3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kraček zazářil hattrickem a Horní Bříza má tři body


Branky


46. J. Kraček , 59. J. Kraček , 75. J. Kraček (p.)
31

Nepomuk měl snový začátek sezóny, od pátého kola už jsou výsledky na houpačce, jako v loňské sezóně. Nepříliš oslnivou statistikou po návratu z divize měla i Horní Bříza, která ale byla v tomto utkání jednoznačně lepším týmem a po zásluze se bodově dotáhla na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty byly ještě vyrovnané, hosté sršeli aktivitou a dvěma zajímavými šancemi se mohli dostat do vedení - ale to i domácí, kteří mířili například jen do rukavic Flandery. Ve 14. minutě se hosté dožadovali odpískání penaltového kopu, když po střetu s Šimicem a Schimmerem padl k zemi Kašpar, ale sudí souboj neposoudili jako faul. Hrálo se dál a otěže začali přebírat hráči v zeleno-černých dresech, kteří ale do poločasové pauzy nepomuckého brankáže neprostřelili.

 

Krátce po výměně stran už to ale klaplo. Po 40 sekundách od hvizdu se slavilo, když se přes levou stranu dostal k vápnu Netáhlo a připravil gólovku pro Jakuba Kračka. Nepomuk odpadl a nevynikal ani ve své nejsilnější zbrani - osobních soubojích. Lehce ztrácel míče, nechával domácím prostor a to se vymstilo v 59. minutě, když před šestnáctkou Jakub Kraček mohl ještě načepovat dvanáctku, než se odhodlal k přízemní střele, která zapadla do sítě. A když v 75. minutě Voráček zajel ve vápně do Trojance poté, co odehrál míč před bránu, dostal střelec dvou branek příležitost navýšit rozpočet v klubové kase završením hattricku. A Kraček se nemýlil. Zápas už se za kontroly domácích fotbalistů víceméně dohrával, přičemž jistě stojí za zmínku, že v utkání nepadl ani jeden karetní trest. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Kromě prvních 10-15 minut musím i přes velmi dobrý individuální výkon Kračka pochválit úplně všechny. Přesně to, co jsme chtěli hrát, jsme od nějaké 20. minuty hráli a postupně se to promítlo i do výsledku. Ve druhé půli už jsme jasně dominovali po všech stránkách. Jak říkám, chválím celé mužstvo za přístup.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Zcela po pravdě, soupeř byl jasně lepší. Určitě na nich zanechal ten rok v divizi nějaké zkušenosti, které hráči nabrali. Zejména v důrazu v osobních soubojích. My jsme měli zhruba do 20. minuty dvě zajímavé šance, v jedné nám sudí nepískl myslím jednoznačnou penaltu, což nám i potvrdil trenér domácích, když jsme tam po sobě koukali. Každopádně naše aktivita odpadla a pak zápas převzali domácí. Trenér do jiného média sdělil, že výkon byl až hanebný, tak třeba to některé hráče probere.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - T. Koudele [-] , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , V. Šimice [-] , A. Lavička [-] , J. Kraček [-] (80. T. Do [-] ) - V. Kocourek [-] (80. M. Čeliš [-] ) , M. Paukner [-] (85. M. Tvrdík [-] ) , D. Šebek [-] (64. M. Trojanec [-] ) - D. Reindl [-] (64. L. Kramer [-] )

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (78. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] (78. A. Tříska [-] ) , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (60. M. Vladař [-] ) , M. Skala [-] , M. Urbánek [-] , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] (62. J. Kohout [-] )

Hráči zápasu: J. Kraček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích