0:1
(0:1)
19. T. Kotva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka ve Stříbře rozhodla o úspěchu dosud neporažených Vejprnic


Branky


19. T. Kotva
35

Vejprnice jsou s petřínským béčkem poslední mančaft, který v letošní sezóně nepoznal pachuť porážky. Ovšem remíz měl na rozdávání a tak chtěli hosté ve Stříbře alespoň srovnat bilanci na 4-4-0. To se nakonec povedlo a Stříbro nadále naopak na svou první výhru stále čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Stříbře padla jediná branka, a to v 19. minutě zápasu, když hosté využili rychlého protiútoku a pomalého zformování domácí obrany. Heller vyslal za obranu Csambala, ten až se štěstím míč mezi vápnem a postranní čárou udržel i v leže, nakonec i odcentroval, ale místo pohodlného odklizení míče domácím obráncem, který centr podcenil, se míč dostal k Tomáši Kotvovi, který soupeře ještě položil na zadek, aby následně Pejřimovského propálil. Hosté si vytvořili ještě jednu gólovku, kterou neproměnili a stejně si počínal i domácí Hodek, který tváří v tvář Vavríkovi neproměnil samostatný nájezd.

 

Po výměně stran se aktivita na míči otočila ve prospěch domácího celku, avšak bez gólové radosti. Tu nepřidali ani hosté a zápas tak po 90 minutách skončil rozdílem jedné branky. Ve prospěch fair play zápasu hovoří jinak i nula rozdaných karet komukoliv na hrací ploše. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Tak určitě lze říci, že přístup a nasazení hráčů bylo určitě lepší než v zápase z Holýšovem. Opět i naše hra měla i tím lepší parametry, ale co nás trápí je koncovka a individuální chyby. Před poločasem samostatný únik, možnost vyrovnání a někdy v minutě šedesáté z malého vápna, naše zakončení nad bránu, opět mohlo být vyrovnáno. To je výčet našich největších šancí v zápase, kdy hosté se dostali do vedení po našich třech individuálních chybách v průběhu celé akce až do gólového zakončení Vejprnic! Hosté měli ještě dvě až tři dobré šance k zakončení, ale to bylo tak všechno. Myslím, že šancí ke vstřelení branky jsme měli více, možná překvapivě i herně jsme vypadali o něco lépe než hosté. To nás sice těší, ale určitě bychom to radši vyměnili za tři body. Zápasu celkově by slušela více remíza. Makáme, jedeme dál!

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: První poločas byl z naší strany povedený. Dobře jsme napadali, dařila se nám kombinace, dali jsme gól a měli ještě jednu velkou šanci. Soupeř se dostal do jediné velké šance až v poslední minutě po naší chybě, ale Kuba Vavrík nás podržel. Ve druhé půli už to taková sláva nebyla, neudrželi jsme balón, soupeř byl lepší, ale měl jen jednu šanci, kterou nevyužil, tak bereme 3 body my.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - J. Pospíchal [-] (78. D. Čeček [-] ) , T. Bůžek [-] , J. Kolena [-] , D. Donate [-] , J. Vacín [-] , M. Hodek [-] , J. Janda [-] , D. Tůma [-] (78. M. Haas [-] ) , D. Kasl [-] , M. Vyšín [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , A. Heller [-] (89. J. Beneš [-] ) , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , D. Csambal [-] (74. M. Kouřil [-] ) , L. Rada [-]

Hráči zápasu: J. Vavrík , T. Kotva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích