2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2023 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice slaví první domácí výhru v sezóně. Mýto stále bez bodů


Branky


27. J. Bayer , 75. D. Csambal - 93. P. Štych
20

Vejprnice měly po třech kolech nastartováno k titulu krále remíz, ale v minulém týdnu se zadařilo v Ledcích, azylu Košutky, a nyní i doma s Mýtem. Hosty naopak trápí koncovka a dosud nezískali žádný bod. Čekání na něj tedy bude muset opět počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté na velkém hřišti měli od prvních minut značnou převahu nad svm soupeřem. Zajímavé kombinace, nebo centry ohrožující šestnáctku však přinesly pouze jedinou branku Jana Bayera ve 27. minutě, když domácí Slavia využila jedné ze ztrát míče na středu hřiště, odkud rychle využili akci ke vstřelení gólu. Mýtský Vild se musel ve své svatyni otáčet, aby nedopustil inkasování další branky a to se mu s vypětím sil také do přestávky podařilo.

 

Po výměně stran totiž právě tento ještě nejednoznačný výsledek mohli hosté trestat a chuť po prvních bodech jistě byla. Jenže chuť nebyla přetavena v gólovou radost. Koncovka a občasné hloupé ztráty míčů v nepříjemných situacích zapříčinily, že domácí téměř do konečného hvizdu udrželi nulu a navrch z protiútoku dokázali zvýšit na 2:0, zásluhou zakončujícího Davida Csambala. Až v nastaveném čase vsítil branku pro Mýto zkušený Petr Štych, ale to bylo na zvrat v utkání už příliš pozdě.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Jsem rád za druhou výhru v řadě i že držíme neporazitelnost, ale dnes to nebylo ono. Sice jsme v první půli byli lepší a měli šance, ale byl z toho pouze jeden gól. Ve druhé půli jsme nebyli tolik aktivní, a tak soupeř pořád cítil šanci. Pojistku jsme sice přidali, ale opět jsme si neodpustili gól v naší síti v nastavení, což mi mrzí, že jsme Kubu připravili o čisté konto.

TJ Slavoj Mýto
Petr Bejček, trenér: K soupeři jsme jeli s odhodláním bodovat, ale opět nám zápas o gól utekl. První poločas byl soupeř jasně lepší, a jen díky gólmanovi Vildovi byl výsledek jen 1:0. Vše zapříčinilo mnoho zbytečných ztrát míče ve středu hřiště, kdy i po jedné z těchto ztrát padl gól soupeře. Do druhé půle jsme nastoupili daleko sebevědoměji, hru jsme vyrovnali a šli naproti vyrovnání, ale opět jsme neproměnili dvě gólové příležitosti. Bohužel v době naší asi nejlepší pasáže zápasu jsme inkasovali po brejku soupeře, který nebudu komentovat. V závěru jsme se samozřejmě ještě snažili o zdramatizování zápasu, kdy jsme veškeré síly vrhli do útoku, ale již se nám podařilo jen snížit a to příliš pozdě.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (79. M. Homolka [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] (87. M. Hejduk [-] ) , M. Majerčík [-] , D. Csambal [-] (79. R. Dvořák [-] ) , L. Rada [-] (64. A. Heller [-] ) , M. Kouřil [-] , F. Heindl [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , J. Mašek [-] (46. J. Feřstek [-] ) , J. Lenk [-] (75. J. Šmíd [-] ) , P. Štych [-] , M. Melka [-] , M. Brož [-] , M. Lenk [-] (46. M. Mařík [-] ) , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , R. Lang [-] (35. R. Chvála [-] )

ŽK: 46. M. Kouřil - 74. J. Vild , 80. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Kouřil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích