0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 15:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid naděloval ve Stříbře bůra. Opět se prosadily nové posily


Branky


4. T. Řehoř , 45. J. Janda (vl.) , 75. D. Koranda , 81. D. Koranda , 84. T. Křen
31

Plzeňský Rapid vstoupil do soutěže ve velkém stylu a jak redakce fotbalunas.cz předpokládala, může být černým koněm soutěže, který by mohl hrát v Top3. I když s ohledem na možná relativně příjemný úvodní los se může ještě cokoliv změnit, každopádně po demolici Baníku je Rapid stále bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za hluku z probíhajícího festivalu se hosté ve Stříbře rychle ujali vedení. Po domácí ztrátě rychle posunuli míč na hrot útoku, kde se při postupu na samotného brankáře objevil Řehoř a podobně jako v minulých zápasech se nemýlil. Jeho branka ve 4. minutě se nakonec ukázala jako vítězná. Vlastně jedinou šanci si domácí připravili po standardní situaci, kdy míč neodhadl Papierník. Kaprhál svoji hlavičku ale poslal nad. Už to vypadalo, že Rapid půjde do kabin jen s jednobrankovým vedením. Neujali se šance Drtila, Řehoře ani střela Ledviny do břevna. Ve 45. minutě však hosté zahrávali rohový kop, který si po závaru domácí srazili do vlastní sítě.

 

Ve druhé půli se hosté nemohli dostat k rozhodující brance. Tu přidal až po příchodu na hřište Koranda, který se dostal po pěkné přihrávce za obranu a podél gólmana rozhodl zápas. Zmiňovaný Koranda přidal ještě jednu branku, když po dobré práci Kleknera dorazil míč do branky z malého vápna. Pátý gól padl podobně jako čtvrtý do odkryté svatyně po dorážce Křena.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Hodnocení bude krátké a jednoduché... Rapid má opravdu dobře složený tým z mladých, perspektivních fotbalistů, kteří už navíc mají něco odehráno, na jejich herním projevu to bylo znát. My se bohužel dopustili pěti individuálních hrubých chyb, za které nás hosté nemilosrdně potrestali. Nebýt těchto nevynucených chyb, možná, že by i průběh utkání byl jiný. Nic to nemění na tom, že ani naše asi tři šance se neujaly a z domácího zápasu nemáme ani bod. Určitě není všem dnům konec, jen musí naši hráči pochopit, že bez neustálého nasazení, zodpovědnosti a sebeobětování, se zápasy na úrovni Krajského přeboru mužů hrát nedají.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Výsledek utkání potvrdil tabulkové postavení obou mužstev a výsledek 5:0 odpovídá dění na hřišti. Poločas sice skončil jen 2:0, když jsme zahodili, stejně jako pak i ve druhé půli, několik dobrých šancí, ale ve druhé půli jsme se pak prosadili ještě třikrát a bylo hotovo. Teď nás čeká páteční malé derby - předehrávka s Černicemi, ve kterém budeme chtít body z venku potvrdit a navázat na zlepšený výkon ze Stříbra.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - A. Ferdinandy [-] , J. Kaprhál [-] , T. Bůžek [-] , M. Vyšín [-] (53. J. Petrlák [-] ) , D. Tůma [-] (46. D. Donate [-] ) , M. Hodek [-] , J. Janda [-] (46. D. Čeček [-] ) , M. Vyšín [-] (80. V. Gontkovič [-] ) , D. Kasl [-] , J. Kolena [-] (70. D. Čížek [-] )

SK Rapid Plzeň
T. Papierník [-] - J. Ledvina [-] (62. D. Koranda [-] ) , P. Jílek [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , T. Drtil [-] (62. T. Křen [-] ) , M. Brůček [-] (52. T. Václavík [-] ) , R. Klekner [-] , M. Bezukh [-] , P. Řezníček [-] , T. Řehoř [-] (73. M. Votava [-] )

ŽK: 53. M. Vyšín , 58. J. Petrlák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: výhra hostů

Rapidu se začátek sezóny vydařil a myslím, že v tom bude pokračovat a ve Stříbře vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů