5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chotíkov schytal bůra, domácí brankář vsítil gól přes celé hřiště!


Branky


30

Chotíkov nezažívá ideální vstup do nové sezóny a po tomto utkání, s nováčkem z Kaznějova, bude mít trenér Kučera opět o čem přemýšlet. Jeho kolega na druhé lavičce naopak slaví svou první výhru v krajském přeboru, ke které přispěl i brankář Šašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov na svého soka nastoupil velmi aktivně a Šampalík musel v 6. minutě tasit ligový zákrok proti nebezpečné hlavičce zblízka po standardní situaci. Domácí zjistili, že to půjde, ale museli být obezřetní v zadních řadách. Ve 13. minutě se totiž sám na bránu hnal Cirok, ale ten si míč předkopl příliš daleko, aby stihl před Šaškem zakončit. Ve 30. minutě opět Šampalík na brankové čáře zachránil svůj tým od inkasování branky, ale o 4 minuty později už kapituloval. To mu totiž poslal hodně pomalou zpětnou přihrávku Buchta, Šampalík byl u míče pozdě, pod nohami mi je vypíchl Filip Fait, který následně uklízel míč do prázdné brány. Do přestávky už se nikomu skórovat nepodařilo, i když domácí byli prvním gólem namlsanější než hosté.

 

A prokázali to hned po výměně stran. Krátce po rozehrávce dostal totiž centr z pravé strany do šestnáctky Daniel Vinkler, který skákal mezi dvěma obránci a hlavičkou do šibenice navýšil na 2:0. Domácí byli při chuti, za to Chotíkov se nedokázal dlouhodobě udržet na polovině soupeře. A v 58. minutě přišel další trest. Vinklera ve vápně přišlápl Buchta, jemuž se utkání vůbec nedařilo a z nařízeného pokutového kopu se prosadil kapitán Jakub Voráček. Kaznějovští možná uspokojením na chvilku přenechali hru hostům, ale jen na deset minut, při nichž se ničeho vážnějšího diváci za domácí brankou nedočkali. Desetiminutovku ale ukončil brankář Radek Šašek, který v 68. minutě sebral míč po rohovém kopu a z úrovně penalty dlouhým nákopem vysílal do úniku Vinklera. Jenže balónu trochu pomohl vítr a i jinak velmi dobře chytající Šampalík, který neodhadl dráhu letu a odcouval přesně do místa, kde jej míč po odrazu země ideálně přeskočil, aby si to namířil až do brány. Podívejte se sami:

To Chotíkov definitivně položilo a zápas už se spíše dohrával, i když s převahou domácího celku, který si zápas užíval. A pět minut před koncem přidal ještě jednu branku Jakub Voráček, kterého k zakončení zblízka vybídl střídající Polívka a hostující brankář dokázal míč pouze tečovat. V závěru měli hosté ještě možnost snížit z penalty, ale Cirok na Šaška nevyzrál. Ten jeho střelu vytáhl na břevno, a dal tak jednoznačný punc za jeho zápasovým výkonem.

 

Záznam z fotbalového zápasu si můžete pustit ZDE.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Konečně jsme to prolomili. Od začátku zápasu jsme byli lepší, soupeře jsme přehrávali a vytvořili jsme si i 3 obrovské šance, které vychytal hostující gólman. Hosté zahrozili pouze jednou střelou ze 30 metrů do břevna. A po půl hodině hry jsme se dočkali, když Fait vyhrál souboj s gólmanem a do prázdné branky vstřelil první gól. Do přestávky jsme pak zazdili ještě jednu velikou šanci. Úvod druhé půle byl parádní. Ve 20. vteřině krásně odcentroval Vaneš a Vinkler hlavou vsítil druhou branku. O 10 minut později byl faulován Vinkler a kapitán Jakub Vondráček penaltu s přehledem proměnil. O dalších 10 minut později přišel kuriózní moment. Brankář Šašek zachytil rohový kop a poslal dlouhý výkop, který skončil až v chotíkovské brance. Čtyři nula! 5 minut před koncem střídající Polívka připravil pátou branku opět kapitánovi Vondráčkovi. V poslední minutě ještě hosté neproměnili pokutový kop, když se předvedl brankář Šašek. Ve 4. zápase jsme konečně urvali 3 body, které jsme fakt nutně potřebovali.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Že to bude průser jsem čekal vzhledem k absencím už během týdne.. Dlouho jsem vymýšlel sestavu i rozestavení a evidentně se nepovedlo ani jedno a ještě nám ke zraněným oporám přibylo v prvním poločase na pár týdnů další jméno. Fotbalově na to letos bohužel nemáme, v agresivitě v zápasech prohráváme, nejsme absolutně ze hry nebezpeční a co se týká standardek, tak minulý týden jsem tu mluvil o parodii, tak tu jsme tento týden neproměněnou peckou a hlavně gólem přes celé hřiště po našem rohu ještě pozvedli na vyšší úroveň.. Soupeř nás přejel jen svou chutí a nasazením. Zaslouženě nám nasypal bůra.. Z letošních nás jsem ale hodne špatnej a aktuálně v tomto složení moc nevěřím v rapidní zlepšení.. Uvidíme jestli nás další dva zápasy nakopnou nebo hodí ještě do větší letargie.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - D. Vinkler [-] (72. J. Kopač [-] ) , F. Fait [-] (72. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] (81. . Müller [-] ) , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] (86. O. Běhounek [-] ) , V. Višnovský [-] , M. Tichý [-] , J. Buček [-] , M. Vondráček [-] , T. Vaneš [-]

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - J. Benedikt [-] (73. L. Stehlík [-] ) , J. Huml [-] (73. Š. Kolesa [-] ) , J. Vild [-] (62. P. Kolesa [-] ) , O. Svoboda [-] , O. Kastelic [-] (33. Z. Pašek [-] ) , M. Prais [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] , B. Buchta [-] , K. Rozboud [-]

ŽK: 32. O. Kastelic , 45. A. Cirok .
Hráči zápasu: J. Vondráček , R. Šašek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pena Miroslav - ADÁMEK Filip, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: výhra hostů

Chotíkovu se letos zatím střelecky nedaří, i přesto si z Kaznějova odvezou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích