Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník vyhrál na Petříně druhý poločas, na body to bylo ale málo


Branky


31

V tradiční páteční předehrávce na Petříně se domácí utkali s Baníkem Stříbro, který do soutěže s těžkým losem nevstoupil vůbec špatně. Sice "jen" dvěma remízami s Nýrskem a Radnicemi, ale s ohledem na jejich loňské postavení v tabulce, to je jistě bodově dobrý start pro mladý tým z Tachovska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ale tento zápas byl od prvních chvil jednoznačně v moci domácího celku. Petřín totiž už ve 2. minutě vedl po brance Lukáše Zoubka, který jako první překonal ještě do nedávna petřínského brankáře Pejřimovského. A začal kolotoč... V 16. minutě navyšoval už na 3:0 Josef Hájek, který navázal na o pět minut dříve skórujícího Matěje Brandnera. Přišla chvilka uspokojení a Baníku se na moment dařilo odvracet nebezpečné šance, ale do poločasu přesto ještě dvakrát inkasoval. A to slepenými brankami Jakuba TětkaMatěje Nováka, který se svým výkonem na kraji hřiště nominoval do sestavy kola.

 

Domácí o přestávce vyměnili hned polovinu hráčů v poli a výkonnost drobet opadla. Hosté tak měli více prostoru i na svou hru a postupně se i oni dostávali do nebezpečnějších šancí. Ty se nakonec podařilo dvěma slepenými góly Jiřího Koleny zužitkovat v konečný tenisový výsledek 6:2. Za domácí se ještě před Jirkovo zásahy trefil přesně střídající Vojtěch Kolářík. Zejména domácím divákům se gólový zápas mohl líbit a i rozhodčí byli v zápase spíše diváky, když nemuseli rozdat ani jednu kartu za výraznější prohřešek.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Nastoupily proti sobě dva velmi mladé týmy, když jsme měli my i Stříbro v základní sestavě ročníky 2005, 2006 a i ostatní nebyli o moc starší. Tady rozhodlo, jaké soutěže kluci hrají nebo hráli. Zápas byl rozhodnutý v 1. poločase, kdy se nám dařila nejen kombinace, ale i zakončení. Do druhé půle jsme udělali 5 změn z důvodu, že kluci mají ještě o víkendu povinnosti ve svých kategoriích a Vanc s Tětkem jdou v sobotu s áčkem. Prvních 20 minut druhé půle se hrálo stejně až na promeňováni šancí. Tam už to tak dobré nebylo, ale předváděná hra musela diváky bavit.

TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Na Petřín jsme vycestovali opět z mladým týmem... To se projevilo hlavně v prvním poločase, kdy jsme třikrát po sobě inkasovali po našem nedůrazu ve vlastním vápne či při špatném plnění taktických věcí. A prostě když prohrávaš v 15 minutě 3:0 na Petříně, tak je to sakra těžký zápas potom. Zvolili jsme nějakou taktiku, nechtěli jsme jen čekat na vápně, bohužel ve střední části hřiště se nám nepodařilo zachytávat rozehrávku domácích a ti nás potrestali více než dost za poločas. V první půli i my měli pár dobrých okamžiků v útočné fázi, ale působili jsme v konečné fázi ustrašeně i s malou útočnou podporou celého týmu a jeho aktivity vůbec. Druhý poločas domácí prostřídali, tudíž ubylo trochu na jejich dominanci. My se dostali do hry zlepšenou kombinací, hráči lépe plnili taktickou část, větší odvaha na míči a za to jsme byli odměněni dvě brankami, které alespoň zkorigovaly již hrozící debakl. Pokud bych to měl trochu odlehčit... První poločas 5:0, druhý jsme vyhráli 1:2 i to je pozitivní pro náš tým. Musím určitě vyzvihnout vysokou úroveň všech hráčů domácích. Prostě zápas na Petříně je za námi, teď už se zase budeme soustředit na další zápasy, které jsou před námi.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
J. Vytisk [-] - A. Rada [-] , M. Novák [-] , J. Tětek [-] (46. J. Zíma [-] ) , D. Hrdina [-] , M. Brandner [-] (46. D. Lajbl [-] ) , J. Hájek [-] , L. Zoubek [-] (46. A. Dvořák [-] ) , M. Vanc [-] (46. V. Kolářík [-] ) , M. Trojovský [-] , M. Špilar [-] (46. M. Brož [-] )

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - J. Kolena [-] , M. Haas [-] (65. J. Kaprhál [-] ) , D. Tůma [-] (65. D. Čeček [-] ) , M. Hodek [-] , J. Vacín [-] , J. Janda [-] (80. Š. Křivanec [-] ) , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] (46. V. Gontkovič [-] ) , A. Ferdinandy [-] , T. Bůžek [-]

Hráči zápasu: M. Novák , A. Rada .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KRIPNER Karel - KŘEN Jiří, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V obou mužstvech jsou mladí hráči, zápas bude hodně běhavý. Podle mého názoru rozhodnou větší zkušenosti a souhra týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích