0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyhrála v Chotíkově. Domácí se trápí v koncovce


Branky


35

Za dva zápasy jeden vstřelený gól. Sice v obou případech nula na straně brankáře, ale směrem dopředu žádná hitparáda, na kterou jsme u Chotíkova zvyklí. A tentokrát na to Chotíkov doplatil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes většinovou výhodu v držení míče na soupeřově polovině v prvním dějství, nedokázali se domácí ve žlutočerných dresech gólově prosadit. Množství standardek bylo odvráceno, nebo končilo mimo tři tyče a byla i přes široký kádr, kterým celek kolem trenéra Kučery disponuje, znát absence několika opor z loňské sezóny. Zejména Míkova technika, Lopatův výběr místa v pokutovém území, nebo Kuhajdovy křídelní úniky a přesné centry. Ani posila právě ze Zruče, která před sezónou Chotíkov doplnila (Oliver Kastelic), se nedokázala proti bývalému týmu prosadit. A tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Ve druhé půli už se do toho ale obuli i hosté a v 67. minutě mohli vést. Po standardní situaci vyplul ve vápně Mošna, který parádně loboval přes vybíhajícího Bejdáka. Jenže míč mířil těsně vedle tyče a ani jeden z dobíhajících spoluhráčů jej nenasměroval přesně do sítě. Až v 76. minutě se hosté dočkali. Josef Motyčák na středu hřiště zpracoval odražený míč, vyvezl, nahrál napravo Sperlovi, ten centroval do vápna na Mošnu, Mošna hlavou sklepl zpět tvůrci akce a ten z první zakončil. Parádní akci završil parádní střelou ze 30 metrů o tři minuty později Adam Král, který si jako stoper zpracoval odkopnutý míč na středu hřiště, vyjel s ním před šestnáctku a pálil přesně k tyči. Míč ještě před Bejdákem nepříjemně skočil, takže o to hůř se mu proti ostrému projektilu lapalo. Góly posilněný celek ze Zruče už se o vedení nenechal připravit a z Chotíkova si odvezl dobré tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů... První půlka patřila nám, jen ojediněle jsme pouštěli hosty z vlastní poloviny, vytvořili rekordní počet standardek po kterých jsme vlastně nejvíce i hrozili, ale zakončení těchto situací je letos v našem podání naprosto katastrofální a až parodické. O poločase jsem klukům říkal, že tenhle zápas nemůžeme prohrát. Ve druhém poločase jsme nechytli vůbec začátek a hosty začali pouštět do hry. Svým nadšením a agresivitou nás soupeř začal přehrávat, byl rozhodně nebezpečnější, měl více šancí než my, a tak ve finále vyhrál zaslouženě... Nakonec jsme si tentokrát nepomohli ani střídáním, to mi vadí, protože šířka vyrovnaného kádru je jedna z věcí, kterou si chceme letos v druhých poločasech pomáhat.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Soupeř nás od začátku tlačil, ale žádnou velkou šanci si nevytvořil. Ze hry ale měli domácí určitě více. Ve druhé půli jsme konečně začali hrát fotbal a Chotíkov měl problém. Když jsme na jejich obranu trochu přitlačili, tak jsme se začali dostávat do hry. A jsem za to rád, kluci měli po zápase velkou radost. Velmi dobře hrál mladej Motyčák, který v zápase s Rapidem musel ze zdravotních důvodů střídat o poločase, ale tento zápas se mu povedl a vlastně zařídil vítězství. Zlepšuje se zápas od zápasu.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - O. Svoboda [-] , O. Kastelic [-] (66. J. Benedikt [-] ) , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , P. Kučera [-] , J. Kellner [-] (82. Š. Kolesa [-] ) , A. Cirok [-] (75. Z. Pašek [-] ) , B. Buchta [-] , T. Denk [-] (82. J. Huml [-] )

TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Špicl [-] , P. Korous [-] (79. D. Baloun [-] ) , D. Mošna [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] (81. J. Šnajdr [-] ) , M. Lang [-] , J. Motyčák [-] (87. D. Král [-] ) , V. Pavel [-] , A. Král [-] , D. Sperl [-]

ŽK: 52. B. Buchta .
Hráči zápasu: J. Motyčák .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chotíkov bude v jasné výhodě na jejich malém hřišti na které jsou zvyklí a sehraní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích