1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto vstřelilo svůj první gól v nové sezóně. Na Holýšov to ale nestačilo


Branky


32

Domácí Mýto dokázalo v závěru zápasu snížit a závěrečný tlak jen tak tak nevyústil ještě ve vyrovnávací branku. Mýto se střelecky trápí a po čtyřech kolech to jasně potvrzuje skóre 1:11.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se v deštivém počasí na hřišti Slavoje Mýto hrál vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí. Fotbal končil spíše na hranici obou šestnáctek a první zajímavou střelu vyslal ve 22. minutě na Zacha až domácí Brož, který si vyzkoušel, jak na mokrém terénu funguje jednak odskok a druhak také lepení Zachových rukavic. Záhy si šanci vytvořili i hosté, ale střela nakonec byla zblokována. Hráči jakoby si uvědomili, že to asi nepůjde až do prázdné brány a od té doby zkoušely své projektily zboza vápna na obou stranách. Až ve 32. minutě se prosadil parádní střelou pod víko Miroslav Manowetz, který poslal hosty do jednobrankového vedení, jež přetrvalo až do přestávky.

 

Po výměně strany byli více aktivnější domácí hráči. Jenže se nedokázali dlouho proti Zachovi prosadit. A když se nedokázali prosadit domácí, chopili se žezla hosté. Po dlouhém odkopu od brány se holýšovští dostali do útoku po levé straně hřiště, na pár doteků zavezl míč do šestnáctky Kokoška, který našel ještě lépe postaveného Dominika Vojtu a ten dárečkem do prázdné brány nepohrdnul. Dvoubrankové vedení ale vydrželo jen 3 minuty, jelikož střeleckou smůlu parádním projektilem na druhé straně protrhl Jiří Hereit, který nedal Zachovi žádnou šanci. V závěrečných minutách už domácí svého soupeře ždímali, co to šlo. Ale další gól nepřidali. Na body si tedy musí počkat do dalších zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Petr Bejček, trenér: V tomto zápase jsme samozřejmě chtěli zvítězit, ale bohužel se nám to nepovedlo, i když jsme byli celkově o něco lepší než soupeř a měli i více šancí, když jsme však doplatili na neefektivní koncovku. Soupeř šel do vedení povedenou střelou ze střední vzdálenosti a druhý gól padl po brejku soupeře, když jsme se i vytažením formace snažili o vyrovnání. Do kontaktu jsme se dostali až v závěru krásným gólem našeho nejlepšího hráče v zápase Jirky Hereita. V závěru jsme si vypracovali velký tlak s množstvím šancí, ale jak jsem již uvedl, naše efektivita v koncovce je v úvodu sezóny tristní. Pro nás je tento zápas určitě ztráta.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: První půli jsme byli trošku lepší, nebezpečnější. I když soupeř byl chvílemi více na balónu, tak my jsme dali gól, když se krásně trefil Manowetz. Druhá půle už se mi moc nelíbila, zbytečně jsme byli málo aktivní, ztráceli jsme míče, neudrželi je a soupeř se dostával do tlaku. Podařil se nám ale krásný brejk, kdy jsme se zhruba na 4-5 doteků dostali před jejich prázdnou bránu. Pak jsme ale udělali taktickou chybu při dohrávání nepovedeného rohového kopu, přišel dlouhý odkop od brány a pak to Jirka Hereit úžasně trefil z dálky k tyči. Dostali jsme se do obrovských problémů, nastavovalo se asi 5 minut a následoval obrovský tlak domácích. Létaly tam standardky jedna za druhou, ale naštěstí jsme to ukopali, ubránili a doufám, že nás to odpíchne dál.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , J. Mašek [-] (65. J. Šmíd [-] ) , J. Lenk [-] (75. O. Mašek [-] ) , P. Štych [-] , M. Mařík [-] (46. R. Chvála [-] ) , M. Brož [-] , M. Lenk [-] (65. J. Feřstek [-] ) , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Krystl [-] , T. Syrovátka [-] (67. M. Pok [-] ) , R. Kokoška [-] (95. J. Kadar [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Manowetz [-] , D. Hájek [-] (67. D. Vojta [-] ) , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , J. Valachovič [-] , R. Kraus [-] (85. M. Žižka [-] )

ŽK: 93. T. Hatina - 41. D. Zavadil , 53. J. Krystl , 84. M. Manowetz , 93. J. Valachovič .
Hráči zápasu: R. Kokoška , M. Zach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - PENA Miroslav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: výhra hostů

Mýto mělo na začátku sezóny těžký los. Čeká ho zápas s Holýšovem a zase bude bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů