1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PŘEKVAPENÍ KOLA: Černice si v nastavení vybojovaly tři body v Horní Bříze


Branky


29

Domácí celek hrál minulou sezónu divizi, kdežto Černice byly rády, že se zachránily. Od začátku nového ročníku navíc nezískaly ani bod a tedy nic jim nehrálo do karet. Ale v Horní Bříze se k hostům přiklonilo štěstí a po brance Fürbachera z první půle a Oncea v sedmiminutovém nastavení, si Černice odvezly první tři body do tabulky a hráči si tak mohli pořádně zařvat v kabině. Za domácí se prosadil pouze Kocourek a když chvíli před koncem dvakrát zazvonilo nad Strejcem břevno v krátkém sledu, asi všem bylo jasné, že smolnější utkání exdivizní celek dlouho neodehrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Těžko se mi tenhle zápas hodnotí, když jsme opět v domácím prostředí darovali soupeři 3 body. Nezačali jsme utkání vůbec špatně, hru jsme měli pod kontrolou, dostávali jsme soupeře pod tlak a získávali dost míčů na to abychom výsledek utkání už v úvodu strhli na naši stranu, ale... Opět jsme inkasovali po špatně vyřešené situaci na půlce soupeře, hra se okamžitě přelila před naše vápno, kde soupeř v početní převaze dokázal překonat přesnou střelou z hranice šestnáctky našeho brankáře. Tahle branka nás však nezlomila a ještě do poločasu jsme po skvělé akci z naší pravé strany a následné střele Kocourka dokázali vyrovnat skóre na 1:1. V druhém poločase to už z naší strany byla spíš křeč, přizpůsobili jsme se hře soupeře, ale i přesto přicházely šance, které jsme bohužel nedokázali proměnit. 2 nastřelená břevna v krátkém časovém úseku, hodně špatně vyřešených situací ve finální fázi, z čehož taky pramenila chyba uprostřed hřiště, která nakonec rozhodla o výsledku. Těsně před koncem utkání jsme soupeři doslova "namazali" do běhu a tím jen podtrhli náš dnešní špatný výkon. Tahle prohra mě hodně moc mrzí a soupeři gratuluji k zisku prvních 3 bodů.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Jsem rád hlavně za kluky, že si po zápase konečně mohli dopřát vítězný pokřik. Upřímně řečeno v tomhle zápase jsme měli hodně štěstí. V prvním poločase jsme dokázali dobře bránit, chodit do brejků a jeden i proměnit. Horní Bříza ale dokázala do poločasu vyrovnat. Druhou půli měli větší tlak, my už jsme nedokázali udržet míč vepředu, zachránily nás 2 břevna během 20 sekund. Zápas rozhodla chyba domácích a dobře využitý brejk. Opět pochvala za bojovnost, ale pořád nás čeká spousta věcí ke zlepšení.



Sestavy


SK Horní Bříza
D. Smolák [-] (46. J. Schimmer [-] ) - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] , T. Koudele [-] - D. Šebek [-] (65. M. Čeliš [-] ) , M. Paukner [-] , T. Do [-] (68. L. Kříž [-] ) - - V. Kocourek [-] , V. Šimice [-] (71. D. Reindl [-] ) , S. Rous [-] , M. Trojanec [-] (71. Z. Netáhlo [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - F. Švejda [-] , K. Fürbacher [-] , V. Kotěšovec [-] (46. K. Zeliński [-] ) , M. Trnka [-] (60. A. Luzhetskyi [-] ) - P. Mlnařík [-] , O. Hlaváč [-] (61. D. Oncea [-] ) , V. Vránek [-] , S. Basha [-] , A. Tsubera [-] (84. K. Kuncl [-] ) , J. Pipaš [-] -

ŽK: 10. M. Trojanec , 62. J. Kraček - 36. V. Vránek , 68. S. Basha , 85. J. Pipaš .
Hráči zápasu: P. Mlnařík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - KRŮS František, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ač bych Černicím první body přál, tak mi něco říká, že z Břízy nebudou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích