2:2
(1:0)
51. D. Kroc
62. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougóloví Tůma s Krocem zařídili ve Stříbře remízu


Branky


42. D. Tůma , 54. D. Tůma - 51. D. Kroc , 62. D. Kroc
30

Stříbro si s mladým týmem z Nýrska přivezlo bod po remíze, a po utkání s Radnicemi přidalo druhý. Ač oba týmy chtěly jistě více, potvrdilo se, že soutěž bude jistě více vyrovnanější, než v loňské sezóně a nerozhodné výsledky, nebo takové, které budou končit rozdílem jedné branky, budou spíše pravidlem, než-li výjimkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Radnic. Ti dobrou půlhodinku soupeře přehrávali, ale nedokázali najít recept na přesnou koncovku, nebo brankáře Pejřimovského. Jenže v aktivitě a důslednosti se cosi změnilo, a domácím se tak dostali díky přímočaré akci mezi obránci do jednobrankového vedení, které zařídil Dominik Tůma. A nemuselo zůstat u jediné branky. O dvě minuty později stejný hráč uklízel do sítě další míč, jenže tentokrát byl přistižen v ofsajdu. Domácím se to nelíbilo, jelikož před zakončujícím Tůmou byl ještě na brankové čáře Polášek. A to byl ten problém. Byl před ním pouze jediný hráč, přičemž pravidla pamatují v době přihrávky na dva hráče před brankou soupeře a další obránce, včetně brankáře, se naházeli o pár metrů dál od brány.

 

Po výměně stran se brzy hosté z Radnic dostali opět do hry, když Vaščákův centr ze strany hlavou z blízka zakončoval David Kroc. Jenže domácí to nesrazilo a o pár minut později se z hranice šestnáctky napřáhl Dominik Tůma a tečovaná střela doputovala mimo Volákův dosah na zadní tyč. I přesto se radničtí opět dostali do zápasu a opět u toho byl David Kroc. Ten si šikovně do běhu patičkou převzal míč a z úhlu mezi nohy domácího brankáře namířil svůj projektil - 2:2. Oba týmy chtěly ze zápasu více než bod, tomu napovídala i útočná střídání. Ale ani jeden z mančaftů už své menší šance neproměnil, což nakonec vyústilo ve spravedlivou remízu a dělbu bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Za první domácí utkání v nové sezóně bereme bod za remízu. Sice jsme dvakrát v utkání vedli, přesto po nedůrazu při bránění a individuální chybě jsme si dvakrát nechali vyrovnat zkušeným soupeřem. První poločas byli určitě lepší hosté, nám dělalo problém udržet míč na útočné polovině a ani naše přechody z vlastní poloviny nebyly ideální, přesto jsme se dostali před poločasem po jedné hezké akci do vedení. Ve druhém poločase už jsme působili lepším dojmem, ale k naší dokonalosti ještě scházelo určitě hodně, proto i opět po brzkém našem vedení, přišlo i rychle vyrovnání. Poté se hra obou týmů odehrávala spíše ve střední části hřiště s náznakem pár šancí na obou stranách hřiště. Vzhledem k průběhu utkání zasloužená remíza, kdy u soupeře rozhodovala hlavně zkušenost a náš mladý tým možná trošku srážela tíha domácího hřiště, kde se nám dlouhodoběji výsledkově ani herně až tolik nedaří. TV pátek nás čeká zápas na Petříně, kam pojedeme třeba překvapit i sami sebe. Ale výkony všech na hranicích svých možností ani v tomto utkání stačit nemusí.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Zápas jsme začali dobře, měli jsme i nějaké šance. Jenže jsme v našem pohybu ubrali a domácí nejen že se dostali do hry, ale také nás do přestávky potrestali. Sice jsme dokázali brzy srovnat, ale Stříbro dalo rázem druhou branku a my už pak jen stihli vyrovnat. Myslím si, že se jednalo o spravedlivou remízu.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - M. Haas [-] (80. D. Čeček [-] ) , D. Donate [-] , D. Tůma [-] , M. Hodek [-] , J. Vacín [-] , J. Janda [-] (80. J. Kaprhál [-] ) , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] (82. F. Bláha [-] ) , A. Ferdinandy [-] (20. J. Petrlák [-] ) , T. Bůžek [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , F. Polášek [-] (69. P. Aubrecht [-] ) , P. Valenta [-] , Š. Huttr [-] (69. L. Brož [-] ) , L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] , D. Kroc [-] - D. Krč [-] (57. M. Habr [-] ) , M. Krč [-] , M. Svoboda [-] (57. P. Spěváček [-] )

ŽK: 72. M. Vyšín - 21. P. Valenta .
Hráči zápasu: D. Tůma - D. Kroc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - KŘEN Jiří, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na půdě Stříbra to není vůbec jednoduché a proto se přikláním k výhře domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích