1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov hledá střelce, v Nepomuku jej nenašel


Branky


35

Nejlepším střelcem chotíkovského mančaftu je dvougólový hrající trenér Kučera. Jistě si aktuální situaci představoval v osmém kole jinak, ale "někdo tu káru táhnout musí" a teď je to zřejmě na něm. Jenže v Nepokumu to opět nebylo ono a po jedné inkasované brance se jeho tým loučil bez zisku bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal se hrál možná dle předtuch všech, co krajský přebor sledují. Nepomuk má ohromně silný a produktivní přechod do útoku z brejkových situací a zejména tímto se také proti Chotíkovu prezentoval. Hosté nedokázali uhlídat jednu z takových akcí, na jejímž konci byl nepomucký krajní záložník Vosyka, který už ve 35. minutě vstřelil rozhodující gól zápasu. Na tuto branku se Chotíkovu nedařilo zareagovat, takže tři body zůstaly v šatně domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Eduard Baran, vedoucí mužstva: Řekl bych, že se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém jsme shořeli na šance, kterých jsme měli daleko více než soupeř. Ale jeden gól jsme přeci jen dali a tím rozhodli o zisku tří bodů. Gólová akce byla rychlá na trase hlavička od Viktory, po lajně to Kašpar vyvezl a centrem našel Vosyku, který přesně tečoval do sítě. Podobné akce jsme měli třeba tři, čtyři, akorát jen tato jedna vyšla. Jednou náš střelec trefil i tyčku. Do konce zápasu to tak bylo vypjaté a byl trochu i strach, aby soupeř nesrovnal. Netvrdím, že soupeř měl nějakou velikou šanci, ale gól může padnout z čehokoliv. Ale naše obrana to všechno velmi dobře pokryla.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Dietní porce fotbalové zábavy v našem letošním podání pokračuje. Letos je to o tom, jak se na zápas slezeme, pak jsme buď konkurenceschopní a jdeme si pro body a nebo se jedeme pouze o něco snažit a doufat, že někoho z nás někdo osvítí a stane se z ničeho nic střelcem roku, což se ale neděje.. Zápasy v Nepálu jsou těžký, soupeř hraje nepříjemně, jde do toho na doraz a hraje kvalitní brejkový fotbal a hlavně umí být produktivní. Obdržený gól ve stylu výkop od gólmana, prohraný hlavičkový souboj na půlce, centr, gól. Těžko se na to připravit. Cílem bylo nedostat první gól zápasu. Tam je to o osobních soubojích a v tom byl Nepál daleko lepší, chytřejší. Zbytek zápasu jsme hráli do plných, taková dětská snaha nějaká byla, závary před bránou taky, domácí s blížícím se koncem pak dobře kouskovali hru, aby to nemělo žádné extra tempo a naopak po našich ztrátách u jejich vápna chodili rychle do protiútoků a mohl nám tam ještě další kousek v pohodě spadnout. Prostě zápas podle jejich šablony. Jsou naučený na nějaký styl co jim vychází a nás porazili zaslouženě. Po zápase jsme alespoň s klukama dobře popili a celkem se mi ta atmosféra ve stylu "na hřišti soupeři, po zápase lidi" líbila. Vlaky taky neměly zpoždění, takže na dálku poděkování i českým drahám a výsledkově to holt teď odskáčou další kamarádi z Nýrska. (usmívá se)



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - M. Kašpar [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (67. J. Kalabza [-] ) , L. Sládek [-] (46. J. Nový [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (87. J. Kohout [-] ) , M. Skala [-] (85. D. Jára [-] ) , M. Urbánek [-] , T. Voráček [-] , J. Pittr [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Huml [-] (57. J. Sluka [-] ) , M. Prais [-] , J. Vild [-] (65. J. Benedikt [-] ) , B. Buchta [-] , P. Kolesa [-] , K. Rozboud [-] , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] (79. Z. Pašek [-] ) , T. Denk [-]

ŽK: 79. J. Kozák , 88. J. Pittr - 43. B. Buchta , 68. J. Sluka , 79. K. Rozboud .
Hráči zápasu: M. Kašpar .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Petrželka František - PRESSL Václav, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích