0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice se poločas držely na bodu, Petřín ale v malém derby nakonec vyhrál


Branky


47. J. Hájek , 57. J. Hájek , 70. D. Lajbl
32

Černice zatím výsledkově nepřesvědčují, že by mohly hrát o lepší pozice v nové sezóně, než tomu bylo v té loňské. Měly sice těžký úvodní los, ovšem v zajímavě se rozvíjející tabulce bude těžký každý soupeř a bude zajímavé sledovat, ne kterém soupeři se "celek od Olympie" chytne. Rezerva Petřína to nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brankář Strejc s obranou byl od začátku zápasu v nutné permanenci. Míče létaly šestnáctkou od prvních minut a v desáté jeden z nich skončil i v síti. Jenže pro jasný ofsajd nebyla branka uznána. O pět minut později se poprvé do šestnáctky drali také domácí, ale v samostatném nájezdu nedokázali domácí Edelmana překonat, když mířili vedle tyče. Obraz hry se nicméně do přestávky nezměnil. Petřín držel po většinu dění míč na svých kopačkách a snažil se více a více přibližovat koncovku domácí bráně. Do přestávky ale byla černická obrana důsledná a ještě plná sil na aktivní posouvání s hostujícími hráči.

 

Krátce po výměně stran ale už Petřín udeřil. Nedůrazná pravá část obranného valu domácího celku nedokázala odvrátit několikrát poskakující míč u postranní čáry, až se hosté dostali k centru do šestnáctky, kde z malého vápna hlavičkoval přesně nikým nehlídaný Josef Hájek. Domácí mohli odpovědět ze standardky, ale Ježek se na prodloužený míč ve vápně natahoval marně. V tu chvíli se na hřiště přihnal ještě větší dešťový mrak, než v předchozím průběhu zápasu a domácí začínali otevérat hru o snahu skóre vyrovnat. To byla ale voda na mlýn hostů, kteří děr v obraně využívali. Nejdříve Vance vychytal Strejc, ale z následného rohového kopu se podruhé prosadil Josef Hájek. Domácí neměli co ztratit, vrhli síly do útoku a ke gólu nebylo daleko, šance si vytvořili. Ale neustáli jednu rychlou akci Petřína, po níž Voves připravil gólovku pro Denise Lajbla, který se nemýlil. O chvíli později vytáhl další parádní zákrok Strejc, který ještě párkrát ukradl hostům radost, aby zápas nakonec skončil za stavu 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Petřín od první minuty převzal iniciativu a bušil do nás. My jsme se museli soustředit na posouvání, přebírání, zajišťování a podobné zábavné činnosti, co se tak dají dělat bez míče. Nutno ale vážně dodat, že se nám ta dřina v první půli vrátila. I když párkrát s velkým štěstím, tak jsme vzadu udrželi nulu a jen škoda, že se nepodařilo z jednoho z nadějných úniků skórovat ani nám. Hned na začátku druhé půle jsme ovšem byli v bránění nedůslední a hosté trestali. To samé o chvíli později při rohovém kopu, kdy jsme dostali na 2:0. Petřín pak už hrál celkem v klidu a my se teprve po prostřídání dostali taky několikrát do zakončení ovšem branku jsme nedali. Naopak hosté svou typickou rychlou kombinační akcí od gólmana až do kuchyně přidali gól třetí a nebezpeční byli prakticky až do konce. Kluci si sáhli hodně hluboko do rezervoáru, ale soupeř byl nad naše síly. My musíme pracovat dál v tréninku a připravit se na další zápas.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Zápas v Černicích byl z mého pohledu o tom, jak k němu přistoupíme my. Při vší úctě k soupeři, věděl jsem, že pokud podáme 100% výkon, měli bychom si odvézt 3 body. Kluci to zvládli, nastavení bylo v pořádku a od začátku bylo jen otázkou času, kdy houževnatě bojujícího soupeře nějakým tím gólem zlomíme. V první půli jsme měli jednoznačně navrch a jen naše nemohoucnost v koncovce a skvěle hrající Karel Führbacher drželi domácí ve hře. Po přestávce jsme z první akce udeřili a soustavným tlakem jednoznačně dovedli zápas do vítězného konce. Domácí kromě pár náznaků brejků víceméně našeho gólmana moc neohrozili. Doufám, že v takovýchto výkonech budeme pokračovat i nadále.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - F. Švejda [-] , A. Ježek [-] - K. Zeliński [-] , P. Mlnařík [-] (61. P. Toman [-] ) , J. Pipaš [-] (70. A. Tsubera [-] ) , J. Müller [-] , K. Fürbacher [-] , O. Ukhal [-] - J. Kreuzman [-] , J. Linhart [-] (61. V. Vránek [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Tětek [-] , L. Maxa [-] (65. D. Lajbl [-] ) , M. Kulhánek [-] (46. M. Brož [-] ) , D. Voves [-] , M. Brandner [-] (57. J. Zíma [-] ) , J. Hájek [-] , L. Zoubek [-] (57. M. Jandoš [-] ) , M. Vanc [-] , M. Trojovský [-] , A. Rada [-]

ŽK: 75. K. Fürbacher - 44. D. Edelman .
Hráči zápasu: J. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - MAZANEC Marek, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Petřína v Černicích jasně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů