2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Chotíkov se chytnul na Stříbru. Vydrží mu to?


Branky


31

Hráči pod vedením hrajícího trenéra Kučery se od začátku sezóny trápili v koncovce a v předchozím zápase dokonce dostali zasloužený výprask v Kaznějově. Soupiska se ale pro toto utkání doplnila předchozími absencemi a proti mladému Stříbru se dokázali žlutočerní dvakrát prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Po delší době jsme se na zápas sešli konečně v silné sestavě a s tím konečně přišly i šance a góly. Dál budu hodnotit jen fotbal... Zápas jsme si udělali zbytečně těžký, i přes to, že jsem vnitřně věděl, že tento zápas nakonec vyhrajeme, tak byl celkem dlouho otevřený. Konečně jsme si vytvořili spoustu gólovek, ale letos žádného zabijáka nemáme tak jsme se s góly dost natrápili. Já sice jeden dal, ale ještě dvě jasné loženky před tím spálil. Stříbro si vypracovalo v každém poločase po jedné tutovce, my jsme jich měli tak sedm co jsem dopočítal. Vítězství zcela zasloužené, nic jiného v této sestavě ani nepřicházelo v úvahu. Fotbalově to určitě z naší strany nebylo ono, bylo to dost upracované, pomalé, ale konečně se vrátily na hřiště alespoň emoce, šance, góly a světe div se, nakonec padl gól i po standardce.

TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Není všem dnům konec a z porážky se náš tým určitě nesesype, ba naopak. Naše hra už začíná mít svoji tvář, myslím že oproti domácím jsme byli fotbalovější a to až do druhé branky domácích, která už to vše zlomila. Chvíli předtím jsme promarnili asi naší největší šanci v utkání, kdy jsme mohli vyrovnat, bohužel se tak nestalo a odjíždíme samozřejmě i zklamání, ale určitě celý tým je odhodlán dál se poctivě připravovat na další těžké zápasy, které nás čekají. Domácím samozřejmě gratuluji k vítězství, jejich základní jedenáctka byla hlavně o zkušenosti. Naše omladina posouvá svoji výkonnost zápas od zápasu a věřím, že naše velké okamžiky v soutěži ještě přijdou.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - J. Sluka [-] (83. J. Huml [-] ) , J. Kellner [-] , K. Klepal [-] , D. Míka [-] (71. B. Buchta [-] ) , O. Svoboda [-] , K. Rozboud [-] (71. J. Benedikt [-] ) , M. Prais [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] (76. Z. Pašek [-] ) , T. Denk [-]

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - V. Gontkovič [-] (70. J. Petrlák [-] ) , J. Kolena [-] , D. Donate [-] (86. M. Haas [-] ) , J. Vacín [-] , M. Hodek [-] , J. Janda [-] , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] (86. J. Kaprhál [-] ) , A. Ferdinandy [-] , T. Bůžek [-] (82. D. Čížek [-] )

ŽK: 14. K. Klepal , 43. M. Prais , 87. O. Svoboda , 90. J. Kellner - 60. M. Vyšín , 89. J. Kolena , 90. A. Ferdinandy .
Hráči zápasu: M. Prais .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - FILLINGER Miloš, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích