Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Baník ztratil čtyřbrankový náskok! Bod hostům zařídil Heindl


Branky


29

Něco málokdy vídaného se stalo na hřišti Baníku Stříbro. Domácí fotbalisté dokázali v patnáctiminutovém rozmezí nasázet čtyři góly a možná z toho byli sami překvapení. Hosté reagovali dvojitým střídáním a do přestávky dokázali snížit. Po výměně stran srovnali a do konce zápasu to byl otevřený boj o všechny body. Nakonec se body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Bohužel i takový je fotbal. Já už to zažil i jako hráč před lety a hned v momentě, kdy jsme ve 33. minutě dali na 4:0, jsem si to vybavil. V prvních minutách nám vycházelo všechno, připravený presink, přepínání po ztrátě a také se k nám i se štěstím odrážel každý druhý míč. Do toho jsme vstřelili i krásné čtyři branky, bohužel fotbal je i krutý a my si to právě zkusili. Hosté rychle vystřídali, my jsme špatně vyhodnotili na hřišti pár situací, nepodrželi jsme následně míč a pramenil z toho tlak a dvě branky do poločasu od hostů do naší sítě. Druhý poločas jsme byli nuceni střídat dva hráče a možná i to se projevilo na větší intenzitě hostů na míči a následně jejich šance. Nakonec to dopadlo nejhůře jak mohlo, hosté vyrovnali, jednou brankou možná i s velkou dávkou štěstí. Poté se hra i trochu otevřela a chvilku to bylo nahoru dolů. V závěru utkání, přišly i naše šance na zvrat, stejně tak i při nás stálo štěstí v zakončení hostů a utkání skončilo nakonec podle mého zaslouženou remízou. Náš tým si konečně zase vyzkoušel, jaké to je být ve vedení a věřím, že už následující utkání se posuneme na další metu a připíšeme si konečně tři body. Teď nám možná uškodilo i brzké vedení o více gólů a tým i možná sám byl v tu chvíli zaskočen. A o více zkušenější tým hostů nás ztrestal svoji celozápasouvou aktivitou, kterou si vyzkoušel v divizi. Pro kluky velký vykřičník, že nikdy není rozhodnuto, dokud opravdu není konec. Jedeme, makáme dál.




Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - T. Bůžek [-] (88. Š. Křivanec [-] ) , D. Tůma [-] (63. J. Bělohlav [-] ) , J. Kolena [-] , D. Donate [-] , J. Vacín [-] , M. Hodek [-] , J. Janda [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , A. Ferdinandy [-] (46. V. Gontkovič [-] ) , J. Petrlák [-] (78. M. Haas [-] ) , M. Vyšín [-]

SK Horní Bříza
D. Smolák [-] - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] , T. Koudele [-] - J. Trojanec [-] , M. Paukner [-] (33. D. Šebek [-] ) , T. Do [-] , L. Kříž [-] - D. Reindl [-] (90. M. Tvrdík [-] ) - V. Šimice [-] (71. M. Čeliš [-] ) , V. Kocourek [-] (33. M. Trojanec [-] )

ŽK: 43. A. Ferdinandy - 67. J. Kraček .
Hráči zápasu: J. Kolena - D. Reindl .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - PENA Miroslav, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích