0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín je stále neporažen a posunul se na první místo


Branky


29

Nepomuk poprvé v sezóně ztratil minulé kolo v Radnicích a nyní jej čekal další těžký soupeř, tentokrát rezerva Petřína. Ta dosud neprohrála, pouze remizovala v úvodním utkání se Zručí. A pro body si přijela i do Nepomuku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra dravého a kreativního mládí s důrazem a zkušenostmi. Takové bylo představení na nepomuckém hřišti. Plzeňané byli po většinu zápasu více na míči a vytvářeli si zajímavé příležitosti, ovšem dlouho bez gólového efektu. Stejný střelecký problém měli i domácí, kteří chodili spíše do rychlých protiútoků nebo využívali standardních situací. Po výměně stran dokonce hosté vykopávali míč, který směřoval do odchryté brány, takže mohli svému soupeři pěkně zavařit. Ale Petřín to ještě více nakoplo a po 70 minutách hry přišel zásadní zlom. Nejdříve jeden z nejnižších hráčů na hřišti vstřelil gól hlavou po rohovém kopu, aby o několik desítek sekund později dorážel do odkryté nepomucký odchovanec Zdeněk Šimáně, který si vzpomněl na nepomuckou minulost a branku nijak velkolepě neslavil. Zbytek zápasu už se spíše dohrával, bylo totiž jasné, kdo si body z tohoto utkání uzme pro sebe.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Soupeř byl lepší, ale ještě za stavu 0:0 jsme mohli hostům pěkně zatopit. Jednou vykopávali míč i z brankové čáry. Dalo by se možná říci, že kdo dá první gól, ten zápas vyhraje. Nemohu být na naše kluky naštvaný, nehráli vůbec špatně, naopak. Ale soupeř má kvalitu, kterou nakonec dokázal i v "minutě hrůzy" přetavit ve dvě branky. Tu druhou vstřelil náš odchovanec Šimáně a jsem rád, že neslavením projevil úctu k našemu klubu. Jinak k Petřínu si myslím, že to bude momentálně hlavní favorit na čelo soutěže.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Utkání v Nepomuku bylo jako vždy velmi těžké. Opět šlo o souboj našeho dravého mládí s důrazem a fyzickou hrou domácích. Za mne jsme podali skvělý výkon, který jsme, bohužel, dlouho nedokázali vyjádřit také gólově. Kluky musím pochválit za trpělivost, se kterou dokázali soustavně držet domácí pod tlakem. Odměnou jim byl vedoucí gól a když jsme vzápětí přidali druhou branku, nebylo už asi o našem vítězství pochyb. Já pevně doufám, že naši mladíci si formu a výkon přenesou do dalších zápasů a na špici vydržíme ještě hodně dlouho.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Kozák [-] , M. Skala [-] , M. Urbánek [-] , J. Pittr [-] (79. D. Jára [-] ) , J. Nový [-] (66. M. Berkovec [-] ) , M. Kašpar [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , L. Sládek [-] (57. J. Kalabza [-] ) , A. Viktora [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - Z. Šimáně [-] , A. Dvořák [-] (62. D. Vodrážka [-] ) , D. Hrdina [-] (46. E. Kasík [-] ) , M. Jandoš [-] (62. D. Lank [-] ) , M. Brož [-] , L. Maxa [-] , J. Zíma [-] , M. Vanc [-] (81. D. Lajbl [-] ) , M. Trojovský [-] , A. Rada [-]

ŽK: 12. M. Kašpar .
Hráči zápasu: A. Rada .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRŮS František - LAPÁK Zdeněk, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích