1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 13:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, OHLASY: Holýšov využil "nepřítomnosti" kaznějovských na zápase


Branky


28

Nový holýšovský trenér musí být se vzestupem svého celku rád. Po úvodní ztrátě v Horní Bříze následně nenápadně sbíral jeho celek body a po výhře v Kaznějově už překonal desetibodovou hranici. Nutné říci, že domácí to svému soupeři tentokrát nebývale usnadnili a u čtyřech inkasovaných branek nemůselo vůbec zůstat. Jak utkání hodnotily obě trenérské strany?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Dnešní zápas byl z našeho pohledu hrozný. Už v šatně jsme byli leklí jako ryby, a to se projevilo i na hřišti. Náš výkon, teda pokud se to dá nazvat výkonem, byl velmi špatný. Nehráli jsme, neběhali jsme, my jsme vlastně skoro na hřišti nebyli. Jednoznačně náš nejhorší výkon v sezóně a zcela zasloužená porážka. Gratulujeme Holýšovu k jednoznačné výhře.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Jeli jsme do Kaznějova s nějakou taktikou, kterou jsme dodrželi. Taktika se vyplatila, chodili jsme velmi často do brejků, které jsme trestali a ještě jsme dva samostatné nájezdy neproměnili. Takže si myslím, že výhra byla zasloužená.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - D. Vinkler [-] (46. T. Lausecker [-] ) , J. Vondráček [-] (63. V. Vašíček [-] ) , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , F. Rusňák [-] , F. Fait [-] (80. M. Polívka [-] ) , M. Tichý [-] , P. Domabyl [-] , M. Vondráček [-] , T. Vaneš [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Krystl [-] (89. D. Vojta [-] ) , R. Kokoška [-] , D. Zavadil [-] , D. Hájek [-] (58. T. Syrovátka [-] ) , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] (74. J. Šmíd [-] ) , J. Valachovič [-] , V. Křeš [-] , M. Žižka [-] (74. M. Pok [-] ) , R. Kraus [-] (89. L. Hess [-] )

ŽK: 88. R. Kokoška .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Křen Jiří - BOGDAN Gabriel, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů