Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice na minulé kolo nenavázaly. Holýšov je do poločasu zničil


Branky


58. D. Oncea - 4. J. Šmíd , 12. M. Žižka , 18. J. Krystl , 40. R. Kraus , 44. J. Krystl , 55. J. Šmíd
35

Překvapením minulého kola byla výhra Černic na půdě exdivizní Horní Břízy. V klubu se mohlo hovořit o nakopnutí se, ale to by musel tento zápas začít úplně jinak... Holýšov, který už šestkrát za sebou neprohrál doslova zničil domácí celek už v první půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůr za 45 minut a opět červený Basha

První gólovka na sebe nenechala dlouho čekat. Po odkopu od brankáře Strejce nedokázali jeho spoluhráči míč na polovině hřiště získat a rychlým ťukesem přes pravou stranu se dostal do gólovky před prázdnou svatyni Jiří Šmíd a nabídkou ve 4. minutě nepohrdnul. A i u druhé branky byl střelec první branky. V minutě dvanácté prodloužil za sebe dlouhý aut a gólové hlavičky se ujal Michal Žižka. A o pár minut později už lovil se sítě domácí brankář další míč. Holýšov se opět tasil s rychlým útokem, na půli sklepával Šmíd pro Krause, ten potáhl a vybídl rychlého Jakub Krystla, který vybíhajícího Strejce překonal. Další gólovku o tři minuty později hasil skluzem pod Šmída Serhii Basha, který zatáhl za brzdu ještě před šestnáctkou. Možná v tu chvíli mohl být rád jen za žlutou kartu, zřejmě by Šmída už jiný obránce ve střele nezastavil. Se skrytou střelou z přímého kopu si Strejc poradil.

 

Na chvíli se výraznějšími šancemi utichlo, až chvilku před 40. minutou byl delším nákopem za obranu vyslán aktivní Šmíd, ale težší koncovkou se neprosadil. To změnil jeho spoluhráč Radek Kraus, který právě ve čtyřicáté vystihl špatnou nahrávku na brankáře domácího Pipaše a pohodlně si se situací poradil. Holýšov svého soupeře po celý poločas nijak herně netlačil k vápnu, nesnažil se až nesmyslně kombinovat. Hrál jednoduše, přímočaře, a to mu neslo další úspěšný zásah, už pátý do poločasu... V zadních řadách si kapitán Zavadil všiml mezery a náběhu Jakuba Krystla. Nerozpakoval se s centrem, holýšovský ofenzivní hráč měl před Strejcem hromadu času a prostoru, takže situaci vyřešil s chladnou hlavou - lobem. V poslední minutě prvního poločasu mohl Holýšov ještě vedení navýšit, ale opět mu to nedovolil Serhii Basha. Podobným faulem, jako v předchozím případě, zastavil Křeše ještě před šestnáctkou a tentokrát sudí netasil druhou žlutou, ale rovnou červenou kartu. 

 

Dohrávka druhé půle. Nulu udržel jen Gottwald

V početní nevýhodě bylo jasné, že s tímto průběžným výsledkem domácí již nic nezmůžou. "Jen to dohrát se ctí," jak by řekl snad každý trenér. Hosté měli první minuty několik standardek, ale bez využití. Až v 55. minutě se opět zadařilo "klasickou" akcí Holýšova v tomto zápase. Střídající Manowetz na půlce převzal míč, vyslal do náběhu Jiřího Šmída a ten obhodil až mimo vápno vybíhajícího Strejce - 0:6. O pár chvilek později ale využil na druhé straně Vránek podklouznutí obránce, vyslal střídajícího Dumitra Onceu a ten se snad první střelou na Zachovu bránu vyznamenal.

 

To ale bylo střelecky vše, co mohli diváci v tomto zápase vidět. Více gólů nepadlo a tak by se dalo s úsměvem hovořit o tom, že jediný, kdo udržel v tomto zápase nulu, byl domácí Pavel Gottwald, který vystřídal svého kolegu v domácí brance v 63. minutě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Holýšov nás během prvních 30 minut vrátil zpátky na zem, nedokázali jsme reagovat na jejich náběhy za obranu, lehce jsme prohrávali osobní souboje. Na konci poločasu opět červená karta, druhý poločas se spíš dohrával. Jediné pozitivum je, že jsme druhý poločas v deseti odehráli bez většího přídělu.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Měli jsme dobrý vstup do utkání a brzy jsme vedli 0:3. To už asi bylo po zápase. Hru jsme měli pod kontrolou a měli jsme tam ještě další šance, které jsme ale neproměnili. Vše se asi proměnit nedá. Druhá půle byla ale taková vlažnější, sice už to bylo lepší než minulý týden, ale už jsme hráli takovou údržbu, což se mi moc nelíbí. Sice jsme hru kontrolovali, ale na můj vkus bych chtěl být trochu aktivnější.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] (63. P. Gottwald [-] ) - P. Toman [-] , K. Fürbacher [-] (76. M. Chvojka [-] ) , V. Kotěšovec [-] (46. K. Zeliński [-] ) , F. Švejda [-] - P. Mlnařík [-] , S. Basha [-] , V. Vránek [-] , A. Tsubera [-] , O. Hlaváč [-] (46. D. Oncea [-] ) , J. Pipaš [-] -

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Krystl [-] , J. Kadar [-] (72. L. Hess [-] ) , R. Kraus [-] (72. M. Černohorský [-] ) , D. Zavadil [-] , J. Valachovič [-] , V. Křeš [-] (46. M. Manowetz [-] ) , M. Žižka [-] (46. D. Hájek [-] ) , J. Šmíd [-] (60. V. Šperl [-] ) , T. Syrovátka [-] , T. Michálek [-]

ŽK: 21. S. Basha . ČK: 45. S. Basha .
Hráči zápasu: J. Krystl , J. Šmíd .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRŮS František - LAPÁK Zdeněk, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů