0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkovu stačila jediná branka na zisk tří bodů


Branky


30

Trenér Kučera spílá svým svěřencům, že začátek sezóny není co se výkonů týče podle jeho představ. Přesto ale tým z Chotíkova dokázal v Mýtě naplno bodovat, když udržel nulu a mladý Svoboda vstřelil jedinou branku zápasu po výměně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Vild, kapitán: Zápas s Chotíkovem bych zhodnotil jako vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách, Chotíkov byl první půli častěji na balónu, ale bez efektu na branku, my jsme výborně bránili, byly zodpovědní vzadu a po krásný balónech od Honzy Melky za obranu jsme si vytvářeli náznaky šancí. Jednu obrovskou, kdy Martin Brož dostal nádherný balón za obranu od Honzy Melky a byl tváří tvář gólmanovy, ale jak už je bohužel u nás zvykem, nepodařilo proměnit a nastřelil dobře vyběhnutého gólmana. Druhá půlka byla ve stejném duchu. Chotíkov se snažil tvořit a po jedné akci se jim podařilo vsítit gól. Pak se hra vyrovnala začali jsme zlobit z dlouhých balónu za obranu, ale opět bez efektu. Byl to pro nás smolný zápas, zápasu by slušela remíza, ale hraje se na góly a ten daly hosté. Hráče musím pochválit. Hra, bojovnost, nasazení, jen tomu ještě přidat využité šance a body přijdou. Teď se budeme soustředit na další zápas a určitě jedeme Břízu potrápit a přivést si nějaké body.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Z naší strany to je oproti předešlým sezonám pořád takový dietní fotbal s minimem šancí. Pořád hledáme správné složení ofenzivy, která je vzhledem k několika dlouhodobějším absencím důležitých hráčů loňské sezony na prahu nové éry.. Zápas byl 60 minut v naší jasné režii, drželi jsme balon, kombinovali, ale hrajeme po vápno. Tam nám chybí odvaha a také balony, které nám ze stran chodí, jsou na náhodu a nemají potřebnou kvalitu. Mýto spíše nadšeně bojovalo a pokoušelo se dlouhými nákopy naší obranu nějak rozhodit, ale ta naopak letos funguje celkem spolehlivě. Poslední půlhodina byl fotbalový běs... Takhle si náš fotbal nepředstavuju, báli jsme se hrát, zbavovali se balonu z první někam na náhodu a neustálé naše ztráty, při nekvalitě práce s míčem, udělaly ze zápasu, vzhledem k domácí taktice, bramboračku, které pak bohužel nepomohli ani sudí..



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - O. Mašek [-] (46. J. Mašek [-] ) , J. Lenk [-] (81. J. Feřstek [-] ) , P. Štych [-] , M. Kellner [-] (59. M. Lenk [-] ) , R. Chvála [-] (59. M. Mařík [-] ) , M. Brož [-] , R. Lang [-] (74. J. Šmíd [-] ) , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - O. Svoboda [-] (87. J. Benedikt [-] ) , O. Kastelic [-] (46. J. Vlk [-] ) , J. Huml [-] (68. J. Sluka [-] ) , K. Rozboud [-] (76. Z. Pašek [-] ) , M. Prais [-] , P. Kučera [-] , K. Klepal [-] , J. Vild [-] (46. A. Cirok [-] ) , B. Buchta [-] , T. Denk [-]

ŽK: 36. M. Brož , 67. J. Vild , 67. J. Hereit - 70. M. Šampalík , 89. B. Buchta , 90. P. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRŮS František - LAPÁK Zdeněk, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích