M. Lang 83. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2023 17:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice neproměnily penaltu, přesto v závěru rozhodl o výhře Dvořák


Branky


83. M. Lang (p.) - 19. F. Heindl , 89. R. Dvořák
24

Dosud neporažené Vejprnice zavítaly v pátek na hřiště Zruče, kde chtěly prodloužit nejen sérii bez prohry, ale také tu vítěznou. V předchozích dvou zápasech se Slávisté radovali ze tří bodů a nakonec slavili u na sever od Plzně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal aktivně z obou stran a s ohledem na početné šance na obou stranách bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Té se diváci dočkali v 17. minutě. Po standardce z pravé strany Vejprnic mohl míč sebrat Fořt, ale kulatý nesmysl v rukou neudržel, do chumlu před bránu jej vrátil Hejduk a ke gólové hlavičce se dostal nakonec Filip Heindl. Domácí mohli během čtvrt hodiny dvakrát reagovat, ale brankář Vavrík byl proti. Ještě jednu velkou šanci před koncem poločasu ze standardní situace domácí zahodili, když jejich tlak s cílem do přestávky vyrovnat vrcholil. Následně sudí Mudra poslal obě mužstva do šaten.

 

Po výměně stran ale mohlo být rozhodnuto. Hosté měli ve 48. minutě možnost zahrávat pokutový kop, ke kterému se postavil Adam Heller. Jenže domácí branka mu byla zakletá a pokračovalo se dál beze změny skóre. Dlouho se pak hrála spíše přetahovaná mezi šestnáctkami, přibývalo soubojů a nepřesností, které neprospívaly ani jedné straně. Až v 60. minutě se na obou stranách mohlo skórovat. Nejdříve hostující nedoskočili před odkrytou brankou na centrovný míč, aby z útoku na druhé straně těsně minul domácí Fryček. Osobních soubojů přibývalo a docházelo i ke strkanicím. Sudí nepochopitelně pro obě strany netasil karty, když mohl jak na běžícím pásu a mohlo se možná dohrávat s méně hráči na hřišti. Ale tyto osobní souboje netrestal, což emocím nepřidalo. Domácí se nakonec z bojovnost branky dočkali. Ve vápně byl při rohovém kopu faulován Mašek, k penaltě se postavil Matyáš Lang a i když si Vavrík sáhl, nakonec nedokázal gólu zabránit. Vítězství měl o pár minut na kopačce Fryček, ale nakonec se domácí museli před svým přemožitelem sklonit minutu před koncem základní hrací doby. Hosté opět využili standardní situaci, rohový kop podběhl Fořt a nejvýše se vyšplhal Robin Dvořák. Více už se na hřišti ani v nastaveném čase neudálo.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Je to pořád stejná písnička. Nedáváme góly a hloupé dostáváme. Máme na to hrozný pech... Každopádně teď nemohu klukům nic vyčítat. Makali od začátku do konce. Mrzí mi jen, že někteří hráči nejsou soudní. Na jedné straně když se fauluje, tak řvou a když na druhé, tak mlčí. Situacím ve druhé půli mohlo být předejito, kdyby sudí rozdal pár žlutých hned, aby se hráči některých situací zdrželi.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, vždyť Zruč loni remizovala a porazila Tachov a letos Chotíkov. Podle toho jsme dnes zase trochu změnili rozestavení. První poločas jsme zvládli a dostali se do vedení. Ve druhé půli se Zruč snažila o vyrovnání a jelikož jsme opět nedali penaltu, tak to byly nervy až do konce. Sice jsme dostali gól, ale dnes jsem na všech našich hráčích viděl emoce a jak moc chtějí vyhrát, tak jsme byli po zásluze odměněni gólem po standardce v předposlední minutě.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Fryček [-] , M. Šesták [-] (46. O. Mašek [-] ) , M. Špicl [-] (73. A. Boháč [-] ) , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , D. Král [-] , M. Lang [-] , R. Kubeš [-] , V. Pavel [-] , A. Král [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , M. Homolka [-] , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] (62. D. Csambal [-] ) , M. Hejduk [-] (79. R. Dvořák [-] ) , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 34. A. Král , 61. D. Mošna , 85. R. Kubeš - 45. V. Puhlovský , 65. D. Křemenák , 76. D. Csambal , 80. T. Kotva .
Hráči zápasu: T. Kotva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích