M. Bezukh 7. (vl.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nedáš, dostaneš. Nejdůležitější moment zápasu v klasickém rčení


Branky


7. M. Bezukh (vl.) - 31. T. Řehoř , 52. T. Řehoř
29

Zruč v prvním utkání sezóny urvala bod na Petříně a nebylo daleko od dalšího v domácím utkání s Rapidem. Ale nakonec mizerná koncovka ve druhé půli přihrála ve prospěch Rapidu, za který Řehoř své šance proměnil. Nevadila tak ani zahozená penalta Ježka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid chtěl ve Zruči přerušit dlouhé čekání na venkovní výhru. Bohužel pro něj se Zruč prosadila hned z první návštěvy na jeho polovině. V 7. minutě centr Langa z přímého kopu přeletěl hráče na první tyči a našel jen Bezukha, který ho nikým neatakovaný uklidil do vlastní branky. V zápětí mohlo být vyrovnáno. Klekner našel průnikovou přihrávkou za obranu Fikrleho, který ale sám před brankářem už tísněný dobíhajícím obráncem neproměnil. O další dvě minuty se situace opakovala. Řehoř vysunul nahrávkou Ježka, který ale ještě v lepší pozici zakončoval doprostřed branky.

 

Z následující šance se už ale hosté vyrovnání dočkali. V 31. minutě se dostal k vypadlému míči Ježek, který ho bez váhání posunul na nabíhajíciho Křena. Ten situaci 4 na 2 vyřešil až na druhý pokus. Přesným pasem našel Řehoře, který už si s nastalou situací věděl rady. Hned po vstřelené se Bezukh zbavil zasekávačkou obránce a předložil míč Fikrlemu. Tomu se ale ani napodruhé nepodařilo překonat Fořta. Ve vápně Zruče to v tu chvíli vřelo. V další akci se objevil po uvolnění od obránce sám na penaltě Řehoř, ale přestřelil.

 

Hned na začátku druhé půle mohla udeřit Zruč. Po dvaceti vteřinách druhé půle se domácí dostali do první a hned vyložené šance. Boháče postupujícího samotného na Lišku však brankář hostů v možná klíčové chvíli utkání vychytal. A když neuspěl ani o chvíli poté z ostrého úhlu Mošna, přišlo na řadu známé nedáš, dostaneš. V 52. minutě pronikl do vápna Klekner mezi dvěma beky a přihrál míč pod sebe na Řehoře, který si prvním dotykem míč přiklepl a druhým zakončil.

 

V tu chvíli musela zvýšit aktivitu i Zruč. Než ale domácí stačili přeskupit řady, mohlo být hotovo. V rychlém brejku navedl míč přes polovinu hřiště Řehoř, aby ve vápně našel Bezukha. Toho před zakončením fauloval vracející se Král. Ježek ale penaltu nasměroval jen do tyče. Následně se zápas v počínajícím dešti zvrhl do nervózního závěru plného faulů bez výrazných brankových příležitostí. A když se v poslední minutě neujal ani lob Maška z hranice pokutového území, mohli se hosté po deseti zápasech radovat z vítězství na venkovním hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Rapid je úplně nový mančaft a řekl bych, že hrál ještě lépe, jak Petřín. Hrál velmi dobře. My jsme tedy díky brzké brance vedli, ale mačkali nás a nechali jsme soupeře vyrovnat. Ve druhé půli asi rozhodlo, že náš mladý Polák šel sám na bránu a trefil gólmana, soupeř sice pak nedal penaltu a my nastřelili tyč a v poslední minutě jsme ještě překopli bránu. Ale jinak byl Rapid lepší, měl více šancí, zejména v první půli. Ve druhé půli už to byl takový boj. Věřil jsem, že bychom mohli zvládnout uhrát bod, ale nakonec se nezadařilo.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zvládnutý venkovní zápas, ve kterém jsme chtěli bodovat a nakonec i bodovali. První půle připomínala spíš házenou, když domácí zalezli na vlastní půli, dali v 7. minutě z ojedinělé standardky na 1:0 a my pak dobývali a naštěstí do poločasu i zaslouženě srovnali. Druhá půle začala naší chybou v obraně a chyceným sólovým nájezdem naším gólmanem, po kterém, oproti 1. půli, následoval blázinec nahoru dolů, kdy domácí zahodili ještě jednu šanci, my jednu proměnili a zahodili penaltu. Vzhledem k průběhu první půle jsme si ale vítězství určitě zasloužili a bereme tak 3 body.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Špicl [-] (75. Š. Bidzilja [-] ) , A. Boháč [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , J. Motyčák [-] (46. D. Král [-] ) , V. Pavel [-] , A. Král [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - T. Ježek [-] (91. D. Pešek [-] ) , M. Fikrle [-] (75. T. Václavík [-] ) , T. Křen [-] (81. J. Holík [-] ) , R. Klekner [-] (91. M. Kořenek [-] ) , J. Kadlec [-] (75. M. Brůček [-] ) , M. Bezukh [-] , P. Řezníček [-] , P. Jílek [-] , T. Řehoř [-] , D. Kořenek [-]

ŽK: 39. J. Motyčák , 65. D. Král , 70. A. Král , 74. M. Fryček , 80. D. Mošna - 69. D. Kořenek , 83. J. Holík , 90. D. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - SLADKÝ Stanislav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Dva ambiciózní týmy, které se budou prát o horní příčky, volím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích