1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice i podruhé remizovaly, tentokrát s exdivizní Horní Břízou


Branky


30

"Přišlo mi, že jsme čekali na to, až dostaneme gól a zase začneme hrát," hodnotil zápas trenér Horní Břízy, Michal Kubice. A zřejmě nebyl daleko od pravdy, jelikož i přes ne úplně špatnou první půli vedli o přestávce domácí, kterým museli odpovědět hosté až po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do statistik zápasu se před přestávkou zapsal domácí David Csambal, který ve 40. minutě poslal Vejprnice do vedení. Jenže brzy po výměně stran zřejmě nevyšla domácím taktika brzy neinkasovat a už ve druhé minutě druhé půle bylo zásluhou Jáchyma Trojance sronáno. Ve zbytku zápasu ale diváci další góly neviděli a týmy se rozešly smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Stejně jako v Chotíkově, tak i dnes jsme měli víc brankových příležitostí než soupeř, ale bohužel jsme je neproměnili, tak je z toho opět remíza. Na druhou stranu, jsem od nás čekal trochu víc dopředu a Bříza zúročila zkušenosti z divize, tak remízu brát musíme. Těší mě, že směrem dozadu soupeřům příliš šancí nedopřáváme, ale musíme začít dávat góly, abychom si připsali 3 body. Snad to vyjde s Holýšovem.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Řekl bych, že to bylo vyrovnané utkání, ale s remízou spokojen nejsem. Bod beru, ale myslím, že za první poločas jsme měli vyhrát. To jsme si šancí po vápno vytvořili dost, ale jak říkám, bylo to pouze po vápno a nám chyběla ta finální část, to zakončení. Bohužel jsme v zápase přišli o dva zraněné kluky - Kraček má natažené tříslo a Čeliše při jednom sprintu píchlo v zadním stehenním svalu. Sešlo to bohužel ještě v situaci, kdy jsou dovolené a různé letní akce, takže jsme ještě nebyli úplně kompletní a do hry byli povolaní patnáctiletý Tkačík a Čechura z béčka. Ale myslím, že i v tomto složení jsme měli na to tam vyhrát. Mě přišlo, že jsme čekali na to, až dostaneme gól a zase začneme hrát. Samozřejmě jsme si o to koledovali. Nevím, jestli je toto nějaká nemoc v Horní Bříze, ale musíme my dávat první góly a pak si můžeme hrát fotbal, ale ne naopak.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , J. Bayer [-] (62. A. Heller [-] ) , M. Majerčík [-] (62. L. Rada [-] ) , I. Kutlák [-] (80. M. Homolka [-] ) , D. Csambal [-] , M. Kouřil [-] , F. Heindl [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] (22. V. Čechura [-] ) , S. Rous [-] , A. Daníček [-] , A. Lavička [-] - V. Šimice [-] , D. Šebek [-] , M. Čeliš [-] (44. S. Tkačik [-] ) , T. Do [-] , J. Trojanec [-] - D. Reindl [-]

ŽK: 51. D. Svoboda , 84. F. Heindl - 7. S. Rous , 70. D. Reindl .
Hráči zápasu: A. Lavička .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ADÁMEK Filip, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zde sázím na zkušenost domácího celku, kteří vyhrají o 2 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů