1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč sahala po třech bodech. Ale i s jedním je spokojena


Branky


21

Favorit soutěže doma zaváhal hned v prvním utkání, když na poslední chvíli doháněl alespoň bod, jelikož od 18. minuty prohrával o jednu branku. Zručský blok nakonec jednou polevil, ale hosté mohli ještě jednou udeřit. To se ale vytáhl brankář Edelman, který zachránil remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín hrál od začátku svou dominantní hru na míči a Zruč se naopak prezentovala precizní defenzivou s očekáváním rychlých protiútoků. Čtvrt hodiny se na hřišti v podstatě nic nestalo. Hosté se dobře bránili a z případných příležitostí nevymysleli finální přihrávku. Na druhé straně domácí tlačili na svého soupeře a snažili se dobývat přehuštěné vápno. Hosté si ale s nikterak rychlými kombinacemi věděli rady. Až v 18. minutě se možná poprvé na plné obrátky sprintovalo... Domácí se snažili vystavit soupeře do ofsajdu, jenže Dominik Mošna si ve svůj sváteční den počínal velmi dobře, na obrannou linii u půlícího kruhu vyzrál a běžecky na tom byl lépe než dva stíhající obránci. Proti Edelmanovi vymyslel střelu šajtlí na zadní tyč a slavilo se.

 

Po necelé půlhodině si domácí vytvořili dosud asi nejzajímavější šanci, jenže nedůrazná střela Fořta nijak nevylekala. A pak se začalo střílet jak na Matějské. Jenže buď do brankáře, nebo mimo bránu. Domácí nadále drželi územní převahu, ale branku to nepřineslo. Stejně tak hosté se již z dalšího zásahu neradovali a do šaten se odcházelo za jednobrnkového vedení Zruče.

 

Kdo by čekal po výměně stran nějakou zásadní změnu herního pojetí jednoho či druhého týmu, byl by na omylu. Zruč precizně bránila své vedení a snažila se o další rychlé kontry mezi domácí obránce. Petřín trpěl v nepřesné koncovce, kam se dostával i díky velmi dobrým standardním situacím. Ale dosávalo se i na vykombinované průniky a po jednom z nich zaznělo za Fořtem břevno. V 75. minutě se hostující brankář vytáhl proti zakončení zblízka a následná dorážka opět mířila nad.

 

Jak se blížil konec zápasu, domácí se na svého soupeře tlačili čím dál více a hosté měli možnost využít děr v obraně. Z dálky to na vyběhnuvšího Edelmana zkoušel Mašek, domácí brankář ale jeho pokus vyškrábl nad břevno. Domácí se ani o pár minut později nedočkali branky a už to vypadalo na výhru Zruče. Jenže nakonec se po jednom z centrů objevil s hlavičkou do vápna Zoubek, jeho příhru využil Dominik Tříska a také on si k svátku zaznamenal branku. 

 

Poslední slovo přeci jen mohli mít hosté, jelikož Petřín chtěl vyhrát a vsadil vše na útok. Do protiútoku v 90. minutě se tak opět dostal hostující Mošna, který deset metrů před svým vápnem převzal míč a nikým nestíhajíc se hnal na Edelmana přes celé hřiště. Udělal mu kličku a domácí golman zasáhl nedovoleně ve vápně. K penaltě se postavil Adam Král, ale jeho neumístěný pokus "Edi" vystihl a zajistil tak nakonec i díky penaltovému faulu alespoň bod pro Petřín.  



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Hned v prvním kole klasicky zápas, které nás budou potkávat asi hodně často po celou sezónu a my se musíme naučit proti 11 bránícím hráčům na vlastním vápně hrát. Hrát proti týmu, který čeká na rychlý brejk a doufá, že ho promění. Zruč přijela bránit, hned první brejk proměnila, a pak to bylo po celý zápas jen o dobývání jejich brány. To se nám povedlo chvilku před koncem, ale my chtěli body 3 a o to jsme se v závěrečných pár minutách snažili. Jenže z druhého brejku v celém zápase, kdy po faulu hosté kopali penaltu, jsme o ně mohli přijít. Ale naštěstí Edi penaltu chytil a zachránil alespoň bod. S výsledkem určitě spokojeni být nemůžeme.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Hráli jsme proti lepšímu soupeři. Ale i přes neuvěřitelný tlak domácích, jsem mohli odvést tři body, když jsme v závěru neproměnili penaltu. To by byla taková třešnička, ale to nakonec nedopadlo. Každopádně jsem rád za to, jak k tomu kluci přistoupili, protože vím, že to je pro mančaft další posun. Před zápasem, kdyby mi někdo řekl, že si odvezeme bod, byl bych rád. A jsem rád, že to tak nakonec i dopadlo. Musím pochválit domácího brankáře, který je podržel minimálně ve dvou vážných případech. U nás musím pochválit všechny kluky.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Vodrážka [-] (46. L. Zoubek [-] ) , A. Rada [-] (46. M. Vanc [-] ) , J. Tětek [-] , L. Kotěšovec [-] , A. Kohout [-] (46. D. Tříska [-] ) , D. Heller [-] , J. Havelka [-] , J. Hájek [-] (46. M. Trojovský [-] ) , M. Brož [-] (69. M. Novák [-] ) , Z. Šimáně [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - Š. Bidzilja [-] (63. P. Korous [-] ) , M. Šesták [-] (90. J. Dyk [-] ) , J. Motyčák [-] (55. A. Boháč [-] ) , D. Mošna [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , P. Riedl [-] , V. Pavel [-] , A. Král [-]

ŽK: 65. J. Havelka , 91. D. Edelman - 83. A. Král .
Hráči zápasu: J. Tětek - A. Král .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - LAPÁK Zdeněk, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích