Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jako kočka s myší! Rapid se s Černicemi nepáral. Padlo dvanáct gólů!


Branky


11. J. Ledvina , 16. R. Klekner , 34. M. Fikrle , 43. T. Drtil , 49. D. Koranda , 54. M. Fikrle , 65. T. Křen , 69. J. Ledvina , 71. D. Koranda , 74. T. Křen , 75. D. Koranda - 59. J. Pipaš
27

Černice do nové sezóny nevstoupily vůbec dobře a potvrdilo se, že zřejmě celou sezónu budou hrát na chvostu tabulky. Ale takový výsledek asi nikdo nečekal... Hosté z okrajové části Plzně si z Doubravky odvezli jedenáctigólový příděl. Liškovi nulu ale nedopřáli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodinu se hosté ještě jakž takž drželi, i když už v této části zápasu prohrávali o dvě branky. Jako první načal soupeře v černých dresech Jan Ledvina příhodně v 11. minutě, následován o pět minut později Romanem Kleknerem. Dobývání hostující branky probíhalo takžka po většinu prvního poločasu a Strejc musel ze své sítě nakonec lovit ještě další dva kulaté nesmysly. Jednou se prosadil Matěj Fikrle a před přestávkou Tadeáš Drtil. Ten svého soupeře v bráně nakonec vyhnal na střídačku a hosté dali šanci po výměně stran druhému brankáři.

 

Jenže ani Gottwald si zápas neužil podle svých představ. Už po necelých čtyřech minutách pobytu v bráně inkasoval od střídajícího Daniela Korandy, který ovládl svou aktivitou celý druhý poločas. Na "kanára" navyšoval podruhé v zápase Matěj Fikrle, aby se i soupeř na malý okamžik blýskl a snížil na chvilku na předešlý gólový rozdíl. Autorem branky byl Jurij Pipaš. Domácí Rapid se nenechal rozhodit a dál si hrál svou kouzelnou písničku plnou gólů. Do konce zápasu se totiž domácí prosadili ještě pětkrát a ručník by v této chvíli byl hozen do hřiště už se zpožděním. Branku zaznamenal Tomáš Křen, podruhé v zápase se prosadil také Jan Ledvina, následován krátce po rozehrávce Danielem Korandou, jenž svůj gólový účet o chvilku později završil na 3 góly, když využil rychlé akce po chybné rozehrávce po desáté inkasované brance Černic, kterou vsítil opět Tomáš Křen.

 

Dalo by se říci, že až poté si snad kluci uvědomili, že už by mohli zvolnit a nedělat cestu přes Plzeň hostům ještě horší... Vícekrát se už padesátka přítomných domácích diváků neradovala, zápas skončil jednoznačným vítězstvím Rapidu 11:1!



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zápas byl vlastně od 15. minuty rozhodnutý, když jsme po dvou chybách Černic dali 2 góly a bylo jenom otázkou, jestli udržíme tempo a koncentraci a přidáme další, protože soupeř nekladl velký odpor. To se nám podařilo, a tak jsme postupně přidávali gól za gólem a zastavili se na čísle 11. Výsledek je skvělý, ale my jsme už o poločase trochu přemýšleli o následujícím zápase se Lhotou, na který se já osobně hodně těším, protože ve Lhotě se hraje hodně těžko a my určitě nebudeme chtít odjet s prázdnou. Tak uvidíme, jak se s tím popasujeme.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Ještě nikdy mi během 90 minut nezešedivělo tolik vlasů. Já náš výkon ani hodnotit nemůžu, není co. Pro Rapid příjemný páteční podvečer.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Ledvina [-] , P. Jílek [-] (64. M. Votava [-] ) , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , T. Drtil [-] (46. M. Brůček [-] ) , R. Klekner [-] (46. D. Koranda [-] ) , M. Bezukh [-] (46. T. Křen [-] ) , P. Řezníček [-] (56. J. Kadlec [-] ) , M. Kořenek [-] , T. Řehoř [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] (46. V. Kotěšovec [-] ) - A. Ježek [-] - O. Ukhal [-] , K. Zeliński [-] (46. P. Gottwald [-] ) , P. Mlnařík [-] (56. O. Hlaváč [-] ) , J. Pipaš [-] , A. Tsubera [-] , K. Kuncl [-] (56. V. Vránek [-] ) , K. Fürbacher [-] - J. Kreuzman [-] , J. Linhart [-] (56. J. Nedvěd [-] )

ŽK: 62. J. Ledvina , 84. M. Kořenek .
Hráči zápasu: D. Koranda , J. Ledvina , M. Fikrle .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích