M. Manowetz 40. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:30

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titul remízového krále z loňska v ohrožení? Již po třech kolech se velmi přiblížily Vejprnice


Branky


40. M. Manowetz (p.) - 1. A. Heller
35

Tři úvodní kola krajského přeboru a tři remízy. Taková je bilance vejprnické Slavie, která si jistě start sezóny představovala úplně jinak. Tak snad pro cíle Vejprnic nebude ztráta úvodních až šesti bodů v závěru sezóny rozhodující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve fotbalovém azylu v Hradci u Stoda, kde pro rekonstrukci svého zázemí hostí své soupeře celek z Holýšova, začali hosté z Vejprnic na jedničku. Už v 1. minutě se prosadil po rychlém útoku Adam Heller a vypadalo to i později, že branek by mohlo být více. Jenže právě s první minutou zápasu střelný prach v kopačkách slávistů zvlhl a už se do konce utkání ani jednou neprosadili. To hrálo do not Holýšovu, jenž před poločasovou přestávkou využil jedné z chyb v obraně hostů a došel si pro penaltu. Tu bezpečně proměnil zkušený Miroslav Manowetz

 

Ve druhém dějství se oba celky dostávaly do vyložených šancí sporadicky, lepší možnosti měli hosté, ale ani jeden z týmů už se neprosadil. Nedalecí soupeři se tak rozešli smírně 1:1 a Vejprnice zaznamenaly třetí remízu v řadě, Holýšov druhou.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Vít Študlar, trenér: K našemu prvnímu “azylovému” utkání podzimu jsme nastoupili motivováni urvat premiérovou výhru ročníku. I přes důrazný apel na nasazení a koncentraci jsme bohužel hned v první minutě nepohlídali dlouhý aut do vápna, kde se hostům z Vejprnic podařilo uhrát dva souboje a nakonec prostřelit bezmocného Zacha. I přes direkt na psychiku jsme se dokázali soupeři vyrovnat v důrazu i pohybu a především po pravé straně jsme si vytvářeli zajímavé příležitosti, které měly jednoznačně končit góly. Určitým psychickým vysvobozením pro nás byla až proměněná penalta, která vznikla po delší mírné herní převaze. I ve druhém poločase jsme se dokázali držet herních schémat, díky čemuž jsme byli schopni přecházet do křídelních prostorů tak, jak jsme po hráčích vyžadovali. Bohužel jsme nedostatečně doplňovali pokutové území, což byl primární kámen úrazu těchto situací. Závěr utkání byl klasické nahoru-dolu, kde jsme si nejdříve své štěstí vybrali pozorným zákrokem na brankové čáře a následně i smůlu po velké last minute šanci na rozhodnutí utkání. Dělbu bodů vidím jako oboustranně zaslouženou.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Třetí zápas, třetí remíza a mohlo by být i třetí stejné hodnocení. Dáme gól v první minutě, máme další šance, ale druhou branku nepřidáme. Dnes jsme však dělali i chyby a po zbytečné penaltě domácí vyrovnali. Ve druhém poločase jsme měli další minimálně 2 možnosti ke skórování, ale nelepí nám to a někdy nevolíme dobré řešení a chybí nám i chytrost a klid v zakončení. Naštěstí i domácí se v koncovce neprosadili, tak remízu hodnotím jako spravedlivou. Na výhru musíme přidat, zejména v zakončení.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - L. Hess [-] (46. V. Křeš [-] ) , T. Syrovátka [-] (66. F. Šindelář [-] ) , R. Kokoška [-] , D. Zavadil [-] , M. Manowetz [-] , D. Hájek [-] (66. L. Bozděch [-] ) , T. Michálek [-] , J. Valachovič [-] (82. M. Pok [-] ) , J. Krystl [-] , R. Kraus [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (85. M. Homolka [-] ) , L. Sobolík [-] , A. Heller [-] (61. J. Bayer [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , R. Dvořák [-] (61. M. Majerčík [-] ) , D. Csambal [-] , L. Rada [-] (61. I. Kutlák [-] ) , M. Kouřil [-]

ŽK: 22. M. Zach , 22. J. Valachovič , 47. M. Manowetz - 53. M. Kouřil .
Hráči zápasu: J. Krystl .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křen Jiří - KRŮS František, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Výhra Vejprnic, jsou lepší na balonu a dokážou si vytvořit dost šancí se svým kvalitním útokem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích