Lapák píská penaltu, ke které se staví Jakub Tětek a promeňuje. Hořká chvíle pro celek, který byl po většinu zápasu lepším. V posledních minutách Rapid nasadil k tlaku, ze kterého vyústila pouze situace, kdy hostující kapitán Fikrle padl ve vápně k zemi po souboji s obráncem a Rapid se dožadoval penalty. Nicméně emotivní situace vyústila pouze v červenou kartu pro Korandu za poslání rozhodčího do prd*le. V oslabení se hrálo vabank, Frank mohl v úniku uklidnit domácí, ale přehodil Lišku jen do tyče. Na druhé straně mířili do rukavic Suchého Křen i Ježek a když tutovku před odkrytou bránou zahodil smolař Jílek, padli hosté na kolena.

 

Záznam z utkání můžete shlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Věděli jsme, že nás čeká obrovsky těžké utkání, jelikož jsme s Rapidem loni nezískali ani bod, spoustu hráčů tam má petřínskou minulost a navíc je to pro mne největší favorit soutěže. Od začátku se hrálo ve vysokém tempu a hosté měli v prvním poločase jasně víc ze hry. Ovšem žádnou příležitost neproměnili, a tak skončil poločas bez branek. Do druhé půle jsme poslali tři nové hráče, kteří výrazně přispěli k tomu, že jsme si šance začali vytvářet i my. Druhý poločas nabídl velké množství šancí, kdy například Jílek neproměnil dvě 100%. Ovšem poté stoper hostů nedal dostatečně prudkou nahrávku kterou zachytil Frank a vybojoval penaltu, kterou s přehledem proměnil Tětek. Poté jsme v závěru přečkali několik šancí Rapidu a mohli slavit fantastické tři body. Myslím si, že si Rapid ze zápasu zasloužil alespoň bod, protože vyložených šancí měl jednoznačně víc než my, jen nedokázal žádnou z nich proměnit. Doufám, že se Rapidu bude v soutěži nadále dařit.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Celkově dobrý zápas, který jsme si, vzhledem k počtu šancí i hře samotné, zasloužili spíš vyhrát, ale nevyšlo to. Ale i přes to bychom rádi takhle hráli i další zápasy, protože jsme byli rychlí, agresivní a celkem fotbaloví. Chyběly jenom góly, které s takovým stylem dáme určitě příště.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - D. Heller [-] , D. Voves [-] (46. M. Frank [-] ) , M. Vanc [-] , M. Jandoš [-] (46. L. Kotěšovec [-] ) , J. Tětek [-] , D. Tříska [-] (46. O. Kolář [-] ) , A. Rada [-] , M. Holmik [-] (67. D. Hrdina [-] ) , M. Trojovský [-] , M. Brož [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - R. Klekner [-] , P. Řezníček [-] (19. M. Kořenek [-] ) , T. Řehoř [-] (59. T. Křen [-] ) , M. Brůček [-] , J. Ledvina [-] (59. D. Koranda [-] ) , P. Jílek [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , M. Bezukh [-]

ŽK: 36. J. Tětek , 93. J. Veselý . ČK: 90. D. Koranda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - KRŮS František, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích