D. Kroc 6. (p.)
D. Kroc 13. (p.)
D. Kroc 68.
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk poprvé narazil. Radnice poprvé zdolaly svého soka


Branky


6. D. Kroc (p.) , 13. D. Kroc (p.) , 68. D. Kroc - 27. J. Nový , 40. M. Kašpar
31

Dva roky v krajském přeboru a čtyři prohry. S nikým jiným neměly Radnice horší bilanci, než právě s Nepomukem. O motivaci tak bylo postaráno a od prvních minut se ukazovala obrovská chuť domácích s touto nelichotivou bilancí něco udělat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo se aktivně na obě strany. Domácí věděli, že nepomučtí ve velkém množství zápasů dávají první góly hned v úvodu utkání a stejným přístupem chtěli svého soupeře zaskočit. Byly z toho čtyři rychlé akce na obou stranách, ani jedna bez využití. "Až" v 5. minutě měli domácí možnost k téměř stoprocentní gólovce. David Kroc přes pravou stranu obešel Barana a ten až v šestnáctce zatáhl za záchrannou brzdu. Sám faulovaný se postavil k rozehrávce, ale Větrovec jeho pokus vystihl. Ale! Asistent rozhodčího Paur zvedl praporek, signalizoval brzké vyběhnutí hostujícího brankáře před čáru a kopalo se znovu. Druhý pokus už David Kroc proměnil. Situace hned rozdmýchala nervy u týmu v modrých dresech, které brzy pro slovní protesty u jednoho z domácích faulů utnul sudí žlutou pro mladého Viktoru, čímž dal jasně najevo, že nechce slyšet žádné průpovídky na adresu sudích. Ještě než se hosté pořádně uklidnili, byl na zteč vyslán Petr Spěváček, který si Větrovce obhodil a ten následně zasáhl nedovoleně. Diváci požadovali vyloučení, ale sudí správně trestali jen žlutou kartou a nařízenou penaltou. Tu tentokrát bezpečně proměnil opět David Kroc

 

Hosté byli opaření a domácí mohli přidávat... V jasné šanci selhal Spěváček, nebo po standardních situacích dorážející hráči. Jeden z bratrů Krčů sice zaznamenal branku, ale z ofsajdu. Hosté nakonec mohli být ještě rádi, že sudí ještě nefoukl další pecku, protože dres Huttra se po jedné situaci zvětšil z L na XXL. A neproměněné šance nakonec byly po zásluze potrestány. Po závaru v domácím vápně se k dorážce dostal Jan Nový a když už se blížil konec poločasu, využili nepomučtí jejich nejsilnější zbraně - rychlého protiútoku a výborného centru od Jakuba Vosyky. Ten za Volákova záda následně zužitkoval Matyáš Kašpar.

 

Po výměně stran se tak začínalo od nuly a opět byli aktivnější radničtí. Šance střídaly šance, ale dlouho se žádná z nich nezužitkovala. Hosté hrozili zejména z centrovaných míčů, ale ty byly ve větších případech sbírány brankářem nebo vysokou obranou domácích. Nepomuk se dostal pouze ke střelám z dálky, které ale nedokázal zužitkovat. Domácí fanoušci se ale přeci jen dočkali, když v 68. minutě Spěváček prošel přes pravou stranu obrany a předložil lahůdku Davidu Krocovi, který už měl snadnou práci. Od další inkasované branky zachránil hosty brankář Větrovec, kterého povedenou střelou do vinglu provětral Aubrecht, ale nepomucký brankář drobnou tečí vytěsnil střelu do tyče.

 

Blížícím se koncem zápasu stoupal tlak Nepomuku na domácí branku. Radnice si ale se vším poradily a další branky se dvoustovka přítomných diváků nedočkala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Z mého pohledu výborný krajsko-přeborový fotbal. V minulých zápasech jsme vždy s Nepomukem špatně začali a potom nás to provázelo celé utkání. Tentokrát jsem udělali něco jinak a začátek utkání byl jiný. Nepomuk byl zaskočen naší aktivitou a situace v pokutovém území řešil jen za cenu faulů z čehož rezultovalo vedení 2:0. Bohužel fotbalová síla současného Nepomuka je tak silná, že do poločasu bylo srovnáno! V tu chvilku jsme si říkali, proč jsme neproměnili další tutovky. Nicméně si myslím, že 2.poločas už byl více o nás, vypracovali jsme si další šance a k vítězství jsme byli určitě blíže. Zasloužená výhra proti fakt dobrému soupeři. Kolektivní výkon s individuální nadstavbou Davida Kroce, Petra Spěváčka a středu zálohy a spolehlivém výkonu brankáře.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím, že se hrál velmi kvalitní přeborový fotbal, který se divákům musel líbit. Nám se ovšem líbil méně, zejména hned začátek zápasu. Bohužel jsme asi poprvé zažili, že se opakovala penalta pro předčasné vystoupení brankáře z čáry. Navíc možná diskutabilním... Toto nás hned na začátku pěkně spražilo. To, že byly penalty jasné, o tom nemluvím. Ale opakování penalt pro nějaké drobné překročení čáry na tuto úroveň nepatří. Jde i o emoce - v jednu chvíli se radujete a následně je ta emoce pryč a o to horší to pak je. Naštěstí jsme do poločasu dokázali po pěkných akcích srovnat a zápas byl otevřený. Ale musím říci, že soupeř byl o gól lepší a konečně nad námi vyhrál. Věřím ale, že na jaře už to bude zase naše.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Spěváček [-] (87. M. Habr [-] ) , D. Krč [-] , D. Rýdl [-] , P. Valenta [-] , Š. Huttr [-] , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] , T. Kroc [-] (62. M. Svoboda [-] ) , D. Kroc [-] - M. Krč [-]

FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - J. Nový [-] , M. Kašpar [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , M. Urbánek [-] , M. Berkovec [-] , J. Pittr [-] (60. J. Kalabza [-] )

Hráči zápasu: P. Spěváček , D. Kroc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŘÍHA Zdeněk, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza