4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2023 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid napravil zaváhání z minulého kola a proti Nepomuku rozhodl těsně před přestávkou


Branky


41. R. Klekner , 44. J. Kadlec , 67. T. Řehoř (p.) , 90. J. Holík
16

Rapid v minulém kole zažil první porážku, když na hřišti Lhoty nestačil na domácí mančaft. Své zaváhání chtěl odčinit hned s Nepomukem a i když se to dlouho nedařilo, nakonec dvě branky před přestávkou byly rozhodující pro vývoj zbytku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V začátku zápasu jakoby Rapid navázal na nepovedený výkon ve Lhotě. Sice se hrál fotbal nahoru dolů s šancemi na obou stranách, ale byli to první hosté, kteří se třikrát dostali k výraznému ohrožení naší branky. Největší šanci zahodil po propadnutém centru ze strany od Vosyky, ve vápně úplně volný Kašpar. Pak se neujala střela z ostrého úhlu od Sládka a ani pokus Viktrory po prodlouženém míči bekem Rapidu za obranu, který Liška vyrazil. I domácí byli ale dopředu nebezpeční. Nejprve skončil zblokováný výkop od brankáře těsně vedle tyče. Pak se na 25 metrech od branky otočil s míčem Koranda a poslal do dobré pozice Drtila, který trefil tyč.

 

Další zajímavá šance se domácí naskytla v brejkové situaci po vystoupení domácího obránce, Kadlecův zblokovaný centr ale skončil na tyči. A když pak těsně vedle skončila hlavička Kořenka na první tyči po rohovém kopu a ve stoprocentní šanci selhal na malém vápně Koranda, vypadalo to na bezbrankový poločas. Na závěr první půle si ale Rapid pro soupeře připravil smrtící tříminutovku. Nejprve hosté nezachytili dlouhou přízemní přihrávku napříč hřištěm na Kleknera, který se při samostatném úniku střelou na zadní tyč nemýlil. Hned v zápětí se hrálo opět po pravé straně. Kadlec vytáhl míč po špatně rozehrané standardce hostů po křídle, posunul ho na nabíhajíciho Kleknera do vápna, který mu ho následně pod sebe vrátil do jasné šance, kterou Kadlec s přehledem využil. 

 

Druhý poločas už byl v domácí režii, kteří měli více fyzických i psychických sil než soupeř. V začátku nevyužil vrácené přetažené standardky v těsném souboji s gólmanem Drtil. Rozhodnutí přišlo po malé domů od Kalabzy, kterou vystihl Koranda. Ten byl následně poslán k zemi Flanderou. Penatu pak proměnil Řehoř. V jediné příležitosti hostů ve druhé půli pak vysoko přestřelil Vosyka.

 

Aktivní Koranda se před střídáním neprosadil ani z úniku ze strany. Před závěrečným hvizdem ještě zkoušel štěstí pěknou střelou za vápnem Pešek, ale brankář dobře zasáhl. Druhý pokus z delší vzdálenosti už ale v poslední akci zápasu k brance vedl. Drtil nasadil ke střele, kterou Flandera vyrazil do strany k dobíhajícímu Křenovi, který ukázal přehled a posunul míč před prázdnou branku na Holíka.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Mohli jsme během čtvrt hodiny vést třeba i o čtyři branky, měli jsme tutové šance. Soupeř pak převzal iniciativu a tím, že jsme nedali ty góly, tak jsme asi nasr*li fotbalového pána Boha, jak to tak ve fotbale bývá. Soupeř ještě v první půli nastřelil dvě týče. Jinak hráči Rapidu byli fotbalově lepší, ale nikdo neví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby se nám ty góly povedlo dát. Na závěr mohu říct, že si myslím, že máme s prvních sedmi kol za sebou zápasy s prvními pěti týmy a teď by ten los už mohl být příznivější. Nebijeme na poplach, jedeme dál.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Řezníček [-] (59. T. Řehoř [-] ) , J. Kadlec [-] (76. M. Brůček [-] ) , J. Ledvina [-] (67. T. Křen [-] ) , P. Jílek [-] , D. Kořenek [-] , D. Koranda [-] (76. J. Holík [-] ) , T. Ježek [-] , T. Drtil [-] , R. Klekner [-] (76. D. Pešek [-] ) , M. Bezukh [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] (77. A. Tříska [-] ) , J. Vosyka [-] , L. Sládek [-] , A. Viktora [-] (73. M. Vladař [-] ) , M. Skala [-] , M. Urbánek [-] (64. D. Jára [-] ) , T. Voráček [-] , J. Pittr [-] (77. M. Berkovec [-] )

ŽK: 42. T. Drtil - 55. J. Kalabza .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Doufám, že to bude hezčí fotbal než ve Lhotě a že to kluci zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích