4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Bříza si s Mýtem poradila na jedničku. Hosté stále bez vstřeleného gólu


Branky


33

Exdivizní Horní Bříza i třetí zápas v sezóně neprohrála, když porazila na domácí půdě Mýto, které rovněž ještě před dvěma sezónami hrálo divizní soutěž. Jemu se ale od té doby dosti změnila soupiska, kdežto celek ze severu Plzeňska hraje s hráči, kteří vyšší soutěž ještě pár měsíců zpět kopali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bříza začala utkání lépe a z úvodní aktivity také pramenila první branka zápasu, o kterou se ve 12. minutě postaral zkušený Stanislav Rous. Jenže jakoby byli hráči lehce uspokojeni a Mýto zvládlo hru nepříjemně vyrovnat. Leč bez úspěchu... Po dvou kolech jediný tým, který nevsítil branku své trápení protáhl i na tento zápas a v nastaveném čase za to byl potrestán. To se gólově prosadili Martin PauknerJakub Kraček.

 

"Druhá půle se dohrávala prakticky z povinnosti," hodnotil druhou pětačtyřicetiminutovku trenér hostů. O vítězství bylo takřka rozhodnuto a kluci z Mýta neměli ani dostatek energie na snahu v možný obrat, který se v aktuální sezóně povedl právě jen domácí Horní Bříze v úvodním utkání sezóny s Holýšovem. Naopak brankář Vild inkasoval ještě jednu branku po zásahu Jakuba Kračka a celek z Rokycanska si z Horní Břízy odvezl čtyřbrankový příděl do celkového skóre 0:9 v aktuálně probíhající sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Stanislav Rous, hráč: Vstup do zápasu jsme měli oproti předešlým zápasům celkem povedený a šlo vidět, že jsme se ponaučili. Brzy jsme šli do vedení. Bohužel jsme také trochu polevili a Mýto hru vyrovnalo a ke konci poločasu mělo celkem nepříjemnou sérii standardních situací, které jsme naštěstí ubránili a do toho jsme i zvládli ke konci poločasu vsítit dvě branky, což víceméně rozhodlo o utkání. Druhý poločas jsme chtěli pokračovat v aktivní hře, což se nám povedlo a utkání jsme měli až do konce zápasu pod kontrolou.

TJ Slavoj Mýto
Petr Bejček, trenér: Přijeli jsme na hřiště kvalitního soupeře, který ukázal své kvality. Bříza vstoupila lépe do zápasu, prvních zhruba 20 minut byla lepší a po několika šancích šla zaslouženě do vedení. Poté se nám podařilo hru vyrovnat, ale nedařilo se nám několik slibných akcí dotáhnout do finále. Rozhodnutí zápasu přišlo v nastavení první půle, kdy jsme dvakrát inkasovali a o zápasu bylo rozhodnuto. Druhá půle se dohrávala prakticky z povinnosti, kdy i přes snahu hráčů se nám nedařilo vypracovat si gólové příležitosti a naopak jsme ještě jednou inkasovali. Soupeř byl celkově lepší a zaslouženě zvítězil. My doplácíme na úzký kádr, který je poznamenán zraněními a bohužel nešvarem dnešní doby, dovolenými po rozběhnutí sezóny. Doufám, že už od příštího kola nastoupíme kompletní a projeví se to i v bodový zisk.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] (72. S. Tkačik [-] ) , S. Rous [-] , T. Koudele [-] , A. Lavička [-] - J. Trojanec [-] (72. L. Kříž [-] ) , D. Šebek [-] (25. V. Kocourek [-] ) , V. Šimice [-] , T. Do [-] (67. A. Daníček [-] ) , M. Paukner [-] - D. Reindl [-] (67. M. Tvrdík [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] (81. P. Chmelíř [-] ) , M. Mařík [-] , J. Lenk [-] , M. Kellner [-] (16. M. Fair [-] ) , P. Štych [-] , M. Melka [-] , R. Lang [-] (46. J. Feřstek [-] ) , J. Hereit [-] , J. Melka [-] , R. Chvála [-] (72. L. Laštovka [-] )

Hráči zápasu: J. Trojanec , J. Kraček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Můj tip, výhra domácích. Horní bříza bude jasně lepším týmem na hřišti a ukáže kvalitu, kterou nabrala v divizi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích